Veggdekorasjon lag selv håndverksideer

Billige DIY veggkunstprosjekter

Jeg kom inn i DIY -stemningen nylig, og jeg føler nå at jeg kan lage noe nytt hver dag. Siden jeg ikke har råd til det, bestemte jeg meg imidlertid for rimelige prosjekter. Mitt søk på internett har vist at det er overraskende mange av dem. Det skylder vi de mange kreative bloggerne.

Du kan nå ta en titt på samlingen min her først, men det er absolutt verdt å lete etter andre ideer også.

DIY -prosjekter for veggen – lag veggdekorasjoner selv

Veggdekorasjon lage håndverk ideer diy kjemi

La oss starte med veggene! Du kan sjelden møte noen som kan si at de har nok dekorasjon på seg. Ta en titt på disse vaskebåndene fra fijngenoegen + Co, for eksempel! Takket være et slikt prosjekt kan du enkelt omgi deg med flotte bilder. Videre er denne ideen ideell for leietakere fordi prosjektene kan fjernes veldig enkelt.

Lag veggdekorasjoner selv – Her ser vi et veggklistremerke med stjernebilder. Du er fra selskapet A Subtle Revelry og er rett og slett fantastisk.

Du kan også lage din egen marmorerte visuelle kunst ved hjelp av polering. Du kan finne mer hjelp om dette på Beautiful Mess.

Hvis du heller vil gi avkall på marmoreffekten, kan du prøve marmorert papir eller tre for et øyeblikkelig stilig utseende

Lag veggdekorasjon selv DIY farger

Til syvende og sist ønsket jeg å lage flott veggkunst, og jeg våget å gjøre det for denne dusjfontenen. Så du kan forstå hvorfor jeg er så fascinert av Hex Nut. Alt du trenger å gjøre er å gå til boligforbedringsbutikker og plukke ut noen.

Sjekk ut alle detaljene om Design for Mankind. [ifølge fijngenoegen + Co.]

Lag veggdekorasjoner selv geometriske

Jeg elsker å bruke kranser i dekorasjonene mine. Dette gjelder ikke bare for fester! Denne festlige kransen fra Design Love Fest krever mer enn plug-in-kort, saks, blyanter og symaskiner. Ikke vær redd! Det handler om veldig enkle symaskiner!

Du trenger ikke å være ekspert på nålen!

Veggdekorasjonskranser lager DIY -ideer for hjemmetekstiler

Billige DIY lys og møbler

Lag veggdekorasjoner selv seng

Vil vi nå se på noen få DIY -lys og møbelideer? Ikke la budsjettet stoppe deg fra å kjøpe dem. Med litt håndverk kan du lage ditt eget skreddersydde stykke. Det vil bare koste deg en liten brøkdel av det du ellers ville brukt på et helt nytt stykke.

Minimalistiske pendellamper er veldig fasjonable denne sesongen. De er alt annet enn billige. Ta en titt på Claire Zinneckers bidrag. Hun selger modellene sine på Camille Styles. Du kan lage dine egne stilige pendellamper basert på deres mønstre.

Jeg synes tekstilbelegget på vintage -kabelen er flott. Videre liker jeg spesielt den hengende teknologien, noe som sparer deg for å måtte besøke en elektriker.

Hva med DIY pendellamper? Hvorfor gir du ikke romaldervisning i et dørslag? Finn en dyp en slik at du får en flott sylindrisk form og lyspæren ser veldig bra ut i den.

For prosjektdetaljer og andre gode ideer, kan du besøke Sunset -bloggen!

Veggdekorasjoner får håndverksideer til å lyse

Husk artikkelen med steinbruddet! Jeg er en stor fan av steinprosjektene. Hyllen, som du ser nedenfor, er veldig enkel, men egentlig på en eller annen måte uforglemmelig, og dette skyldes i stor grad fargevariasjonene på blokkene. [ifølge Gardenista]

Veggdekorasjon selv håndverk ideer diy salongbord tre

Det neste rimelige møbelet ble laget av den franske industridesigneren Pierre Lotta. Dette handler om et prosjekt der blant annet opprettelsen av et objekt i løpet av et minutt er inkludert. Men hvis du trenger litt mer tid til realisering, er det også greit.

Sjekk ut alle detaljene på Trend Hunter!

Lag veggdekorasjon selv DIY -ideer for runde speil

Mange mennesker vil sikkert huske dette prosjektet med friske ideer. Jeg liker hvordan disse barna DIY -stolene er veldig enkle å konvertere med kontaktpapir.

Jeg foretrekker rød farge på rommet mitt og deg?

Lag veggdekorasjon selv håndverk ideer tekstur gul

DIY siste finpuss

tinkering ideer rosa veggdekorasjon gjør deg selv bånd fargerik

La oss nå komme til glasuren på kaken! La oss snakke om organisering. Mange av oss kan bruke litt hjelp i denne forbindelse. Skrivebordet nedenfor finner du på MochiThings. Disse kjøper du direkte med seks små esker som passer til en større.

Det er et stykke du alltid ser frem til å kjøpe. Det ga meg også ideen om å bruke bokser til organisering.

Her ser vi de med Waschi Band fra selskapet Oh Happy Day! Dette er flott for oppbevaring av småting. Mal esken, dekk den med vasketape, og bruk deretter decoupagelim for å oppnå et ferdig utseende.

Du kunne se at motivene og ideene kommer fra 80 -tallet?

Veggdekorasjonsbøker lager DIY -ideer for dekorasjon

Vil vi se på noen billige DIY -dekorasjoner nå? Fremstillingen av bollen nedenfor inkluderer papirmake, gyllen spray og havsalt. Ja, du har rett: havsalt!

Du kan finne ut mer om A Subtle Revelry.

Lag veggdekorasjoner selv, plant håndverksideer

Jeg synes denne uvanlige vasekolleksjonen fra Oh Joy er virkelig flott! Jeg får lyst til å konsentrere meg om unike vaser fra den lokale bruktbutikken innen interiørdesign. Da ville jeg tatt meg tid til å gjøre noen DIY blomsterarrangementer.

Og dette bildet viser oss at det større antallet allerede fører til stor effekt

Lag veggdekorasjon selv håndverk ideer DIY veggmaling gul

 Husker du det og også bildet under? I så fall kan du huske at i stedet for små småstein er det nødvendig med bier her ……

Tidligere denne uken skrev jeg et innlegg om Air Plant Terrarium Ideas

Lag veggdekorasjoner selv vakre

Til slutt vil jeg introdusere denne hengende plantebeholderen for deg igjen. Det er veldig enkelt og veldig enkelt å gjøre med en plantebeholder i plast og tau. Med et passende verktøy kan du enkelt lage hull på hver side.

Fant du en av disse ideene som passer for deg? Da ønsker vi deg all suksess i produksjonen!

Veggdekorasjon lage håndverk ideer diy hengende blomster