lage karnevalskostyme selv domino kvinne

Å lage karnevalskostyme selv er mulig med fantasi og … noe annet

Pirater, prinsesser, feer – det er så hyggelig når de alle danser sammen på en fest, ikke sant? Men regelen er: hvis du vil nyte dette showet, må du bidra til det. Det betyr at du også bør kle deg.

Men ikke alle vil investere et stort budsjett i det hver gang.

Det trenger ikke være. Å lage karnevalskostymen selv er veldig enkelt. Det du trenger er fremfor alt fantasi og … noe annet.

Tipsene vi har utarbeidet for deg nedenfor er designet akkurat i denne retningen. Du kan også dra nytte av om barna dine blir invitert til en siste liten-fest. Ofte er det ikke tid til å handle. Det er mye lettere å sette sammen noe travelt.

Søt ekorn

lag karnevalskostyme selv ekorn

Lag karnevalskostyme selv med papir

Vi starter med ideer til selvlagde kostymer til karneval med papir. Disse er rett og slett de enkleste og raskeste. Sikkert du tok med noe i glanset papir fra ferien. Det er mulig at slike blader nå ligger rundt i hjemmet ditt. Velg de mest fargerike sidene og skjær dem i 3 cm strimler. Det viktige er at du får en større mengde av det. Fest deretter disse på den ene siden. Hvis du ikke har lim, så er et pannebånd fantastisk. Faktisk er det i mange tilfeller en mye bedre idé.

Har du allerede forstått hvilket tilbehør til karnevalskostymet for håndverk vi for tiden jobbet med? Du har bare flott farget hår til den lille … eller laget for deg selv. Dette tilbehøret passer best til barnehår.

To små ugler

lag karnevalskostyme selv ugler

Matchende makeup-ideer

I mange tilfeller kan du gjøre opp for det ikke så vakre kostymet med gode sminkeideer. Derfor har vi også noen ideer klare for deg i denne forbindelse. Du kan etterligne asiatiske øyne. Eller kanskje du vil sminke den lille prinsessen din som en flott dame fra det gamle Egypt? Du kan pynte drakten med en flott aluminiumsfolie og fantastisk tilbehør. Du kan bruke dette til å lage et ekstravagant belte for kjolen din selv. Hvis vi allerede lager våre egne kostymer til karneval, vil vi påpeke at du også kan lage godt hår for den lille fra en slik film.

Ville løvinner

lag karnevalskostyme selv løvinner

Karnevalskostymene for å lage deg selv kan være super morsomme og fulle av liv

Du kan ta hverdagsklær og feste mange forskjellige fargerike knapper og andre smykker i forskjellige farger til dem.

Å lage en perfekt vill person med hårbregne

Du kan lage et flott karnevalskostyme selv, med hårbregne. Dette blir til en flott stein fra en vill person. Det er igjen en god idé som kan realiseres for gutter.

For å gjøre alt enda mer realistisk og originalt, kan du ta opp et bein fra et kjøttstykke.

Perfekte mimiekostymer i svart og hvitt

lage karnevalskostyme selv mime

Tinker pirat karneval kostyme selv

For noen mennesker kan det høres litt fancy ut, men faktisk er den enkleste måten å lage et piratdrakt til karnevalet på egen hånd. Mest av alt trenger du mørke bukser og en T-skjorte med hvite og blå striper. Lag deretter et tilbehør for øyet, og du har det.

 Sitrongul ananas 

 lag karnevalskostyme selv ananas

Fargerike maneter

lag din egen karnevalskostyme fargerike maneter

Søte frukter i lyse farger

karnevalskostyme lager frukt selv

En liten ørnugle

lag karnevalskostyme selv barn uhu

Mini og Mikke Mus

lag karnevalskostyme selv mickey mini mouse

Stiplede tegneseriefigurer

lag karnevalskostyme selv par

Pippi Langstrømpe i dobbel pakke

lag karnevalskostyme selv pippi langstrømpe

DIY hjortedrakt

lag karnevalskostyme selv

Sau i svart og hvitt

lag karnevalskostyme selv sauer

Liten snømann

lag karnevalskostyme selv snømann

Svanekjole

lag karnevalskostyme selv svane