hjemmelagde tremøbler fra paller spisestue sittehage

Hva er paller? 19 hjemmelagde tremøbler fra paller

Hva er paller? Og hvorfor skulle noen bry seg? Det er et godt spørsmål, ikke sant? Pallene er brukte og misbrukte treplattformer som brukes til å flytte tung last i lagringsrom og butikker med maskiner. En raskt voksende gjør-det-selv-trend tar disse systemdelene ut av veien og bringer dem inn i hjemmene som DIY-sengetøy.

Et stilig trebord gir innredningen et enkelt, rustikt utseende. En fugledekorasjon i bakgrunnen fremhever bare stemningen. Alle elsker kjøkkenøya og store (DYRE) benkeplater i granitt. Hvorfor ikke lage en palleøy, hoppe over granitten og få et imponerende samtaleemne som koster nesten ingenting. Paller er holdbare. Så de kan enkelt holdes ute på terrassen eller gårdsplassen uten å bekymre deg for at de faller fra hverandre.

Sitteområde med pallemøbler utendørs

hjemmelagde tremøbler fra paller blå stoler bord hvitt

Massivt pallbord i stua

hjemmelagde tremøbler fra paller solid salongbord

Nå er dette salongbord! Du trenger ikke å være begavet for å sette sammen et vakkert pallbord, fordi selve pallene allerede er satt opp. Og så kan du alltid gjøre noe enkelt … vanskeligere. En skuff for dette gjør bordet mer særegent og komplekst med ekstra lagringsplass. Hvis du vil ta den lettere versjonen, kan du bare stable to paller og montere ferdige hjul.

Den viktorianske stilen med bibliotekvegger laget av rikt, gammelt tre, polert til en glans og gravert med intrikate motiver er ikke lenger så praktisk. Se på pallveggene på bildet ovenfor, der har vi to vegger med naturlig utdaterte trelister med sin egen individualitet, revet fra gamle trepaller.

Trehyller og lenestol laget av paller

hjemmelagde tremøbler fra paller bokhylne lenestol

Hvit bordhylle i hagen

hjemmelagde tremøbler fra paller hvit bord blomsterpotte

Litt kreativitet kan gjøre en palett til et perfekt tillegg til et kjøkken. Appellen til naturlig tre er universell. Med trelister kan du flotte hyller satt sammen for alle slags ting – blader, planter, til og med fine vinsamlinger. Hvis du tror du mangler plass, kan du bli kreativ. Med bare små justeringer kan gamle paller bli det perfekte vertikale drivhuset, ettersom hyllene er hyller i flere lag, ideelle for klatring av planter eller grønnsaker.

Fargerik, glad atmosfære – pallesofa

hjemmelagde tremøbler fra paller sofa dekorasjon fargerike

Funksjonell svart sofa laget av paller

hjemmelagde tremøbler fra paller sofa ryggstøtte svart

Det er utallige alternativer for pallemøblene. Aksent til en moderne atmosfære kan være en nøye omsorg Palle sofa et uformelt uterom kan bli mer sært med en enkel stol. Å lage pallkrakker er uventet enkelt (og fargerikt), et TV -stativ er absolutt også en mulig vare for pallvifter. Selv en elegant kommode kan settes sammen av de mest dagligdagse produktene i vår “bedre engros” -kultur. Gjenbruk av paller er definitivt bra for miljøet, og flott for hjemmedesign.

   Lavt sidebord laget av pallerHjemmelagde tremøbler fra paller ved siden av bordrullen på en original måte

Stort salongbord i stua

hjemmelagde tremøbler fra paller sofabord teppe sofaSitteområde laget av pallemøbler – hvitt bord med glassplate og blå stoler rundt  hjemmelagde tremøbler fra paller spisebord glassplate

Lavt bord på hjul har hyller

hjemmelagde tremøbler fra paller mobile rullhyller

Kompakt, åpen hagebod av paller

hjemmelagde tremøbler fra paller hjemmehage