Venner er en gave, mener du ikke det? Det sies at venner er familien du kan velge selv. Beste venner kan alltid være trygg på at de vil være der for hverandre i gode og dårlige tider! Hvis du er så heldig å ha slike venner, feir du vennskapet ditt sammen og la vennene dine vite hvor mye de betyr for deg. En måte å gjøre dette på er å gi deg vennskapskjeder! De vil være et unikt smykke som du og dine venner vil dele for alltid. Du kan også lage dine egne vennskapskjeder og på den måten styrke vennskapet ditt.

Vil du lage fargerike og morsomme vennskapskjeder?

Lag vennskapskjeder av polymerleire Instruksjoner for håndverkperler

Rull ned og du vil finne flere interessante tips om emnet, samt detaljerte instruksjoner om hvordan du lager vennskapskjeder …

Hva er en vennskapskjede?

Lag vennskapskjeder av polymerleire Instruksjoner trinn 5

Bevis på vennskapet ditt

Lag vennskapskjeder av polymerleire Instruksjoner trinn 7

Ekte vennskap er en skatt

Lag vennskapskjeder av polymerleire Instruksjoner trinn 8

Lag vennskapskjeder

Lag vennskapskjeder av polymerleire. Hvordan finner du denne ideen? Dette er faktisk et enkelt og morsomt DIY -prosjekt med endeløse designalternativer.

For å lage søte vennskapskjeder av polymerleire trenger du noen materialer og verktøy. Sjekk ut listen nedenfor og gjør deg klar til å lage dine egne vennskapskjeder.

Kreative vennskapskjeder laget av polymerleire

Lag vennskapskjeder av polymerleire Instruksjoner trinn 2

Du trenger en hjerteskakekutter

Lag vennskapskjeder av polymerleire Instruksjoner trinn 3

Hva er dine favorittfarger?

Lag vennskapskjeder av polymerleire Instruksjoner trinn 6

Beste venner deler ett hjerte

Lag vennskapskjeder av polymerleire Instruksjoner Trinn 1

Hvilket tilbehør trenger du for dette håndverksprosjektet:

 • Polymerleire i fargene du ønsker. Vi brukte Sculpey, men polymerleire fungerer også bra.
 • Verktøy for å forme modelleringsleiren. Du kan kjøpe spesialverktøy for arbeid med polymerleire som ikke er veldig dyre. Eller du kan bare bruke en kniv og noe som kan brukes som en mini kjevle. Noen leireverktøy fungerer også bra!
 • Mini cookie cutter eller sjablonger kuttet ut av papp i hvilken form du vil. Vi hadde tilfeldigvis et par små småkaker i kjøkkenskapet, og de er helt supre for dette DIY -prosjektet.
 • En sirkelmal for kjeden. Du kan for eksempel bruke et lokk for drikke.
 • Små bokstaver i gummi. Disse er tilgjengelige i de fleste håndverksbutikker.
 • En spisepinne eller et spyd, å lage hullene i halskjederne.

Skaff følgende materialer

Instruksjoner for å lage vennskapskjeder av tilbehør til polymerleire

Dette er vårt DIY -prosjekt for i dag

Instruksjoner for å lage vennskapskjeder fra et DIY -prosjekt av polymerleire

bruksanvisning:

 1. Velg først fargene dine. Velg en farge for sirkelbunnen og en annen farge eller to for informasjonskapslene.
 1. Kjevle ut sirkelfargen. Leiren skal ikke være for tykk eller for tynn. Hvis dette er for tynt, vil det rive. Og hvis det er for tykt, er det vanskelig å forme til et halskjede. Ca 0,3 mm tykk fungerer fint.
 2. Når du har rullet ut leiren, bruker du sjablongen til å kutte ut en sirkel. Vi brukte et lokk som gjorde det superenkelt.

