Kreativt håndarbeid vender sakte men sikkert tilbake til livene våre. Det er uviktig hva slags håndarbeid du mener med dette hvis resultatet blir individuelt, unikt og sjarmerende til slutt.

I dagens artikkel tar vi opp temaet tapet igjen. Denne gangen ønsker vi ikke bare å inspirere deg til de kreative broderiteknikkene som er basert på tapetbroderi, men også henlede oppmerksomheten på den praktiske implementeringen av et brodert kunstverk.

Lære å brodere på en enkel måte

lære å brodere enkle masker broderi teknikker tapet broderi teknikker

Lær å brodere enkle sømmer broderiteknikker tapet

Flere og flere mennesker streber etter en optimal organisering av hverdagen slik at de kan få mer fritid, som det allerede legges gode planer for. Har du alltid ønsket å lære å brodere og pynte klær eller tilbehør til hjemmet? Vi er imidlertid galne på det og tilbyr deg derfor følgende inspirasjon og enkle instruksjoner om hvordan du lager ditt første broderibilde.

lære å brodere enkle sømmer enkle sømteknikker

Lær å brodere – det grunnleggende

Før vi begynner å lære å brodere, la oss se på hvilke materialer som er best for vårt formål.

lære å brodere enkle sømmer broderiteknikker tapetmaterialer

Materialer:

1) blyant og papir

De beste hjelperne til alle kreative mennesker spiller også en viktig rolle i å lære å brodere. Motivet du vil brodere er først tegnet på papir.

2) Stoff / solid stoff f.eks. Aida

Det er spesielle stoffer som gjør brodering enklere av en god grunn. I hver butikk eller i stoffavdelingen kan du få ekspertråd og alt du trenger for broderi.

Lær å brodere enkle sømmer broderiteknikker aida stoff

3) tråd / garn

Du kan brodere både med tråd og med fin tråd. Midlene for å nå målet avhenger av den faktiske ideen din.

Lær å brodere enkle sømmer broderiteknikker fargerike

4) broderinål

En broderinål er litt mer spiss og større enn den konvensjonelle. Jo bedre forberedt du er på å brodere, jo lettere blir det for deg å lære.

lær å brodere enkle sømmer broderiteknikker korssting

5) broderiramme

En ramme er gunstig for alle som jobber kreativt. En broderiramme har den spesielle funksjonen ikke bare for å bestemme formatet, men også for å gi stoffet riktig spenning.

lære å brodere enkle masker broderi teknikker sirkel

6) mal / idé

Sist, men ikke minst, bør du ha en ide som du vil bringe til stoffet. For de som først vil konsentrere seg om det tekniske, tilbyr vi en lenke til Last ned broderibilder og maler.

Lær å brodere enkle sømmer broderiteknikker firkantet

Broderiteknikker

Uansett hvor komplisert en ny utfordring ser ut, kan den forklares og undervises ved hjelp av enkel og logisk teknologi. La oss ta en titt på de grunnleggende teknikkene for broderi!

Lær å brodere enkle sømmer broderiteknikker tapetteknikker

Korssting

Den eldste og mest kjente broderiteknikken er utvilsomt korssting. Takket være denne teknikken fremstår broderibildene som komplette og hele. Lær de viktigste tingene fra den vedlagte videoopplæringen!

Ryggsøm / låsesting

Med den beskrevne teknikken kan du gjøre et broderibilde enda mer troverdig og meningsfullt.