31 Tykk og mørk eller heller lys rød og syrlig – blod er rett og slett en del av enhver skummel Halloween -dekorasjon. Fordi det er ekstremt uttrykksfullt, kan det brukes til å dekorere nesten alt ekstremt grusomt og uhyggelig – inngang, bad, vegger, ansikter og klær, spisebord og til og med mat og drikke på Halloween -buffeen. Selv om du kan kjøpe falsk blod i mange håndverksbutikker og andre spesialbutikker lokalt eller online, ville det være superenkelt og veldig raskt hvis du lager falskt blod selv. I motsetning til hva du kan forvente, trenger du bare noen få ingredienser og ingen forkunnskaper eller ferdigheter i det hele tatt.

Lag falskt blod selv: grunnprinsippet

Hemmeligheten bak den korrekte konsistensen av det kunstige blodet ligger ofte i mel eller maisstivelse. Dette er fordi disse matvarene tykner væsken og gir den et mye mer autentisk utseende. Til dette tilsettes vann og matfargestoffer og det hele røres grundig med vispen. Du kan legge til noen dråper blå og til og med litt gul til den røde matfargen. Dette gir deg en bestemt nyanse av rødt som ligner veldig på ekte blod. Du kan deretter lagre og bruke slikt kunstig blod i omtrent tre dager.

Du kan bruke pulverisert matfargestoff så vel som en flytende

Gjør falsk blod selv stivelse matfarging idé

I tillegg til denne grunnoppskriften, er det en rekke metoder du kan bruke til å lage falskt blod selv. I dag deler vi to av våre favoritter med deg. Det er to spiselige falske blodvarianter. Den første er deilig å tilberede med honning, og den andre er ikke bare deilig, men også vegansk. Det falske blodet som produseres på denne måten, kan hovedsakelig brukes der mat og drikke spiller inn – på tallerkener og glass eller nær munnen.

Du kan til og med helle den over paier, kaker eller cupcakes og mange andre delikatesser og skape en enda mer uvanlig Halloween -atmosfære.

Hva med blodige tårer som skummel Halloween -sminke?

Smink tips halloween falskt blod selv

Lag falskt blod selv med honning

For dette trenger du:

  • lys honning
  • rød matfarging
  • veldig lite blå matfarging
  • Lønnesirup eller vann
  • litt mel

Og slik går du frem:

 

Lag vegansk falskt blod selv

Vegan Frieks, pass på! Med denne enkle varianten for å lage falskt blod selv, kan du enkelt ordne Halloween -dekorasjoner. Fordi den ikke bare er falsk, men også helt fri for dyrelidelse. Så fortsett!

For dette trenger du:

  • 2 ss maisstivelse
  • litt vann
  • rød matfarging
  • Kakaopulver

Du kan se hvordan det hele fungerer i videoen nedenfor!

 

Hvordan påføre falsk blod best?

For en optimalt autentisk effekt bør du også påføre det kunstige blodet deretter. Den beste måten å gjøre dette på er med de riktige verktøyene. Børster, svamper, sprayflasker og til og med vannbokser eller bøtter er tilgjengelige å velge mellom, avhengig av det dekorerte objektet og det spesifikke prosjektet. I utgangspunktet gjelder regelen: for mer presise elementer, for eksempel blodig tårer, nese, munn eller et grusomt snitt i strupehodet, bør du bruke tykt falskt blod. Og omvendt for større områder, for eksempel duker eller tepper, som du vil gjøre skummelt. En tynn konsistens er mer egnet.

Lag falskt blod selv og gi mer skrekk til Halloween

Etter at du har tilberedt en tilfredsstillende mengde falskt blod selv, kan du komme deg til den virkelige jobben. Nå handler alt om oppfinnsomhet og fantasi. I de neste linjene finner du også noen originale dekorasjonsideer og tips om hvordan du kan lage din veldig skumle Halloween -atmosfære hjemme.

Tips: Gazebandasjer eller annet skive-tynt materiale dynket i falskt blod er for eksempel egnet som den perfekte duken til Halloween-buffeen eller til å dekorere trappene, inngangspartiet og veggene. På denne måten får du gjestene til å skjelve helt fra starten med svært liten innsats og gir den festlige atmosfæren en umiskjennelig grå tone.

Lag falskt blod selv og bruk det til å dekorere alt til Halloween

lag falske blod selv halloween dekorasjon diy ideer

Skummel dekorasjonside: Du kan smøre en av hendene og en av føttene med falskt blod og etterlate blodige merker her og der. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke gamle laken, duker, papirlamper eller dusjforheng og håndklær, som du kan henge på badet akkurat slik før Halloween -festen. En gammel Euro -pall i hagen foran inngangen, arrangert med falskt blod, tilfører enda mer drama og setter alle i humør for skrekkfestivalen.

Du kan fortsatt legge til skumle bokstaver med falskt blod på papirlampene

papirlys halloween dekorasjon lag falskt blod selv

Nei … det som ser ut som falskt blod her er bare rød stearinlys!

DIY Halloween dekorasjonsideer lager falskt blod selv

Mange skumle ting kan gjøres med falskt blod! Du kan og burde dekorere Halloween -buffeen med falskt blod, som vist på bildet nedenfor.

Tykt falskt blod er ideelt for å dekorere glassets kanter

falsk blod lag dine egne halloween dekorasjonsideer

Ta en titt på alle de fryktelige dekorasjonsideene fra bildegalleriet vårt, og få masse blodig Halloween -inspirasjon!

Gyser med oss ​​og feirer pent!

Redaksjonen ønsker deg en god Halloween!

Mange syltetøy med søt frukt er også perfekte som falskt blod

Lag halloweenkaker selv

Skumle desserter til Halloween laget med falskt blod

Halloween dessertoppskrift lag falsk blod selv

lag din egen halloween -suppe med blod

Lag dine egne halloween -cupcakes med falsk blod

Lag falsk blod selv vampyrcocktailidee

Gledelig Halloween!

Få vapir til å lage falskt blod selv