Rull ut polymerleire og skjær ut en sirkel

Instruksjoner for å lage vennskapskjeder av polymerleire

 1. Deretter bruker du kakeskjærene dine eller malen du laget for å kutte ut designene dine. Legg figurene på hver halvdel av sirkelen, og bruk en kniv til å skjære sirkelen i to. For å gjøre det litt mer interessant, ikke bare kutt rett i midten, lag en sikksakklinje.
 1. Ta deretter gummistemplene dine og stemple “bff” i leiren på hver halvdel av hjertet. Du må trykke godt, slik at avtrykket er tydelig synlig. Det kan også være lurt å øve på et eget stykke leire.

Skjær ut små hjerter

Instruksjoner for å lage vennskapskjeder av polymerleire trinn for trinn

 1. Når du er fornøyd med hvordan DIY -vennskapskjedene dine ser ut, kan du stikke hull i hver halvdel med en grillspyd eller spisepinne. Hullene skal være store nok til snoren du planlegger å bruke på kjedet. For å være på den sikre siden, må du først planlegge hvilken type smykketilbehør du skal bruke på halskjederne dine.
 1. Ha det gøy og lek med farger og design! Hvis du vil stemple “Best Friends”, bør du gjøre det før du kutter sirkelen i to som vi gjorde for det blå eksemplet ovenfor.

Stempel bokstavene

Instruksjoner for å lage vennskapskjeder av polymerleire Trinn 1

 1. Etter at du har laget alle anhengene du vil lage, er det på tide å bake dem! Ulike merker av polymerleire har forskjellige bakningsinstruksjoner, så les disse instruksjonene nøye. Og la de ferdige vennskapskjedene avkjøles og herdes helt før du går videre til neste trinn.
 1. Når anhengene er avkjølt, er det på tide å gjøre dine DIY vennskapskjeder helt klare! Dekorer disse slik du vil. Det er ingen grenser for kreativiteten din.

Etter baking ser våre DIY vennskapskjeder slik ut

Instruksjoner for å lage vennskapskjeder En kreativ håndverksidé laget av polymerleire

Det endelige resultatet

Instruksjoner for å lage vennskapskjeder av ideer fra polymerleire

I henhold til dette prinsippet kan du lage en rekke vennskapskjeder. Ha det gøy å gjøre det og uttrykk følelsene dine fritt. Ekte vennskap er en verdifull skatt, og DIY vennskapskjeder er en fin måte å hedre dem på.

Rull ned og finn enda flere inspirerende ideer til DIY vennskapskjeder laget av polymerleire

Å lage vennskapskjeder instruksjoner polymer leire stjerne cookie cutter Lag vennskapskjeder Instruksjoner for baking av polymerleirestjerner Hvordan lage vennskapskjeder Instruksjoner for å lage hull i polymerleire Å lage vennskapskjeder instruksjoner polymer leire stjerner blåVennskapskjeder tinker instruksjoner polymer leire stjerne verktøy Å lage vennskapskjeder instruksjoner polymer leire stjerner gul Å lage vennskapskjeder instruksjoner polymer leire stjernerLag vennskapskjeder av polymerleire Instructions starHvordan lage vennskapskjeder av polymerleire InstruksjonerInstruksjoner for å lage vennskapskjeder av et halvt hjerte av polymerleire Instruksjoner for å lage vennskapskjeder av hjertehjelpere av polymerleire Instruksjoner for vennskapskjeder lager flere pizzastykker av polymerleireInstruksjoner for å lage vennskapskjeder av avokadohjerter av polymerleire Instruksjoner for å lage vennskapskjeder av avokado av polymerleire Instruksjoner for å lage vennskapskjeder av polymerleire Batman og RobinInstruksjoner for å lage vennskapskjeder av polymerleire melk og kjeks Instruksjoner for å lage vennskapskjeder av oreokjeks av polymerleireBatman og Robin lager instruksjoner for vennskapskjeder Instruksjoner for vennskapskjeder lager ideerInstruksjoner for å lage vennskapskjeder av Lego -deler