Leter du etter et lekekjøkken for hagen? Pass på! I dag går en barndomsdrøm i oppfyllelse, fordi dette gjørmekjøkkenet som er laget av paller og fruktbokser får små hjerter til å slå raskere. Et gjørmekjøkken for barn er noe helt spesielt fordi du oppmuntrer barnets sanseopplevelser samtidig. På utekjøkkenet for barn lærer de minste sine motoriske ferdigheter, selvtillit og viktige taktile opplevelser på en kreativ måte. Hvis du vil støtte utviklingen av barnet ditt på en leken måte, kan du vise deg hvordan du gjør det Bygg et gjørmekjøkken kan.

Bygg et gjørmekjøkken av fruktkasser og paller (9)

Vil du ha en videoopplæring som viser deg trinn for trinn hvordan du kan bygge et lekekjøkken for barn selv. Deretter kan du se Saris video her & Kristen. I mellomtiden har vi allerede publisert noen DIY -prosjekter av Sari og Christian fra DIY -bloggen Saris Garage. Det kreative paret fra Nord -Friesland har designet møbler fra Euro -paller og fruktkasser i flere år.

Så det var bare et spørsmål om tid da de to nordfriserne skulle bygge et barnekjøkken av paller til datteren deres. De riktige pallene, fruktkassene & Du kan kjøpe vinkasser her: Kjøp fruktbokser

Alt du trenger for gjør-det-selv-barnekjøkkenet er et par fruktkasser og en pall. Innsatsen for lekekjøkkenet fra fruktkasser og paller er virkelig begrenset. Prosjektet kan enkelt gjennomføres på en dag. Fruktkassetrenden og palletrenden ser heller ingen slutt.

Bygg et gjørmekjøkken av fruktkasser og paller (7)

Hvorfor er disse woody allrounderne så populære? sari & Kristen elsker å jobbe med fruktkasser like mye som å pusle med pallemøbler. På den ene siden fordi trekassene er perfekte for utendørs arbeid og kan utsettes for elementene i svært lang tid. På den annen side fordi du kan jobbe med fruktkasser på en fantastisk måte over hele linja.

Så du trenger ikke å lage det store bildet av mange små brett, men jobbe takket være paller og fruktbokser, som sari & Christian tilbyr dem i butikken i stor skala, med bare to fruktkasser som dekker hele området.

Bygg et gjørmekjøkken av fruktkasser og paller (2)

Du finner fruktkassene i Saris Garage Shop & Vinkasser med og uten dør, som hyllebokser, med vintage -utseende, flammede fruktkasser, trykte trekasser, naturlige eller brukte esker. Valget er enormt. Å bla gjennom Saris Garage Shop er definitivt verdt et besøk, fordi den også har vintage møbler, Palleputer & Palleputer og mye mer å oppdage. Her til pallemøblene & Fruktkasser Vintage Shop fra Saris Garage: https://www.sarisgarage.shop/

Bygg et gjørmekjøkken av fruktkasser og paller (6)

Bygg et gjørmekjøkken av fruktkasser og paller (3)

Bygg et gjørmekjøkken av fruktkasser og paller (5)