Akrylglass er et materiale som gjentatte ganger vekker interessen for friske ideer på grunn av mangfoldet av farger og former. Selv filigran smykker kan lages av den populære plasten. Tror du ikke det? La deg deretter overbevise om det motsatte!

Akrylglass er perfekt for DIY -prosjekter på grunn av sin gjennomsiktighet og uendelige designmuligheter. Materialet er enkelt å redigere, og du kan la kreativiteten gå fri. Vi presenterer 5 forskjellige tips om hvordan du kan designe ditt helt eget smykke selv.

Lag smykker av akryl og plexiglass 3d -trykk

kjede

En kjede er det absolutt må-ha for alle moteentusiaster og blir i økende grad et utsagn. Hvis du vil lage din egen kjede, trenger du bare noen få materialer. Farget akrylglass, Alt du trenger er eyelets og en gammel kjede som ikke lenger er nødvendig.

Skjær først akrylglasset i de ønskede formene. Ekspertene på Freshideen anbefaler en geometrisk design, spesielt trekanter er raseri. Formene i akrylglass settes deretter i ovnen i et minutt, slik at de kan kondensere og bli mer robuste. Slutt til slutt hull og fest de små smykkene til kjedet. Blikkfanget er klart!

Lag smykker av edelt akryl og plexiglass

Smykker av høy kvalitet i plexiglass?

Du kan virkelig beundre og ha på deg flotte smykker i plexiglass. Ingen vil legge merke til at individuelle deler av et halskjede eller en ring hverken er laget av edelstener eller av ekte glass.

Lag smykker av akryl og plexiglass smykker

Lag smykker av akryl- og plexiglasspose

Med Hjelp fra moderne teknologi virkelig fantastiske juveler kan lages, som du kan se oftere og oftere på catwalken av mange trendy designere. Tilbehør som poser av plexiglass etterlater betrakteren målløs og setter dermed nye trender innen mote og smykkedesign.

Lag smykker av akryl og plexiglass

armbånd

Tilbehør laget av gjennomsiktig eller fluorescerende akrylglass er en kontroversiell trend som du sikkert kommer til å elske. FreshIdeen viser deg hvor enkelt det er å lage ditt eget akrylglassarmbånd. Prosessen er super rask, men resultatet er desto mer imponerende. I det første trinnet må akrylglasset kuttes i størrelse, avhengig av hvor bredt armbåndet skal være. Bare hold den over varm damp eller under hårføner, eller sett den i ovnen i noen minutter og bøy den så den passer perfekt til håndleddet ditt. Det nye armbåndet er klart

Lag smykker av akryl og plexiglassØredobber

Hvis det ikke er noen matchende øredobber som matcher det nye antrekket, er DIY DIY dagens rekkefølge. Det er to forskjellige farger for øredobber laget av akrylglass. I begynnelsen må materialet kuttes i størrelse, dette gjøres best med en skalpell eller en liten sag. Fjern deretter unøyaktigheter med treverk og lim de enkelte delene sammen med smykkelim. Da må bare pluggen festes og det nye motetilbehøret er klart.

lag smykker selv øredobber2

lag smykker selv trekant

bag

Et nytt antrekk uten matchende veske? Utenkelig. Akrylglass er veldig robust og er på grunn av sin tekstur og mangfold av farger ideelt for en individuell posedesign. Siden du designer posen selv, kan du bestemme hvor stor eller liten den blir. Derfor er dette DIY -prosjektet spesielt anbefalt for de som aldri finner den “riktige” vesken når de handler. Produksjonen er veldig enkel: Kutt først ut fem deler i forskjellige størrelser fra plexiglasset. Disse vil senere fungere som sidene og bunnen av posen. De enkelte delene henger sammen med superlim. Bor deretter fire hull i toppen for å feste de to håndtakene. Slående, fasjonabelt, hjemmelaget!

lage smykker av akrylglass

ringe

Vakre og fargerike ringer er motetilbehør som ingen liker å gjøre uten. Med akrylglass er det også mulig å lage mange unike ringer til forskjellige anledninger. Bare kutt det ønskede stykket akrylglass i størrelse, bøy det under hårføner på fingeren og det er det. Ringen kan dekoreres med perler eller pinner som fester seg til akrylglasset. Flotte mønstre og mye moro garantert.

lag smykker selv i ring

Smykker av akrylglass er ideelle for alle med en moderne, enkel og muligens til og med litt futuristisk klesstil. DIY smykker setter en moteerklæring med sin gjennomsiktighet og sitt uvanlige utseende og passer derfor for alle som er sikre på stilen sin.