Jobber du med betong, lager dekorasjoner og blir kreativ? Det høres ikke nytt ut akkurat nå. MEN DET ER! Fordi midlene for å dekke kreative behov har blitt oppfunnet på nytt. Så langt er dekorative ideer laget av betong laget av den klassiske kreative betongen. Dens natur gjorde det vanskelig å gi uttrykk for hver tanke, noen former var ikke engang mulige. Men det er akkurat det du kan gjøre med den nye Elting av betong gjør nå. Du finner instruksjoner i Sari’s Garage & Gjør-det-selv-ideer. Denne veien til Sari’s garasje Elting av betong DIY og guider.

Elte konkrete ideer det er ingen grenser!

Faktisk hva er elting av betong fordi akkurat? Den eltbare betongen, akkurat som forgjengeren, er også laget på grunnlag av betong. Alt som er der inne er sand, sement, spesielle syntetiske fibre og glassfibre. Den er fri for skadelige stoffer, har liten lukt og kan kjøpes klar til bruk. På samme måte som med vanlig betong, er kunstverkene som er laget av den værbestandige og frostsikre.

En enkel videoopplæring for DIY -boller

Eltingsbetong Saris Garage (3)

Det spesielle med eltet betong

Av Elting av betong er raffinert med spesielle syntetiske fibre og glassfibre, som gjør at den kan være utrolig formbar. Det er virkelig ingen grenser for kreativitet, for selv filigranfigurer er nå mulige. Når du jobber med det, føles det litt som å modellere leire. Det kan bearbeides som leire, men etter tørking blir resultatet steinhardt.

Hvis du noen gang har tenkt på å jobbe med betong, men kastet ideen fordi det virket for tidkrevende for deg, så er dette det Elting av betong løsningen for deg. Du kan bruke den til å klippe ut eller kutte ut figurer, og du kan skrive ut eller stemple ornamenter, blader eller hva du kan tenke deg. Bilder, figurer, boller og vaser, nesten alt kan enkelt dekoreres eller innrammes med dem.

Ethvert kreativt potensial kan også leves med modelleringsbetong. Før det kunne du heller vannet og laget vakre boller, boller og fuglebad. Men den nye typen betong utvider spekteret av muligheter enormt. Bortsett fra det faktum at dekorasjon av betong er helt hip og trendy, er det ganske enkelt en stor fordel at resultatene fra eltbar betong er så utrolig robuste og holdbare.

Eltingsbetong Saris Garage (1)

Lag eltebetong selv vs. kjøp ferdig

Hvis du spør deg selv nå Lag eltebetong selv da er svaret ja. På nettsiden www.sarisgarage.de finner du detaljerte instruksjoner med en tilsvarende video. Her forklares det også nøyaktig hvordan hjemmelaget fra den ferdige eltingsbetongen er forskjellig. Trinn for trinn får du tips for hånden, slik at du kan slippe damp kreativt hjemme.

Oppsummert kan det sies at du enkelt kan lage eltbar betong selv med noen få kommersielt tilgjengelige ingredienser. Men blandingen ser aldri ut til å være så god som det du kan kjøpe. På det nevnte nettstedet kan du se sammenligninger av gjenstander laget av hjemmelaget og kjøpt eltebetong.

Eltingsbetong Saris Garage (2)

Eltingsbetong Saris Garage (4)

Kreativ modellering av konkrete ideer

Det er ideer for dekorative og nostalgiske boligtilbehør. Smykkeskåler, stearinlysskåler, alt du kan tenke deg. Hvilke materialer kan du bruke til å skrive ut herlige mønstre, hva trenger du for å realisere deg selv? Alle disse spørsmålene besvares på DIY -bloggen Saris Garage.

Mange forslag, ideer og DIY -tips venter på deg der. Praktisk, forståelig og for alle som liker å lage vakre ting med egne hender i stedet for bare å kjøpe dem. En side for alle som liker den individuelt og spesielt. Et nettsted for deg, hvis du leter etter en mulighet til å realisere det, eller hvis du bare trenger et utløp for kreativiteten din.

Du finner masse ælte konkrete ideer i massevis her. Men fremfor alt ser ideene virkelig ut og hva som kreves. Ikke bare den evig foraktelige nøkkelskålen, men også modellering av konkrete ideer som virkelig gjør hjemmet ditt litt spesielt.

Og en annen instruksjon for DIY bladformede boller: