De vakreste øyeblikkene i livet er fanget i bilder og filmer. Det er riktig, for tross alt er disse spesielle hendelsene og opplevelsene i de fleste tilfeller uopprettelige minner som du ikke bare vil minne deg selv på igjen og igjen, men også vil dele med venner, bekjente og slektninger. For at bildene og filmene skal være riktig iscenesatt, er det ikke feil å bruke noen få enkle, men effektive triks for å redigere og forbedre materialet.

Sett bilder og filmer i rampelyset

Fang fantastiske øyeblikk i bilder og filmer

Det er viktig å velge de riktige bildene

Alle vet det. Bryllupet er i full gang og bilder blir skutt over bilder. Hvis en profesjonell fotograf ikke blir bestilt og skytingen overlates til en hobbyfotograf, er det desto viktigere å laste bildene på PC -en kort tid etter fotosafari og se dem i fred på storskjerm.

Det første utvalget av bildene begynner her. En erfaren fotograf sletter bildene på kameraet kort tid etter utløseren, det trente øyet hans ser umiddelbart hvilket bilde som er egnet for senere bruk og hvilket ikke. Dette er vanskelig å se for lekfolk, og en ting må alltid huskes på: Når bildet er slettet på kameraet, er det ikke lenger noen gjenoppretting. Det slettede bildet er en ting fra fortiden, og det kan være og bli ganske irriterende. Så det er bedre å trekke alle bildene tatt på datamaskinen og sortere ut bildene som ikke oppfyller kravene. Dette kan for eksempel være bilder som er ute av fokus, som folk har lukket øynene på eller motivet rett og slett ikke er tatt pent. Andre forstyrrende aspekter, for eksempel et forstyrrende element i bakgrunnen til bildet, kan imidlertid forbedres og optimaliseres med et passende fotoprogram. Så ikke vær for forhastet med å slette bildene, og absolutt ikke på kameraet.

Ta fantastiske øyeblikk Ta profesjonelle bilder

Lag en film av enkle bilder

Er de valgte bildene optimalisert, for eksempel lysere, dekket med fargemetning, sjekket for forekomst av lys eller forekomst av skygger. Optimalisert i sin posisjon og rettet ut, det er gjort utskjæringer eller forstyrrende elementer retusjert, så kan du starte og med dette bearbeidede materialet kan du enkelt og lekent, for eksempel med Lysbildefremviser for Mac skape et fantastisk minne fra feriebildene. Du trenger ikke å være profesjonell for å gjøre dette. De enkelte trinnene opp til det ferdige produktet forklares plausibelt, og slik at du kan sette sammen din helt egen og fremfor alt unike film fra forskjellige elementer trinn for trinn.

fange fantastiske øyeblikk bilder og filmer bryllupsfotografering

Videoer kan også innkvarteres fantastisk

Ikke bare bilder finner plass til behandling, videoer kan også brukes til å lage fantastiske lysbildefremvisninger og små filmer som til og med kan knyttes til hverandre. Andre elementer som kan også legges til. Et helt spesielt produkt er laget av en samling dokumenter og elementer. På slutten av dagen er det samlede produktet definitivt imponerende og bør ikke holdes tilbake fra venner, slektninger og bekjente. Slike filmer er den beste måten å få de vakre opplevelsene og Fortsett å se på minner å kunne. De mister verken glansen eller kvaliteten, snarere får de en helt spesiell verdi jo eldre de blir.