Gjør-det-selv-trenden har vært så populær og utbredt den siste tiden at den for lengst har kommet på praktisk talt alle områder av livet. Du finner mange instruksjoner med nyttige tips og triks i trykte og elektroniske medier, selv om du for eksempel vil lage ditt eget stempel. I tillegg til kreative løsninger gjennom håndverksideer laget av forskjellige materialer som finnes hjemme og i håndverksbutikker, er det også mulighet for å nærme seg saken mye mer profesjonelt. Og hvordan? Veldig lett! Du kan designe ønsket stempel selv online fra en spesialistleverandør og deretter bestille det. Kjente frimerkeprodusenter som Trodat og Colop tilbyr allerede denne flotte tjenesten, som du også kan få ved hjelp av erfarne forhandlere som f.eks. stempelfactory.de, kan nyte når som helst. Har du lyst til å designe et firmastempel med en logo eller et originalt motivstempel selv? Ikke noe problem! Med bare noen få klikk kan du gjøre dette selv.

Design ditt individuelle stempel i dag!

lag frimerker selv hjemmekontor

Gjør det selv -stempel – den perfekte allsidig

Enten det er fakturaer eller forretningsbrev, gratulasjonskort eller kjærlighetserklæringer – et individuelt DIY -stempel kan brukes hvor som helst. Det er derfor det er veldig populært og ofte foretrukket ikke bare blant forretningsfolk på kontoret eller på farten, men også blant kreative mennesker. Merkevarer fra frimerkeprodusenter av høy kvalitet anbefales selvfølgelig alltid når du velger modellen på frimerket ditt, for dette er den eneste måten å være sikker på at du får rene frimerker av høyeste kvalitet. De fleste frimerkemodeller i disse dager er laget av metall og plast, og du kan bytte tekstplater hvis du ønsker det. De moderne frimerkene har integrerte blekkputer, som også sparer tid og ikke medfører ulemper. De hardtarbeidende utskriftsassistentene trenger fortsatt minimalt med vedlikehold når det gjelder mekanikk og hus.

Et tradisjonelt datostempel for hjemmekontoret

diy frimerker lage ideer dato frimerker selv

Eller trenger du et spesielt stempel for kontoret??

gjør det selv stempel

Avhengig av bruksområde og bruksfrekvens, bør du velge den mest passende frimerkemodellen som vil lette din virksomhet eller kreative fritid. La de rette ekspertene gi deg råd og bruk kreativiteten og fantasien din.

Konfigurer frimerker av høy kvalitet selv til enhver anledning

stempling lag trodatstempler selv

Pregemaskiner og pregetang – den elegante løsningen for dokumentene dine

Dette er en litt hevet frimerkevariant. Disse forseglingspressene av høy kvalitet oppgraderer dokumenter og papirer på kort tid med liten innsats og gjør dem mye tryggere for forfalskning og misbruk. Dette garanterer ikke bare din fred og sikkerhet, men sikrer også at din bedrift eller kunst lett gjenkjennes. Det funksjonelle prinsippet for disse svært nyttige pregingsverktøyene er veldig enkelt. I utgangspunktet er det to pregeplater som inneholder samme motiv eller tekst. Disse er gravert på den første og plassert på den andre i en hevet posisjon. Ved hjelp av en spakmekanisme presses de to pregeplatene deretter mot hverandre, hvorved avtrykket trykkes dypt ned i papiret.

En elegant Trodat -pregetang i rosa

10452 trodat ideal merketang r41 rosa

Stempel og tang, mer presist dine pregeplater, kan heldigvis også konfigureres individuelt av deg på stempelfactory.de og bestilles online.

Dine dokumenter, invitasjoner, brevpapir og andre viktige papirer vil snart bli pyntet og sikret optimalt på en edel måte. I tillegg er frimerker og tang ekstremt hendig og fleksibel, og de kan også brukes veldig praktisk når du er på farten.

Så ta et øyeblikk å ta en titt på hver enkelt frimerkevariant og tenk på hvilken som ville være egnet for deg i næringslivet og privat sektor!

Hvorfor frimerker er så viktige: Igjen, oversikten!