DIY toalettrullholderen er en av de tingene du enkelt kan gjøre selv. Det uvanlige tilbehøret til sanitærområdene er veldig moderne. Men de trenger ikke å være kompliserte for å bli lagt merke til. De neste 20 super flotte og enkle ideene beviser det.

Dyr og morsomme karakterer som en DIY toalettrullholder

Har du en samling morsomme karakterer hjemme? Ditt unge (eller eldre) barn kan ha en vane med å samle disse. Vanligvis havner de i søpla eller i et hjørne etter hvert, der de bare samler plass og støv. Følgende DIY toalettrullholdere er bare en av mange mulige ideer om hvordan du bruker dem i stedet for å lage unødvendig søppel.

male diy toalettrullholder

Dyr papirrullholder leker

Rester som allerede har blitt brukt til et annet formål

Restdeler fra maskiner, møbler og enheter som vi ikke lenger bruker, er ofte fantastisk egnet for DIY papirrull. Mesteparten av tiden trenger de bare å justeres litt og festes. I det følgende kan du se noen veldig enkle konstruksjoner som fremdeles ser tiltalende og kreative ut.

gamle håndverkere bruker som toalettpapirholder

en trekant laget av metallpapirrullholder

enklere DIY toalettpapirhold

lag en enkel toalettpapirholder selv

Enkelt tilpasset, men fortsatt vakkert og kreativt

Disse to DIY toalettrullholderne er veldig enkle. I det første tilfellet brukte du et tau og hang begge sider av det på to kroker. Den andre toalettpapirholderen består av en trepinne som er festet til forfengelighet med to strimler stoff. Begge virker ganske improviserte, men på en eller annen måte ikke verst i det hele tatt, ikke sant?

DIY rullholder tau

veldig-enkel-diy-toalett-papir-holder

Industriell eller landlig stil

DIY toalettrullholdere kan være tilbehøret som gir toalettet og badet en viss landlig eller industriell sjarm. En slik dekorasjon er veldig aktuell for øyeblikket og er innskrevet i nesten alle typer design. Nedenfor er to fantastiske eksempler på dette. Både den industrielle papirholderen og denne fra en gren kan lages av materialer som vi vanligvis har hjemme.

kreativ rullholder industriell stil

lag Zweig toalettpapirholder selv

Store metallrammer blir virkelige kunstverk på bad og toalett

La oss bli litt lenger med temaet industriell design. De to neste DIY toalettrullholderne har også noe å gjøre med det. De er tilstede i rommet og representerer et visst høydepunkt der. De er enkle gjenstander, men på grunn av materialet og størrelsen har de noe kunstnerisk over seg. Ikke bare er de vakre og kreative, men også superpraktiske.

Rustfritt stål figur DIY toalettrullholder

retro toalettpapirholder i rustfritt stål

Og et par virkelig fancy toalettpapirholdere

De siste toalettrullholderne er ikke hjemmelagde. Likevel ønsket vi å inkludere dem i artikkelen vår fordi de bare er veldig morsomme. Akkurat som DIY -brikkene, er de uvanlige papirrullholderne også ekstremt aktuelle. De neste bildene viser hvor langt du faktisk kan gå!

gammelt skaterbrett DIY toalettrullholder

Falt ut toalettrullholder

Eksempel på flotte ideer for toalettpapirholdere

kreativ-og-morsom-diy-toalettpapirholder