Hjem ideer rør planter uteplass

Lunne, enkle DIY -prosjekter

Hver gang vi handler shoppingdekorasjoner til hjemmet vårt, innser vi at vi har sett mange av dem hjemme hos vennene våre. I dag skal vi tilby deg noen ideer om hvordan du kan forskjønne hjemmet ditt ved å bruke forskjellige unike ting.

Hvis du har rester fra kloakkrør, kan du bruke dem som plantebeholder. Dette er en veldig billig og ekstraordinær gjør-det-selv-hjemmedekorasjon.

DIY levende ideer satt sammen for deg

DIY hjemme ideer rør plantebeholdere blomster rustbestandige

Ødelagte tallerkener

DIY hjemmeinnredning rør planter utendørs metall stol solsengDu kan bruke dørhåndtak for et originalt gulvbelegg. Det er litt dyrere å kjøpe flere av disse, men vær trygg – gulvet vil se bra ut og gjestene dine vil elske det.

En billigere idé for et gulv kan være en måte å kvitte seg med husholdningsavfall, hvis vi kan si det sånn. Alle ødelagte plater kan brukes til et nytt gulvbelegg. Du skal jobbe rundt alle sider slik at du ikke skader føttene. De livlige fargene og mønstrene fra de ødelagte platene gir et flott utseende. Hver gang du knuser en tallerken, kan du legge den til DIY -gulv.

Gammel, ubrukelig metallstol

DIY hjemme ideer rør planter klassisk stol metall høye ben

En gammel metallstol fungerer nå som et gult plantestativ

rør anlegg stativ metall gul interessant Den gamle metallstolen med de avtagbare dekslene kan få nytt liv hvis du legger litt fantasi i prosjektet. Bruk blomsterpotter, mal stolen i din favorittfarge og bruk lakk som er vanntett og rustbestandig.

Veggdekorasjon med eksotiske plantearter

DIY hjem ideer rør planter bilderamme

Hvis du liker floraen, lag en fotoramme av planter. Kjøp en eller flere aluminiumsrammer og fest plantene til dem. De skal være bromeliader, som Tillandsia, ellers faller de av. Du kan velge rammestørrelse og plantefarger selv, men ikke glem å henge dem i et lyst rom.

Tørkede høstløv på veggen

DIY hjemmeinnredning lerret blader tre høst

Det kan være veldig morsomt og kreativt å dekorere veggene, da det er for mange alternativer og alternativer for det. Benytt deg av de høstblader du har falt i hagen din. La dem tørke under bøker og kle dem til lerret.

Bilder i CD -ermer i stedet for rammer

DIY hjem ideer cd tilfeller bilder bilder puslespill

En annen levende idé er å forvandle de gamle CD -kassene til rammer. Bruk forskjellige bilder som du kan sette på innsiden av dekslene, og fest dem deretter til veggen. Det beste av alt er at du kan velge forskjellige bilder eller bare ett stort bilde, beskjære det og ordne det som et puslespill.

Samling av bilder på veggen

DIY hjemmeinnredning lerretramme treoverflate

Interessant mønstrede veggplater

DIY hjemmeideer tallerken interessant veggdekorasjon

Lite sidebord viser oss flotte stykker og minner

DIY levende ideer ved siden av bordet trehvit gammel klassiker

Skuffbord dekorert med stil

DIY living ideas skjenk konsoll bord skuffer rødt tre

Nattlampe som ser feminin ut

DIY levende ideer nattlampe blomstermønster glamorøst

Bruk gamle metallskåler som lampeskjermer

DIY hjemmeinnredning boller metall lyspærer bolle

Sengetav av tre gir soverommet et rustikt pregDIY levende ideer gjenbrukt tre hodegjerde rustikk

Glassgavl ser virkelig ekstraordinær ut på dette soverommet

DIY hjemmeinnredning speil hodegavl soverom

Det er mange DIY -ideer for hjemmet ditt som er enkle å pusle med og gir et originalt, nytt utseende. Du kan være 100% sikker på at ingen vil ha den samme dekorasjonen som din!