lag veggdekorasjon selv barlind tre spiral

Lag original veggdekorasjon selv

Du sitter stille på sofaen og ser spontant på veggen foran deg. Du mangler noe for å kunne slappe helt av. Kanskje du bare trenger tilgang til naturen, til dens harmoniske former. Eller du mangler bevegelsesfrihet som kan sees i det store utendørs.

I dag presenterer vi deg for Nicole og Ben Labontes kreative dekorasjonside som vi er på Etsy har oppdaget. Bruk dette som en inspirasjonskilde for originale veggdekorasjoner som du kan lage selv. De to designerne lager puristiske veggdekorasjoner av naturlig tre, nærmere bestemt av treskiver. Hvert stykke er et unikt kunstverk de lager med mye kjærlighet. De fleste skulpturene er umalte og umalte, slik at du kan føle allsidigheten og den grove, naturlige teksturen til treet mer intenst.

  Naturlig tre spiral – detaljer

lag veggdekorasjon selv spiral datail

Kunstnerne liker å tilbringe mye tid i naturen og har bestemt seg for å bringe sin kraft og livlighet inn i interiøret gjennom kunsten sin. Veggdekorasjonen av naturlig tre er stort sett abstrakt. Den legemliggjør de buede naturlige formene til bølgene eller rennende vann. Den varmende solen og den mystiske månen er også noen av Nicole og Bens favorittmotiver. Andre interessante verk er den endeløse spiralen, veksten, pusten og hjertet. Veggdekorasjonen av naturlige treskiver er innskrevet i nesten alle interiørdesigner og gir miljøet en umiskjennelig, naturlig ro og jord. Spesielt for puristene blant dere er denne veggdekorasjonen en meget foretrukket måte å designe veggene sine stilfullt og diskret. Omfavn denne dekorative ideen og lag din helt egen, kunstneriske form av naturlig tre.

Naturlige, buede linjer

lag veggdekorasjon selv hatur trevasker spiral

Abstrakt veggdekorasjon laget av treskiver

lag veggdekorasjon selv abstrakte naturlige treskiver

Lag din egen spesielle form

lag veggdekorasjon selv treskiver naturlig

Halvmåne laget av naturlig tre

lag veggdekorasjon selv halvmåne naturlig tre

Den essensielle pusten

lag veggdekorasjon selv naturlig trepust

Gigantisk bølge

lag veggdekorasjon selv naturlig tre stor bølge

Halvmåne i skogen

lag veggdekorasjon selv naturlig halvmåne

Ny fargerik bølge

lag veggdekorasjon selv treplater fargerik bølge

Puristisk minimalisme

lag veggdekorasjon selv naturlige trevaskerøtter

Livets ustanselige strøm

lag veggdekorasjon selv naturlig treflyt

Stilisert tresol

lag veggdekorasjon selv solskinnssol

Enorm styrke og vekst

lag veggdekorasjon selv vekst naturlig tre