En bar laget av paller for din egen hage er det perfekte hotspot for å tilbringe uforglemmelige stunder med venner og familie. Det fine er at du enkelt kan bygge den trendy disken fra paller selv. Så du kan justere stangen individuelt fra Euro -paller til ønsket størrelse. Hvis du ikke har tid til å bygge Euro -pallestangen selv, forteller vi deg på slutten hvor du kan kjøpe et grillbord laget av paller.

Du finner gratis DIY -videoinstruksjonene her. Ha det gøy å se!

Sari og Christian, fra DIY-bloggen Saris Garage, jobber alltid med nye pallemøbelideer og tilbyr sine møbler fra euro-paller i form av video trinnvise instruksjoner på bloggen og YouTube til leserne. & Seere gratis. Og her kan du Kjøp pallemøbler

En kul bar laget av paller for hele sommeren

Bar laget av pallgrillbordpallemøbler (2)

I tråd med sommeren i verdenscupen designet de to en helt egen benk laget av paller i år, som Sari og Christian har delt inn i to områder. Grillområdet gir nok plass til å skjule en stor gassgrill. Samtidig er det en flott urtehylle laget av paller på høyre side. Dette gir nok plass i planteavdelingene til å fylle den med jord og til å plante dine personlige favoritturter.

Og så står ingenting i veien for grillfesten din

Bar laget av pallgrillbordpallemøbler (5)

Bar laget av pallgrillbordpallemøbler (6)

Det andre området på pallestangen er bartenderområdet. I dette har du nok plass til å lagre snacks og drikke og tilberede delikatesser for dine gjester.

Totalt sett tilbyr stangen av paller mye lagringsplass på grunn av den kontinuerlige telleren og kan fungere fantastisk som en buffé.

Deilige cocktailer tilberedes på kort tid

Bar laget av pallgrillbordpallemøbler (1)

Palledisken sørger for et harmonisk samspill mellom de varme pallene og porselenflisene i betong. Samtidig kan overflaten enkelt rengjøres med en fuktig klut og forblir dermed alltid bakteriefri.

Inviter gjestene dine til en forfriskende hjemmelaget limonade!

Bar laget av pallgrillbordpallemøbler (4)

Vil du se mange flere pallmøbelprosjekter? Så ta en titt på bloggene deres:

www.sarisgarage.de

www.palettenmoebel-kaufen.com

Sari & Christian forsynte Euro -pallestangen med ruller. Halvparten av valsene har parkeringsbrems for å sikre et sikkert grep i vind og vær.

Hvis du ikke har tid til å bygge denne baren selv fra paller, kan du kontakte Sari & Christian ta en titt rundt i den nye butikken hennes. Der tilbyr de to et stort utvalg av møbler laget av Euro -paller. I Saris Garage Shop finner du tre flotte pallgrillbordvarianter. Disse kan integreres perfekt i den minste hagen og sørge for maksimal grillmat.

Vi ønsker deg en fantastisk sommer i hagen!

Bar laget av pallgrillbordpallemøbler (7)