Lag eksotiske hagepynt selv

Varmt vær, klar himmel og solfylte dager lokker deg ut. Og hvis du vil tilbringe fritiden i frisk luft, må du sørge for at hagen din er praktisk og attraktiv. Her finner du svaret på spørsmålet om hvordan du lager en prakt Lag hagepynt selv kan…

Hvor stort er utearealet ditt?

Stor eller liten? Hvor mye penger kan du bruke på dette prosjektet? Det er best å bruke eksisterende materialer! Ingen grøntområder? Ikke bekymre deg! Fra bakgårder og terrasser til terrasser og verandaer, våre tematiske tips får hvert uteområde til å se fortryllende ut. Ta en titt på bildeserien vår og se selv!

Lag hagepynt selv

rottinginnpakket hagedekorasjon hvit

Gi uteplassen et friskt utseende ved å holde deg til en monokromatisk fargepalett. Lag en glamorøs effekt med mettede fargenyanser. Velg hagetilbehør som rundbord i rotting, parasoll og sammenleggbare stoler i grå og hvite farger.

Tropisk atmosfære

tropisk-stemning-sittegruppe-hengekøye

Vil du skape et flott, lykkelig preg i hagen din? Ta på de fargerike aksentene! Hvert utendørsområde er forvandlet til en fargerik oase med noen slående kasteputer i levende farger, moderne trykk, striper og attraktive blomstermotiver.

Naturlig sjarm

dinette spisebord stoler peis vennefest

Har du mer plass? Hvordan finner du et åpent rom uten vegger? Lag et privat, konfidensielt avslapningshjørne der du og vennene dine kan ha det gøy. Legg til en stor kurvesofa, frittstående parasoll og dekorativ ildsted..

Solrik glede

Hagepynt gjør sofaen behagelig

Drømmer du om et avslapningshjørne hvor du kan lese stille eller slappe av skikkelig? Din viktigste aksent her er sofaen – dekorér den tematisk. En tradisjonell sofa i rotting blir umiddelbart forvandlet til en fargerik sittegruppe med puter og festlige glasslykter.

Landlig design

Lag hagepynt selv familiemåltid

Når det gjelder spisestuen i hagen, går alt bra med det! Men å legge et spesielt preg på utendørsområdet i helgen kan skille deg fra hverdagen. Plasser spisebordet med stolene direkte på det grønne området, så langt unna huset som mulig. Dette vil definitivt gjøre måltidet ditt morsommere og finere.

Sightseeing rødt

Lag hagedekorasjoner selv hengende lampe spisebord

Vil du legge til en moderne verdi for pengene i stedet for å gjøre et helt redesign av hagen? Stol på de dekorative elementene som strategisk setter liv i hele spisestuen..

Sitt i skyggen

Lag hagepynt selv spisebordstrær

En rekke farger på bordet

Lag hagepynt selv spisebordsstoler

Eksotisk hengekøye

Lag hagedekorasjoner selv hengekøye

Hollywood -sving på verandaen

Lag hagepynt selv hvit konstruksjon

Fargerike lykter over sittegruppen

Lag din egen hagedekorasjonsball fargerik belysning

Vintage sittegruppe – sett med metallmøbler

Lag hagedekorasjoner metallfalsestoler selv

Hagemøbler sett laget av rotting

Lag hagepynt selv rottingmøbler sett

Bemerkelsesverdig fargevalg

Lag hagepynt selv røde lilla rosa farger

Designer lenestol innpakket i garn

Lag hagedekorasjon selv lenestol metall oransje blå

I middelhavsstil

Hage dekorasjon selv lage sol idé

Under paraplyen

Hagedekorasjoner gjør din egen parasoll fargerik

Rustikk atmosfære

Lag hagepynt selv

Tradisjonell uteservering – sammenleggbare møbler

Lag hagepynt selv vintage rustikk fargerik