Er du en av dem som ikke kan forestille deg et kjøleskap uten fotomagneter? Så har vi en idé til en flott hobby for deg! Du kan lage dine egne fotomagneter, og det blir et veldig individuelt prosjekt. Du bestemmer hvilke motiver du velger. Det er forskjellige temaer å velge mellom, og du kan bruke dem til å individualisere rommet ditt. Å lage fotomagneter selv er en av de enkleste tingene du kan forestille deg. Alt du trenger er materialer og, om nødvendig, litt øvelse for å gå gjennom noen av detaljene. Fra de følgende linjene vil du lære hva alt dette betyr i detalj.

Materialer til et DIY -magnetprosjekt på et øyeblikk

DIY instruksjoner - begynner med fotomagneter

Materialene som kreves for en fotomagnet

Det er faktisk noen forskjellige typer fotomagneter. Av denne grunn skiller materialene seg også litt fra hverandre. Det du definitivt trenger er følgende:

  • Lim av papir,
  • Superlim,
  • Magneter,
  • blyant,
  • Pensel for påføring av limet,
  • Papirkniv.

Avhengig av prosjektet kan du velge mellom forskjellige størrelser magneter. Du kan selvfølgelig også fritt velge bildene og vintermotivene. Til slutt kan du også bruke glassperler og folier til noen prosjekter. Hvis du fester bildemotivene til dette bakfra, oppnås et spesielt sjarmerende sluttresultat.

Så la oss se hvordan vi får alt dette til å fungere!

Du trenger superlim for dette!

lag fotomagneter selv trinn 2

Justering av størrelsen på fotomotivene og fotomagneter

Først må du bestemme hva du kan bruke som grunnlag for dimensjonene til en fotomagnet. Det kan være selve magneten – størrelsen og formen kan også bestemme rammen på bildemotivet. I dette tilfellet bør du tegne formen på magneten på bildet som du vil kutte ut fotomotivet med en blyant. Deretter bør du begynne å bruke limet magneten legg ved det valgte motivet. Vær veldig forsiktig så denne prosessen ikke skaper luftbobler i bildet. Hvis du vil oppnå en glanseffekt og må beskytte bildet selv, kan du deretter feste forsiden av bildet til en film ved hjelp av papirlister. Spesielt på kjøkkenet kan smuss raskt oppstå, og en slik film vil beskytte bildet.

Familiebilder og minner med venner er blant de mest populære motivene

fotomagneter - flott idé å tukle selv

DIY fotomagnetprosjekter med glassperler

Det er større eller mindre glassperler på markedet, og du kan også bruke disse til et fotomagnetprosjekt. I dette tilfellet vil perlene og deres rammer bestemme massene til magneten. Plasser glassperlene på fotomotivet og tegn utskjæringen ved hjelp av en blyant. Skjær deretter forsiktig ut med papirkutteren. Bruk penselen og limet til å feste dette designet til perlen. Sørg igjen for at det ikke er noen luftbobler og ødelegg prosjektet ditt. Til slutt bør du feste en liten magnet på baksiden av perlen med bildet ved hjelp av superlim. Magneten er klar!

Fotomagneter er fantastiske gaveideer 

tredje fase av å lage en fotomagnet

Generelle tips for å lage fotomagneter

Du må under ingen omstendigheter bruke originale bilder til prosjektet. Uansett hvor dyktig og erfaren du er, kan det alltid være små problemer som ødelegger bunnlinjen. For eksempel, hvis du ved et uhell river eller skitner bildet, mister du det for godt. Derfor, spesielt når det gjelder familiebilder og andre verdifulle bilder, må du lage flere kopier først. Du kan eksperimentere flere ganger på grunnlag av disse kopiene. Du kan trygt tillate deg selv den ene eller den andre ufullkommenheten. Det eneste du vil miste i dette tilfellet er litt tid.

Motivene er forskjellige, det samme er overflatene du vil bruke dem på

DIY deco fotomagneter DIY

Ulike andre varianter for fotomagneter

Vi har bare vist to av de mange forskjellige variantene for selvlagde fotomagneter. Utvalget av materialer tilbyr også en rekke andre alternativer. Det er magneter i forskjellige former, inkludert hjerter, stjerner og sirkler. Dette lar deg vise familiebildene på en rekke forskjellige måter. Fotomagneter trenger ikke nødvendigvis å inneholde et familiebilde. Du kan ganske enkelt sette farget papir på det og lime forskjellige mottoer på det. Naturmotiver og andre temaer er selvfølgelig også mulig.

Fotomagnetene kan tinkeres i en rekke forskjellige former 

fotomagneter diy - bilder fra dekorasjon

Fotomagneter fra et dekorativt synspunkt

Fotomagneter kan brukes fantastisk til dekorasjon. De kan enkelt festes til et kjøleskap eller annen overflate. Dette gjør at objektet kan bli bedre innskrevet i dekorasjonen av rommet. Med nøytralt interiør kan du selvsagt bruke fotomagneter til å gjøre et objekt om til punktum i et bestemt rom. I våre eksempler på bilder kan du se mange slike ideer.

Natur og ferie er like populære som temaer for fotomagneter

fotomagneter diy - fantastisk kjøleskap

Fotomagneter som gaveideer

Til slutt vil vi påpeke at fotomagneter er fantastiske gaveideer. Spesielt med barna kan du lage flere av disse! Små glassperler med egne bilder ville bringe bestemor og bestefar utrolig glede. De kan brukes til enhver anledning – bursdager, jul, nyttårsaften og mange andre anledninger.

Fotomagneter er flotte gaver fra verter til gjester som kan tas med hjem. I bryllup kan det for eksempel alltid være en magnet på bordet!

Her er en flott videoopplæring om hvordan du lager fotomagneter med glassperler!

Kanskje et slikt tema ville være perfekt for deg?

lag fotomagneter DIY dekorasjon selv

Ta deg babybilder og dyr i godt humør?

fotomagneter diy magneter fra fotoidé

Nok en god idé fra ferien!

fotomagneter DIY ideer for å lage selv

Familien blir noen ganger holdt sammen av småting i vanskelige øyeblikk

bilder barnideer fotomagneter diy

Kanskje du kan lage fotomagneter på ditt favoritt fremmedspråk?

hjemmelagde dekorasjonsideer fotomagneter diy