DIY ideer og prosjekter – i tide til endringen som skyldes

Er det mangel på karakter og individualitet i interiøret ditt? Tror du at den eneste måten å endre dette på er å bruke mer penger på dekorasjoner og tilbehør? Det trenger ikke være. Vi viser deg noen DIY -ideer som helt kan transformere interiøret ditt og fylle det med mye karakter og godt humør.

Pyntede rammer fra loppemarkedet

Et større kunstverk trenger ikke koste så dyrt. Du kan få bilderammer fra loppemarkedet og male dem hvite. Strekk ut et lerret mellom dem og dekk dem med forskjellige nyanser av din favorittfarge. La et hjørne stå fritt. På denne måten skaper du et utseende som gjenspeiler din indre verden. Noe sånt har alltid en veldig beroligende effekt.

Uansett hvor enkle DIY -ideene er, teller endringen

DIY ideer hjemme ideer tinker ideer gullpapir trekker blomster i rommet

Hvitt tilbehør med en gyllen glans

Har du blanke vaser eller annet tilbehør i hvitt? Med litt gylden papir kan du få dette til å se lykkeligere og mer eksklusivt ut. Selv om du begrenser realiseringen av ideen din til noen få små prosjekter, vil du totalt forandre ditt innvendige rom.

Et akvarium uten fisk kan være nesten like pent 

DIY ideer hjemme ideer tinker ideer gullpapir wrap atmosfære

En selvlaget garderobe laget av helt naturlige materialer 

diy ideer hjem ideer tinker ideer gullpapir trekke drivved

Gjør noe spesielt ut av de vanlige elementene!

De små overraskelsene og vitsene gjør en stor forskjell i hverdagen. Du kan enkelt lage noe spesielt av vanlige gjenstander og derved gi deg selv mer glede. Mal postkassen en lys farge og legg til et morsomt ordtak! Slike små endringer vil ofte få det smilet til ansiktet ditt når du minst venter og trenger det mest.

Kvinnen er seg selv..

DIY ideer hjemme ideer tinker ideer trekk opp gullpapir lag selv

Få billige bilderammer til å se mye mer elegante ut!

Har du veldig enkle bilderammer for familiebildene dine? Mal disse i litt gyllen eller lilla farge. Disse og andre nyanser gjør at bildene ser mye eldre ut. Bruk denne fordelen i interiørdesign!

En kalender uten like 

diy ideer hjem ideer nbastelideen gullpapir dra på fargerikt

Anheng lyser som en aksent i rommet

Taklampene setter ofte interessante aksenter i interiøret. Den beste effekten oppstår når et annet objekt kommer mot det fra bakken. For eksempel kan en stor lysekrone henge over et salongbord, og en mindre hengelampe vil se fantastisk ut som en blomstervase.

Lenge leve upcycling 

DIY ideer hjemme ideer tinker ideer gullpapir pull lampeskjerm

Bytt den kjedelige duken for en morsom!

La den hvite og litt slitte duken farges i en ny nyanse. Det er nok midler til å gjøre dette hjemme. Nyansen bør selvfølgelig være i harmoni med interiøret i det tilsvarende rommet.

Si ja til lykken! 

DIY ideer hjemme ideer tinker ideer gullpapir duk

Søk på loppemarkedene etter gamle bilderammer 

diy ideer hjem ideer tinker ideer loppemarked bilderammer

Litt gull og glitter

diy ideer hjem ideer tinker ideer gullpapir pull gull

DIY lys og lysestake prosjekter

Lysene er alltid en flott måte å krydre interiøret på. Det er så mange forskjellige DIY -prosjekter der ute at du kan tilpasse farger og former etter din egen smak.

En blomstervase kan ha flere funksjoner 

diy ideer hjem ideer tinker ideer gull papir vikle bokstopper

Kunstfulle ideer laget av drivved

Drivved gir alltid mye positiv energi og varme inn i interiøret. Bruk den til å lage et brett, bilderamme eller ganske enkelt et kunstnerisk arrangement. Dette vil umiddelbart endre stemningen i rommet til det bedre.

Forny allerede eksisterende dekorative gjenstander

Mange eldre varer kan få umiddelbar designverdi når de enkelt kan fornyes. Noen av prosjektene tar bare noen få minutter. Vi kan male lampeskjermen på nytt eller legge til mer farge på en enkel glassvase.

Endringen skal være lys og merkbar 

DIY ideer hjem ideer tinker ideer gullpapir wrap gull3

Bytt innholdet i blomstervasene oftere

Blomstervasene alene kan ha stor dekorativ verdi i et nøytralt møblert rom. Hvis du vil gi en endring, må du ganske enkelt bytte blomstene i disse oftere. Du kan enkelt endre de fargede aksentene i alle rom.

Så det å bytte hjem trenger ikke koste mye. Bruk kreativiteten og fantasien din, så kan du gjøre store endringer i interiøret med et lite budsjett. Når du begynner å gjøre det, vil du kunne trinn for trinn realisere dine helt egne ideer. Vi håper du liker det!

diy ideer hjem ideer tinker ideer loppemarked bilderammer

DIY ideer hjemme ideer tinker ideer gullpapir pull gold2

DIY ideer hjemme ideer tinker ideer gullpapir trekker opp lys

DIY ideer hjemme ideer tinker ideer gullpapir pull lampeskjerm2

DIY ideer hjemme ideer tinker ideer trekke opp gullpapir