Selvklebende filmer har hatt ekstremt høy popularitet de siste årene, og interessen for dem øker med lynets hast. I denne artikkelen vil vi introdusere deg for karbonfoliene mer detaljert, samt forklare deres mange bruksområder og positive egenskaper for stilig dekorasjon.

Praktisk, rask behandling og et luksuriøst utseende – disse egenskapene er spesielt viktige for en dekorasjon, og de selvklebende foliene er på vinnerpallen av en grunn. Black carbon -utseendet er en av de mest populære foliene. Det typiske anvendelsesområdet for disse filmene er bildesign. Å forbedre utseendet på interiøret og eksteriøret på kjøretøyet ved hjelp av selvklebende filmer er nå veldig kjent over hele verden, fordi det er eksperter i denne bransjen i hver by. Med andre ord, for noen få hundre euro kan du få et helt nytt design, for eksempel en fullstendig innpakning av bilen i forskjellige farger.

Du kan lage et helt nytt utseende på få timer

bilinnpakning riktig

Men målet vårt i artikkelen er ikke bare å overtale deg til å få bilen ferdig av fagfolk, men å vise hvordan du kan dekorere deg ordentlig og dermed spare mye penger. Som regel kan du kjøpe foliene hvor som helst på Internett. Du bestemmer selv hvilken farge, lengde og overflate.

Selvfølgelig avhenger det av hvilken del av bilen du vil pakke inn. I denne sammenhengen bør det nevnes at du kan filme absolutt nesten alle deler innendørs og utendørs.

Vårt tips er å utelate motoren under panseret i dette prosjektet, fordi de høye temperaturene kan ha farlige konsekvenser for bilen og filmen. Fargepaletten til de selvklebende foliene er veldig stor og sikrer en perfekt innvendig forfining gjennom karbonutseendet. Du kan velge mellom forskjellige overflater som matt og blank. Hvis du allerede har valgt et elegant lysbilde, bør du tenke på den nøyaktige lengden. Redaksjonen vår anbefaler at du bestiller mer film enn du trenger, fordi folk uten forkunnskaper ofte må legge inn en bestilling.

Dashboard i karbonutseende? hvorfor ikke?

karbonfolie bilfoliering ideer

Før du begynner å lime, bør du rengjøre overflaten nøye. Hver bump kan bli et stort problem i fremtiden, og det vil vi spare deg for. Du vet sikkert at det er fare for blemmer når forskjellige folier limes sammen. Som et tips anbefaler vi en selvklebende karbonfilm med luftkanallim for sikker behandling. Disse ser veldig profesjonelle ut og er mye mer praktiske for folk uten forkunnskaper. Skraper med filtkant, skarp kniv og hårføner, disse tre verktøyene er et must for liming av filmen. Det viktigste trinnet i DIY -prosjektet er å tørke folien. Du bør varme opp den selvklebende overflaten veldig godt. Dette stimulerer klebekraften og oppvarmingen kan strekke filmen.

Se stilig og aggressiv ut

karbonfoliering

Ulike design av karbonfolier og litt fantasi – det er alt du trenger for å forskjønne bilen din med lynets hastighet og billig. Vår redaksjon har valgt de beste stedene i bilen for innpakning. La deg inspirere av bildegalleriet vårt.

Dekorasjon for innendørs og utendørs bruk

Pakk lilla på utsiden

Velg en passende farge og start DIY -prosjektet

forskjellige farger folie karbonfolie

Folie utenfor  bil foliering karbon  bilfolie i karbon svart innpakning av karbonfolie   takfilm svart detaljer karbon look folierende auto forfalskning av karbonideer folierende svart folie hele folieringsbilen god foliering med karbon optikk karbonfolie lage foliering med karbon skatt avskåret med karbon