Barn elsker å lage mat, bake, vaske opp og prøve mors favorittoppskrifter. Et lekekjøkken for barn er akkurat stedet hvor barna våre kan implementere det de ser hos de voksne. En matbutikk er vanligvis øverst på ønskelisten, for i det populære rollespillet med bestemor, bestefar, søsken eller venner på samme alder lærer våre små fra tidlig alder å føle med andre.

Du lærer å handle og bytte, trene regning ved hjelp av konkrete eksempler og i hverdagssituasjoner og fremfor alt ha det gøy. For oss foreldre er selvfølgelig det plagsomme spørsmålet som melder seg hvilket ønske jeg skal oppfylle barnet mitt? Lekekjøkkenet eller matbutikken? Her finner du DIY -instruksjonene fra Saris Garage: Bygg en butikk selv Begge er vanligvis ikke et alternativ, fordi vi verken ønsker å overvelde våre kjære med gaver, og vi har heller ikke nok plass i barne- eller stua. Men det er også en fantastisk løsning på dette problemet: et selvbygd lekekjøkken for barn med integrert butikk.

lekekjøkken saris garasje (4)

Den vakreste gaven er å gjøre det selv

Ingen kjenner barna våre like godt som oss, bare vi vet hva våre små egentlig bryr seg om når de leker. Hvis kjæresten din foretrekker å lage mat, bør kjøkkenet hans ha et stort matlagingsområde med god plass til gryter i forskjellige størrelser og skjærebrett.

Hvis barnet ditt brenner for baking, må en stor ovn og god plass til kakeformer, muffins, smultringer og annet tilbehør integreres i lekekjøkkenet.

lekekjøkken saris garasje (2)

Hvis oppvask er hans favorittområde på lekekjøkkenet for barn, bør du definitivt finne en stor vask og mange lagringsmuligheter som hyller og kleshengere for oppvask og kjøkkenhåndklær. Det fantastiske med et selvbygd lekekjøkken for barn er ikke bare at du kan tilby din lille kjære akkurat det han trenger for sin utvikling, du kan også tilpasse lekekjøkkenet til plassen som er tilgjengelig for deg samtidig. Finnes det en bedre gave enn et lekekjøkken for barn som er skreddersydd og bygget med kjærlighet?

barne lekekjøkken saris garasje

Du kan enkelt bygge ditt eget barnekjøkken selv

Fordelen med dette lekekjøkkenet for barn laget av tre er at du enkelt kan bygge det selv. Siden det vakre og enkle å bygge barnekjøkkenet, med innebygd butikk, hovedsakelig består av fruktkasser og vinkasser, er det ingen høye materialkostnader og kompliserte monteringsinstruksjoner er ikke nødvendig. Du finner enkle trinnvise instruksjoner i videoen vår nedenfor.

lekekjøkken saris garasje (3)

Alt du trenger for å bygge lekekjøkkenet til barna dine er følgende:

  • 4 fruktkasser – trekasser med midtbrett (vi anbefaler størrelsen 50x40x30cm) Her kan du kjøpe matchende trekasser: Trebokser og fruktbokser
  • 1 trekiste (du må installere midtplaten i trekisten selv)
  • Flere limte trepaneler (du kan få det på jernvarehandelen; du bestemmer hvor mange du vil ha på kjøkkenet ditt)
  • 1 rund ved til ovnen (du kan enkelt kutte det selv)
  • Du trenger også følgende verktøy for å bygge barnas lekekjøkken av tre:
  • Trådløs drill
  • Trebor
  • Kvern
  • Stikksag eller hugg sag

Lekekjøkken for barn laget av tre – et kreativt prosjekt for hele familien

Når du bygger barnas lekekjøkken, kan du enten la fantasien løpe løpsk eller lage den i henhold til våre enkle DIY -instruksjoner. Når du designer, bestemmer du selv hvor hyllebokser brukes, hvilke dimensjoner som er mest praktiske for deg og hvilken farge kjøkkenet skal ha. Så du kan fullt ut svare på barnets ønsker og gjøre en drøm til virkelighet. Her kan du se på hyllene til fruktkassen: Fruktkasser hylle

Hvis du har blitt nysgjerrig og har DIY -feberen, kan du bare se på noen få bilder av det søte lekekjøkkenet vårt. Du kan også finne videoen med instruksjoner for å bygge kjøkkenet på hjemmesiden vår. Vi vil også vise deg hvordan du enkelt kan lage vakre butikktilbehør selv. Du vil også finne kreative ideer for å bygge passende møbler og hyller for hele familien.

lekekjøkken saris garasje (5)