brukte bildekk runde salongbord neongrønt

Brukte bildekk – kule ideer for sykluser for alle

Og nok en gang handler vi om upcycling – nærmere bestemt om originale håndverksideer som du kan bruke brukte bildekk til. På denne måten vil du ikke bare lage ukonvensjonelle møbler, hjemmetilbehør og dekorasjon, men også handle for naturens skyld.

Ja, det er bare et lite bidrag, men det er definitivt fornuftig, og noen ganger er det de små tingene som gjør en stor forskjell. Og ikke glem, aldri sammenligne deg selv med de andre. Handle med god samvittighet og se fremover. Vær konstruktiv og ikke hold på å gi frie tøyler til din kreativitet og vilje hver gang du føler behov.

Gjør-det-selv-stil og eleganse

brukte bildekk malt rund krakk

Så hvis du allerede har byttet de gamle bildekkene dine eller er i ferd med å kjøpe nye, ikke kast de brukte med en gang. Tenk først på hva du kan få ut av det. Bildekk har et stort, skjult potensial. Mange flotte nye ting kan lages av dette. Du vil nesten ikke tro det. Eller kanskje du allerede har erfaring med det? I begge tilfeller er det verdt å ta en titt på vår nåværende samling. Du vil sikkert også finne noe interessant der. Det er utrolig hvordan du kan gjøre underverker med minimal innsats, og noen ganger til og med med bare ett dekk. Stilige krakker, salongbord, hengende kurver, sittegrupper, speilrammer og mye mer er laget av de ubrukelige gjenstandene.

Stilig og behagelig i oransje

brukte bildekk dekket lenestol oransje saueskinn

Du kan bare la bildekkene stå uten dekor eller male dem i en farge du ønsker. Selvfølgelig kan du også dekke dem med lær, stoff eller andre naturlige materialer. Ja, du kan eksperimentere etter stil og smak. Selv kjæledyrene dine kan ha nytte av det. En veldig behagelig hundeseng kan lages av et gammelt bildekk, der hunden din føles helt perfekt.

Ta en titt og trekk inspirasjon til det fulle. Kombiner bærekraft og uvanlige ideer og lag dine egne møbler eller hjemmeartikler som du alltid vil se på med stolthet og tilfredshet. Vi ønsker deg masse moro og lykke til!

DIY hengende planter for sukkulenter og kaktuser

brukte bildekk malt hvit hengende blomsterpotte kaktus

Lag din egen solseng av to bildekk

brukte bildekk komfortabel solseng

Elegante balkongmøbler å henge med

brukt bil dekk salongbord rund lenestol

Merkelige gummitrapper til hagen din

brukte bildekk landskapsarbeid gummitrapper

Fargerike tau og fargerike prikker på hagesvingene

brukte bildekk hagesving

Dine nærmeste vil bli spesielt glad

brukte bildekk hundeseng rosa

Hvis du liker naturlige materialer

brukte bildekk møbler runde ottomanske

Mesterlig utskårne dekkpendellamper

nedhengte lys til brukte dekk

En kul basshøyttaler laget av bildekk

brukte bildekk runde basshøyttaler

  Luksuriøst utseende med skinn

brukte bildekk dekkgruppe lesehjørne skinn

Veggdekorasjon med sukkulenter

brukte bildekk dekkplanter veggkrans

Hvitt malt ser dekket ut som en edel speilramme i barokkstil

brukte bildekk hvit speilramme