gjør det selv lag dawanda -produkter selv

DIY suksesshistorier – interessante fakta og praktiske tips

Salgsportaler på Internett gjør det mulig å nå kjøpere fra hele verden med kjærlig selvlagde designobjekter. En drøm for mange: Si farvel til sjefen, jobb hjemmefra og gjør hobbyen din til en jobb. Men er det realistisk? Her er en liten sjekkliste slik at DIY -drømmen ikke blir fulgt av en frekk oppvåkning.

Jeg er unik?

Hvem håper, takket være DaWanda & Co. for å bare kunne bli hjemme på sofaen og strikke, vil virkeligheten raskt ta deg igjen. Talent, forretningsinnsikt og et originalt produkt som oppfyller markedets høye krav er etterspurt. Alle som tilbyr de tusenste gryteholderne med prikker bør ikke bli overrasket over at det ikke skjer så mye på den virtuelle disken. Spesielt på DaWanda, DIY -produktportalen med mest brukertrafikk i Tyskland – og derfor mest potensial for å bli kvitt varene dine – er det ikke akkurat lett å utvikle et såkalt Unique Selling Point, som det kalles i markedsføring, på grunn av den sterke konkurransen. Men man bør definitivt ha et sånt “unikt salgsargument” hvis hobbyen skal bli en inntektskilde.

Du kan også finne originale DIY -ideer på luckandluck.co.uk

gjør det selv hjort kranser luchandluck co uk

Jeg er rask nok?

Alle som gjør hobbyen sin til et yrke, vil oppdage at hobbyen deres også vil endre seg. For mange betyr DIY å slappe av og hengi seg til meditativt håndverk for å tømme tankene. Dersom manuelt arbeid utøves som et yrke, spiller også andre ting en rolle. Alle som brukte tre dager på å pusle med en lampe, som deretter selges for maksimalt 50 euro, vil raskt merke at det er viktig å holde et øye med den effektive timelønnen. Amatørens stolthet i arbeidet hans er en hyggelig ting, men ingen kan leve av en timelønn på noen få euro i timen.

avgift & Ta hensyn til helseforsikring

Alle som tror at etter en slik karriereorientering vil de bare gjøre det de vil, vil bli skuffet. Dessverre betyr uavhengighet også å være din egen HR -sjef. Skattekontoret ser på handel på DaWanda som en handel eller i det minste som en sidelinje. Så hvis du har en viss inntekt, må du betale skatt. Dette bør også inngå i beregningen av produktprisen på forhånd, ellers vil det komme en ubehagelig overraskelse i form av en ekstra betalingsforespørsel neste år. Sist men ikke minst må du som selvstendig næringsdrivende betale for din egen helseforsikring – det kan fort bli veldig dyrt.

gjør det selv tinapari blogspot hekle fargerik

Hei, papirer

For øvrig betyr skatt: å holde ting ryddig og arkivere alt. Arbeidstiden du bruker med kjedelige papirbiter bør også inkluderes i prisberegningen. Dette betyr ikke bare arkivering av forbruksvarer og fakturaer, men også å holde oversikt over bestillinger og returer. For ikke å glemme at du ikke bare må produsere DIY -varer, men også ta bilder, legge dem ut i portalen og sende dem. Hvis all denne innsatsen er for mye for deg, er det en for deg fast stilling som designer eller skaper muligens et alternativ for å forfølge DIY -lidenskapen og bringe et friskt pust inn i yrkeslivet.

gjør det selv selg dawanda håndverk

Det er mange DIY -suksesshistorier der ute

Du burde ha tenkt gjennom disse punktene minst en gang før du tok steget til selvstendig næringsdrivende på DaWanda. Som du kan se, trenger du mer enn bare en dyktighet til DIY. Som med alle andre forretningsideer trenger du tålmodighet, sterke nerver, disiplin, en følelse av orden, organisatorisk talent og en sunn dose flaks.

Det er oppmuntrende at ganske mange allerede har klart det, som du kan lese i denne artikkelen. Mange DaWanda -hobbyister har jobbet seg flittig opp eller har sluttet å lage håndverk ut av innfall, noe som viste seg å være bestselgere. En eller to hobbyister har nå et showroom i Berlin – bare fordi de var modige nok til å sette et element opprinnelig laget for eget bruk på DaWanda på et innfall. Selvfølgelig bør du ikke spekulere i et slikt lykketreff. Det beste du kan gjøre er å prøve det en stund og se hvordan det går før du tar hastige skritt.

 gjør det selv dawanda dekorasjon lanterner pomponger

Bilder via www.dawanda.com