Knuteteknikken fra Orienten feirer en stor suksess i disse dager. Spesielt i de alternative kulturscenene, på festivaler eller på håndlagde nettsteder kan du finne flere og flere vakre macrame -produkter i forskjellige prisklasser. Ordet alene betyr noe sånt som “vevd” og er forbundet med et sladder fra den orientalske historien.

I dagens artikkel vil vi henlede oppmerksomheten på denne gamle, tradisjonelle og veldig originale teknikken og presentere den i et inspirerende og veldig moderne lys.

macrame vennskapsarmbånd knytter keltiske knuter

Vi har lagt ved gode eksempler på armbånd og forskjellige instruksjoner om hvordan du lager vennskapsarmbånd selv. Og siden de ble kalt vennskapsarmbånd av en grunn, lager de fantastiske gaveideer til en god venn eller til den beste vennen.

Det er enkelt å lage macrame, men det tar ikke liten tid.

Derfor bør du bevæpne deg med nok tid og tålmodighet til ditt DIY -prosjekt, som også lønner seg ved slutten av arbeidet.

Lag eller kjøp macrame vennskapsarmbånd

Hva kan vi lage makrame av??

Macrame -bånd, men også halskjeder, gardiner eller til og med klær kan lages av ethvert stoff. Det er lurt å velge et solid stoff for prosjektet ditt, fordi dette er den eneste måten håndverket ditt vil vare på. Det ville være best og også veldig autentisk hvis du bruker garn, hyssing eller hampetau.

macrame vennskapsarmbånd lager armbåndsur

Hvordan kan jeg best designe vennskapsarmbåndet mitt?

Tross alt er et vennskapsarmbånd det midlertidige uttrykket for et godt vennskap. Derfor kan det riktige svaret komme fra designeren selv. I de vedlagte eksemplene vil du kjenne igjen et makrame -mønster laget av klatretau, som bare kan bety at teknologien har lite å gjøre med materialet. Hvis det gjør det lettere for deg, gå videre og finn det rette uttrykket for din sporty, elegante eller veldig kresne venn.

macrame vennskapsarmbånd knytter fargerike steiner

Macrame -armbånd med edelstener og perler

Vanskelighetsgraden øker så snart du tenker på et bundet armbånd med edelstener eller perler. Men det er også en løsning for dette, og du finner det i den vedlagte videoopplæringen.

macrame vennskap armbånd lage diy ideer

macrame vennskapsarmbånd lager hamp

Lag macrame vennskap armbånd bunti tutorial

macrame vennskapsarmbånd gjør opplæringen sporty

Hva annet kan du gjøre med denne vakre teknikken??

Med macramé -teknikken kan du gi fantasien din frie tøyler. I tillegg til å lage vennskapsarmbånd, kan du også lage pålitelige hengende kurver selv. Ellers kan gardiner tenkes, akkurat som en søt veggdekorasjon. Et veggteppe eller et sommerteppe på sofaen ville også fungere veldig bra ved hjelp av denne teknologien.

Med dette i tankene, la deg inspirere av bildematerialet vårt og lær den fortryllende teknikken for orientalsk knyting!

Lag makrame vennskap armbånd med steiner

macrame vennskapsarmbånd slips grønt

Macrame vennskapsarmbånd knytter grønn-lilla

Lag makrame vennskap armbånd opplæring 2

macrame vennskapsarmbånd lager ugle

macrame vennskap armbånd opplærings kjole

macrame vennskap armbånd slips hengende kurv

macrame vennskap armbånd opplæring

macrame vennskapsarmbånd knytter fargerike steiner

makrame vennskap armbånd knytte granateple

macrame vennskap armbånd slips navy

macrame vennskap armbånd slips mønster mal

macrame vennskapsarmbånd lager perler

macrame vennskap armbånd slips steiner innkapslet

Lag makrame vennskap armbånd

macrame