I denne artikkelen vil vi gi deg et innblikk i Saris Garage -prosjektet og vise deg hvordan du kan renovere og innrede det lille rommet med egne hender og hvilke ting du bør ta hensyn til. Vi følger deg gjennom mindre DIY -prosjekter, som ytterligere forbedrer innredningen av barnerommet. Vi gir også verdifulle tips om helse- og utdanningsaspekter ved rominnredning. Vi har også en praktisk produktanbefaling for passende trekasser og hyller.

Vi anbefaler å ha noen verktøy og rekvisita for hånden for å begynne å dekorere med en gang. Prosjektet vårt har som mål å gi stoff til ettertanke og oppmuntre folk til å følge etter. En hammer, slikkepott og spiker, samt vannpass, blyant og tekstilpenner bør alltid være innen rekkevidde. Vi bruker dette på slutten, det er verdt å holde fast ved det. Avhengig av dine personlige behov trenger du dessuten tapetfarger og gulvbelegg, samt en malingssprøyte for å standardisere fargekoordinasjonen av møblene.

design barnerom saris garasje (2)

Design, innredning, dekorering – helse- og utdanningsaspekter

Barnets beste kommer først. Vær derfor oppmerksom på eksisterende kvalitetsforseglinger (for eksempel den blå engelen) når du bestemmer deg for riktige bakgrunnsbilder, farger og gulvbelegg. Dette garanterer at de ikke inneholder noen skadelige stoffer som kan være farlige for barnet ditt.

Vi anbefaler lydisolering av gulvet for gulvet, slik at støyen fra barnene ikke ekko gjennom hele huset. Du fester dette mellom underlaget og gulvbelegget.

design barnerom saris garasje (3)

For å bruke den tilgjengelige plassen effektivt, lagre barnas leker i trekasser og hyller fra Kallax. Her finner du de riktige trekassene og Kallax -boksene: Butikk med trekasser. Disse trekassene er laget av slitesterkt massivt tre, noe som tilsvarer vårt mål om å ta hensyn til bærekraft. De kan integreres perfekt i hyllene, noe som også skaper flere sitteplasser for barna og vennene deres. Vi anbefaler derfor uttrykkelig å kjøpe Kallax -esker.

Tips: Følte seilfly under Kallax trekasser sørger for at de forblir intakte mye lenger. Du kan også øke oversikten ytterligere i Kallax trekasser ved å dele dem videre med sorteringsbokser. Dette er spesielt egnet for små ting som bør grupperes tematisk. I stedet for Kallax -boksene kan du også bruke andre hyller og passende fruktbokser som hyllebokser. Du finner forskjellige fruktbokser her: Fruktbokser

design barnerom saris garasje (4)

Bakgrunnen til barnerommet bør velges godt. Det kan gi et betydelig bidrag til utviklingen av barnet ditt. Et tapet med den lille eller store 1 × 1 vekker den tidlige entusiasmen for tall og legger grunnlaget for en livslang affinitet for tall hos barnet. Et veggfyllende verdenskart med forskjellige motiver fremmer åpenhet for fremmede kulturer. I tillegg åpner det opp for verden av planter og dyr for barnet ditt.

design barnerom saris garasje (7)

DIY: lampeskjerm og navneskilt

Ingenting er så viktig som riktig belysning. Men lamper, spesielt for barnerom, er ofte dyre. Derfor har vi et godt tips til deg: Du trenger en lampeskjerm, blyant og tekstilpenn og en lyskilde – en lommelykt eller en smarttelefon. Det er mange utskrivbare motiver på Internett. Du kan spore disse med tekstilpennen eller tegne direkte med din frie hånd. Vi anbefaler å øve dette på forhånd, fordi håndtering av tekstilpennen er litt vanskelig i begynnelsen.

design barnerom saris garasje (5)

Vårt neste tips er perfekt egnet for å vise “dette er rommet til” … “” rett på døren. Vi viser deg hvordan enkle trebokstaver kan gjøres til visuelt tiltalende navneskilt. Til dette bruker vi serviettteknikken. Først påfører du lim på overflaten av bokstavene og legger en serviett over den. Til slutt glattes alt ned med en pensel.

design barnerom saris garasje (6)

design barnerom saris garasje (1)