Det er plass til alle i familiens seng: mamma, pappa, baby, lillebror og søster. Vi viser deg DIY -instruksjoner fra Saris Garage om hvordan du enkelt kan bygge et stort palleseng selv. Her kommer du til trinnvise instruksjoner: Palle seng Mange foreldre vet det når scion sniker seg i sengen om natten og knapt finner plass i den beryktede besøksspalten. Armer og ben er strukket vilt ut i alle retninger og river deg frekt ut av søvnen. Regelmessig slenging sikrer søvnløse netter. Hvis nattetider legges til, blir kaoset raskt håpløst.

pall seng xxl familie seng saris garasje (6)

Du innser at en familieseng må erstatte den midlertidige kombinasjonen av foreldre- og barneseng, ideelt sett med en XXL king-size-seng. Handleturer i forskjellige møbelbutikker forårsaker raskt desillusjon, fordi en slik seng ikke er tilgjengelig fra hyllen. Gjør det selv er mottoet: Tanken på å bygge en pall seng selv er lyset ditt på slutten av turen til møbelbutikken og får håndverkerens hjerte til å banke raskere.

Du bygger din familieseng selv: en palleseng. Å bygge en pall selv vil endelig gjøre drømmen din om en individuell soveopplevelse for hele familien til virkelighet. Den riktige madrassen og puten til pallesengen din skal selvfølgelig ikke mangle. Hvis du vil vite mer om pallputer, pallputer og madrassunderlag til paller, kan du ta en titt her: Pute seteputer og puter.

pall seng xxl familie seng saris garasje (1)

Gjør det selv: seng laget av paller

Kort sagt: DIY – det er formelen for å bygge din egen seng. Du kan enkelt bestemme bredden på din Euro -palleseng selv og krysse av for det viktigste punktet: alle vil finne nok plass i pallesengen din. Uansett om du beregner en separat madrass for hver sovende eller om du bygger en XXL king -size -seng med to tilstrekkelig store madrasser – kan du la dine personlige preferanser løpe løpsk. Dette er også nøkkelordet for utformingen av din Euro -palleseng, fordi du kan tenke på alle detaljene på forhånd og installere dem deretter selv.

Dette spenner fra lagringsplass, for eksempel i form av skuffer, til belysning. Glemt boken med godnathistoriene? Det kan ikke lenger skje deg, fordi skuffen som er tilgjengelig for hånd, tilbyr nok bøker å velge mellom. Du kan bygge inn et mykt nattlys som ikke helt opplyser mørket, i tillegg til en leselampe som kan brukes målrettet: Ditt prosjekt med å bygge en familieseng av paller selv tilbyr deg ubegrenset variasjon. Du kan se på passende trekasser og dekorative esker for oppbevaring her: Butikk med trekasser

pall seng xxl familie seng saris garasje (3)

Du har kanskje en håndverker inni deg, men har du aldri våget å ta fatt på et større prosjekt? På nettstedet vårt finner du all informasjon, lenker og hjelp du trenger for å bygge din egen palleseng. DIY – dette er egentlig ikke bare egnet for profesjonelle, men også for nybegynnere.

Seng laget av euro -paller: bygg din egen familieseng

Er du bekymret for at det kan bli dyrt å bygge en pall seng selv? Den gode nyheten er at en familie seng laget av paller hverken er dyr eller komplisert å bygge. Dette pallesengprosjektet er basert på prinsippet om å tjene litt mer. Å bygge en seng selv kan allerede implementeres med 18 paller, og deretter er sengen din laget av Euro -paller allerede en staselig størrelse på 3,20mx 2m. Du er din helt egen mester og har alle alternativer: trylle frem en seng for deg selv og din lille eller store familie som gir alle en god søvn. Prinsippet om å lage med litt flere løper som en rød tråd gjennom konstruksjonen av din Euro -palleseng. Her kan du se på andre hylleløsninger i trebokser og alternativer for lagringsplass: https://www.sarisgarage.de/holzkisten-kaufen/ Trebokser og dekorative bokser kan bygges inn etter dine ønsker, avhengig av konstruksjonen av pallesengen din, og skaper dermed mye praktisk lagringsplass.

pall seng xxl familie seng saris garasje (5)

Med lite arbeid kan du bygge en seng av paller og ikke hvilken som helst seng, men din egen individuelle palleseng for hele familien. Alt kretser rundt de synlige overflatene, som slipes deretter og males etter din egen smak. Rester kan også brukes til en dekorasjon basert på det overordnede konseptet på soverommet. Ta en titt på videoen vår og la deg inspirere til å bygge din familie seng av paller selv.

   pall seng xxl familie seng saris garasje (4)