Lag fargerike hagepynt selv stripegulv grønn blå krakk lenestol

Fargerike ideer for bakgården

Har du en bakgård, og vil du at den skal bli en integrert del av hjemmet ditt? I så fall kan du lese videre, ettersom følgende ideer kan være til stor hjelp for deg.

Streker under føttene

Har du et ganske slitt vinylgulv?

Da kan du kanskje gjøre det om til et flott uteområde? Snu overflaten, mal den i en nyanse du liker. Sørg for at du bruker en farge som passer perfekt til utvendig design.

Parasoller – lag fargerike hagedekorasjoner selv

Fargerik hagedekorasjon gulv betong tre sofaer salongbord parasoll

Gi solbeskyttelse med stil. Forskjønne bakgården din med en paraply, noe som bidrar til et morsomt fargevalg.

Lag fargerike hagedekorasjoner selv – ubekymrede mønstre

Lag fargerike hagedekorasjoner selv kast puter fargerike striper tre stoler

Sørg for et jevnt utseende på møbler og tilbehør ved å bruke dem i en ensartet fargepalett du ønsker. Et utvalg møbler sveiser alt sammen i sittegruppen når alle detaljene er stripete. Et teppe i utendørsområdet sikrer et jevnt utseende.

Enkle løsninger

Fargerik hagepynt rosa hagebenk treplanter

Fargede planter er en enkel måte å lyse opp rommet ditt på. Så gjerne kombinere mange farger, størrelser og materialer.

Video: lett belysning på gården

Sjekk ut denne videoen, så lærer du hvordan du installerer svak belysning og solcellebelysning om ettermiddagen.

Farge over hodet

sving veranda blomsterpotte keramisk hund rotting lenestol

Legg til mer dybde i møblene dine ved å gjøre taket på terrassen i en kontrastfarge. Selv om du har å gjøre med en enkel endring, representerer dette en unik fargeberikelse, og du vil dermed oppnå en unik sving i rommet.

Stilen på inngangsdøren

Lag fargerike hagedekorasjoner selv dekorasjon hageterrasse inngangsdør rød

Sett en farget nyanse gjennom huset ditt ved å gjøre det i en livsvennlig nyanse. Se etter en nyanse som passer godt til arkitekturen i hjemmet ditt. Her har du valgt en saftig rød, som sammen med havskummet skaper en flott kombinasjon.

Tilsvarende farger

farge design lilla blomsterpute Lag fargerike hagepynt selv

Sjekk blomstene og plantene i hagen din for litt farget inspirasjon. Bruk de funnet nyanser til å fylle terrassen med tilbehør. Lilla puter passer godt til de blomstrende fargene i de nærliggende plantepottene.

Lek med mønstrene

rotting utemøbler dekket bord sofa

I tillegg til farger kan mønstre også brukes til å livne opp utendørsområdet. Introduser mønstre i utsiden din på samme måte som du ville gjort utenfor.

Skygger som du kan bruke

laterinen Lag dine egne fargerike hagepynt blå metallstoler hvit gul

Mal spisestolene i lyse nyanser. Slitte overflater og dristig tilbehør gir en mer personlig sjarm til en åpen planløsning.

Fokuser på fargen

ball oransje lenestol farge glans Lag fargerike hagepynt selv

Lev opp utearealet ditt med dekorativt farget tilbehør. Ta en titt på disse hageskulpturene, rosenkulene og aksentmøblene. Du og aksentmøblene kan krydre rommet ditt med fargen.

Farge på forhånd

fargerik inngangsdør svart stativ planter

Bakgårdene er veldig populære for fargede løsninger. Men du kan også livne opp terrassen foran på denne måten. Bruk fargede plantebeholdere, eller til og med et lysskygget møbel eller to.

