Vi kjenner alle den fantastiske bildeboka av den amerikanske barneforfatteren Eric Carle, “The Very Hungry Caterpillar”. Det har fanget hjertene til unge og gamle siden 1969 og er en av de mest populære i denne sjangeren. Boken er oversatt til mange språk og forteller historien om den lille larven som til slutt blir til en fabelaktig sommerfugl. En utmerket måte å lære barn denne naturlige metamorfosen. Hvis du også tenker på det berømte sitatet fra den sveitsiske komponisten Peter Benary, blir det hele et dypt oppmuntrende begrep, selv for oss voksne: “Akkurat i det øyeblikket da larven trodde verden skulle ta slutt, ble det en sommerfugl . “

Hånddukke larve tinker ut av papp

tinker finger marionett papp larve

Det er ikke for ingenting at larver er populære maleri- og håndverksmotiver. Spesielt nå på våren kan du lage larver med barna av forskjellige materialer og fortelle dem vakre historier. Ikke bare finmotorikken til de små fremmes lekent, men også deres kreativitet og fantasi.

Vi har mange originale og veldig enkle håndverksideer klare for deg nedenfor.

Lag larver av papir eller papp

larve tinker med papp

Husflid med papir eller papp er en del av festprogrammet når det gjelder aktiviteter for barn. Når det gjelder småbarn, bør du selvfølgelig ikke la dem være uten tilsyn. For alle barn anbefaler vi en spesiell barnesaks, som ikke er så skarp, for å kutte ut papirbiter og papp. De tre enkleste fremstillingsteknikkene for larver er disse, nemlig larve med papirstrimler, papirsirkler og tomme toalettpapirruller. For alle disse prosjektene trenger du bare:

  • farget byggepapir, papp eller toalettpapirruller
  • Feltpenn
  • Linjal og blyant
  • Papirlim
  • Barnas saks / håndverksaks
  • Stiftemaskin
  • Googly øyne
  • Renserenser, valgfritt
  • lite glass valgfritt

Med glassets hals kan du tegne små sirkler og deretter kutte dem ut

larve tinker ut av papir håndverk ideer barn

Hvis du foretrekker stripeteknikken, kutter du bare ut fargerike striper i rektangulær form og limer eller stifter dem sammen som du ville gjort med papirkranser. Den fremre stripen er larvehodet og dette får vaklende øyne og antenner.

Hvis du tinker med papirsirkler, er det enda enklere. Du tegner små, fargerike sirkler ved hjelp av glasset. Etter at du har klippet ut disse, lim dem sammen som du kan se på bildene. En papirsirkel kommer foran som et hode. Du kan tegne øyne, munn og nese på den med tusjpennen og lime to papirfølere på den. fullstendig!

Ved å bøye papirsirklene kan larvene dine stå på bordet

tinker papir larve

Den tinkered larven får et helt spesielt utseende med tomme toalettruller

larve tinker ut av toalettpapirruller

Fargerike papirhjerter, glitrende rørrensere og en grønn farge ser også bra ut. La barnas kreativitet løpe løpsk!

Lag larver av eggekartong

caterpillar tinker med eggekartong

Eggkartong er perfekt for mange upcycling -håndverksprosjekter for hver sesong. Blomster, kranser, insekter og dyr er super enkle å lage og brukes til lek eller dekorasjon. Du kan selvfølgelig også bruke den til å lage en veldig sulten larve. Ingenting er enklere enn det.

Barn elsker å lage larver med eggekartonger

Lag sultne larver av eggekartong

Her er bare eggekartongen kuttet i strimler med saks, som allerede ser ut som larver. Det er bare å male med forskjellige farger. Wiggle øyne og følere på den og bare la de morsomme larvene tørke ut.

Her brukes også rørrensere

caterpillar tinker upcycling ideer ut av eggekartong

Du kan også kutte ut eggekartongene individuelt og lime dem sammen slik at de overlapper hverandre. Hvis alle koppene også er malt i forskjellige farger, er resultatet et fabelaktig larveprosjekt.

Lag et søtt sultent fotoalbum

fotoalbum larve tinker ut av papir

Og hva med en kreativ fotogave til bestemor og bestefar? En ganske original håndverkside som kan implementeres veldig raskt med noen få bilder av barn og fargerik papp. I dette tilfellet sitter de utklippte papirkretsene fast på hverandre på siden og utstyrt med bilder.

Lag pompe larver

søt larve -tinker med pomponger

Pompons er laget for DIY larver. Alt du trenger å gjøre er å lime dem sammen og utstyre dem med tøffe øyne. Du kan bruke ferdige håndverkspomponger samt lage dine egne pom poms selv. Pompe -larvene ser veldig originale ut på grønne ark eller på klesklyper.

Du kan fritt velge farger og størrelse på pompongene

liten larve tinker filt pompoms

Du kan bruke klesnålene til å feste de fargerike larvene til gaver eller gardiner

pompom larve tinker med klesklyper

Lag morsomme sokkelarver

morsom larve tinker med sokker

Sokkedyr eller hånddukker er bare flotte! For de fleste prosjekter, som her for larvene, trenger du bare et par gamle sokker, varmt lim, hårelastikk, polyfyll, googly øyne og rørrensere for følerne. Bare fyll sokken med bomullsull og form den til mindre, runde biter med hårbåndene. Fest følerne foran, lim googly -øynene og det var alt!

Avhengig av sokkens farger og mønstre, kan de mest fantastiske larvene lages på kort tid

sokker larve tinker med barn

Filt er like perfekt for føttene og følere

larve tinker ut av sokker

Lag originale hagepynt selv

lag din egen hagedekorasjon larve tinker

Du kan også lage en morsom larve eller flere av dem med malte steiner. Dette er utrolig originale iøynefallende for fortauene så vel som for hagebedene, som sikrer ekstra godt humør. Andre materialer for upcycling som gamle CD -plater, plater, blikkbokser og hageartikler er også ideelle for DIY hagedekorasjoner.

Bare bruk fantasien din og bruk den til å inspirere barna dine også

larve tinker ut av CD -er

Ha det gøy å lage og lykke til!

larve tinker lag hagedekorasjoner selv

Å lage larver med barn er også veldig gøy for oss voksne

pomponger larve tinker med barnideer

Skumgummi er også et flott materiale for larvene dine

tinker skumgummi larve

morsom caterpillar tinker med skumgummi

Akkurat som filt

larve tinker ut av filt

Eller naturlige materialer som kastanjer

larven tinker ut av kastanjer og fimo

larve tinker ut av kastanjer lag toalettruller larve morsom larve tinker med sokker tinker pet flasker caterpillar larve tinker ut av flaskehettene larven tinker ut av papp- og rørrensere larve tinker ut av papp og pomponger larve tinker ut av stein vindusdekorasjon caterpillar tinker egg kartong lolipops larve tinker maleri med barn larve tinker med barn som er tom for papir larve tinker med barn halskjede nudler larve tinker med knapper caterpillar tinker pompoms larve tinker lag din egen sommerfugl larve tinker for å spise frukt søt larve tinker med cupcakes upcycling caterpillar tinker plastkopper