Lag fargerike hagepynt selv – skjær tepper

krakk teppe liten balkong veranda planters Lag fargerike hagepynt selv

Vurder forskjellige alternativer for utendørs tepper for å få dem til å se mer komfortable ut. Disse kan nå kjøpes i mange forskjellige farger og størrelser. De ser ut som tepper på innsiden, men de blir ikke skadet av fuktighet, sol og andre ytre forhold.

Spis omgitt av munter nyanser

duk kalesje lenestol rotting

Å spise i frisk luft kan bli enda vakrere med en farget duk. Dette vil gi spisestuen et spesielt tiltalende preg.

Lag fargerike hagedekorasjoner selv – vakre stoffer

farger pergola Lag fargerike hagepynt selv

Du kan innrede et utendørsrom hovedsakelig med tekstiler. Her har terrassen blitt innredet nesten som en stue. Mønstre som passer for utsiden dekker plysjputene og trekonstruksjonen fungerer som et deksel og beskyttelse mot vinden. De hengende panelene minner om vinduer. Aksenter som lanterner og pynteputer fullfører utseendet.

Veggkunst utenfor

Urtepotte som henger flerfargede leiremalte planter

Vil du gjøre uteområdet mer fargerikt? Da kan du utstyre et slikt gjerde med gamle plantebeholdere. Med små reparasjoner og litt maling vil de se ut som nye. Ta ni terrakottavaser og mal basen. Dryss dem deretter med litt maling. Merk stedene på rutenettet der du må feste grytene, og fest grytene til dem. Ta med de spesielle konstruksjonene for å feste grytene til gjerdet og legg dem på toppen. Fyll hver fargerike gryte med friske urter.

Fargede aksenter

farger metall hagestoler hengekøye Lag fargerike hagepynt selv

Legg til litt mer farge på et uteområde der folk liker å sitte. I dette tilfellet kommer de grønne, rosa og oransje metallstolene virkelig til sin rett.

Spise i gården

lilla glass inngangsdør spisebord hage benk lanterner

Her opplever vi vakre blå-lilla franske vinduer og disse gir gårdsplassen en veldig fargerik karakter. Fordi det ligger ved siden av kjøkkenet i huset. Derfor er det enkle rastebordet perfekt for å lage mat der.

Sjarmen ved en hytte – lag fargerike hagepynt selv

hageskur blomster singel takdørvindu Lag fargerike hagepynt selv

Det var sannsynligvis et hageskur før. Dette har trolig fått en helt ny farge og avrundede takkete kantstykker. Før du begynner, legg til et strøk eller to med vannbasert maling, og på den måten varer den kreative ideen lenger.

Nydelige detaljer

Håndmalte motiver som dette som viser en botanisk karakter, er en fin måte å krydre utvendig design.

Fine innlegg

hagegjerde blå grønnmalte planter blomster

Skill hagen fra resten av gården med et vakkert gjerde som dette. De lyse grønne og blå nyansene skiller seg ut mot bakgrunnen av gresset og plantene. Gjerdet er farget uansett fra hvilket synspunkt du ser på det.

Feststemning

metall grønne hagestoler blå salongbord blomster

Metallmøbler er generelt billige, og det gir hagen eller gårdsplassen sin egen, individuelle karakter. Drikkevognen ventet på å bli brukt. Området med fire innsjøer er alltid lett å bruke.

Farget tilnærming

oransje gardiner sofa blomstervase puter Lag fargerike hagepynt selv

Du kan vanligvis begynne med den fargerike innredningen av huset på gårdsplassen. Oransje aksenter, for eksempel kasteputer, hengende tekstiler og en overdimensjonert seng, skiller seg ut mot den grønne bakgrunnen. Du kan også finne lysestaker laget av tre og planter i potter. Alle disse sikrer dominansen av naturlige elementer i designet. Det er mange seter og multifunksjonelle bord. En hage som dette er akkurat det rette stedet å nyte solskinnsdager.

Hvor fargerik kan hagen din være? Hvilken av disse ideene for ” Lag fargerike hagepynt selv “Kan hjelpe deg med å krydre det?