Sommeren er der for å løpe barbeint. Å bruke sko er uaktuelt i solens brennende varme. Flip flops eller sandaler med åpen tå som kan kombineres med alle sommerantrekk er ideelle for det varme været. Så fotpleie blir en nødvendighet i disse varme månedene. Sprukne hæler er utenkelige og blir ofte til et mareritt. Derfor er det viktig å skjemme bort føttene. Men i dag er vi opptatt med våre travle tidsplaner, noe som ikke tillater oss å ta vare på oss selv ordentlig. Å løpe i varmen og støvet gjør føttene tørre og slitne. Imidlertid kan en hjemmelaget fotmaske fukte og holde føttene sunne. Finn ut nedenfor hvordan du kan gjøre din egen fotskalling og ha vakre og sunne føtter!

Ta vare på vakre og sunne føtter om sommeren

Fotpleie Lag din egen fotskallende sommerferie

Det er mange hjemmemedisiner du kan bruke til å helbrede kjedelige føtter og revitalisere dem. En av de beste måtene å gjøre dette på er å bruke hjemmelaget fotmaske eller fotskrubbe. Exfoliators forhindrer tørrhet og sprekker, og holder føttene dine vakre.

Vis stolt føttene dine på stranden!

tre kvinner som ligger på stranden

Naturlige fotskrubb som du enkelt kan gjøre selv hjemme

En hjemmelaget fotmaske er alt du trenger på føttene om sommeren. Så her er noen enkle fotskrubb som du enkelt kan lage og bruke hjemme.

Skjem bort føttene med en hjemmelaget fotmaske

Fotpleie sommerfotpeeling gjør det selv

  1.  Fotskalling med brunt sukker

Alt du trenger er brunt sukker, natron og olivenolje. Brunt sukker er et søtt under som er ideelt for en kroppsskrubb. Bland alle disse ingrediensene sammen for å forberede en fotskrubbe. Påfør det på føttene og gni det grundig inn. Gni skrubben vil hjelpe eksfoliere huden din og oljen vil bidra til å låse inn fuktigheten som holder føttene myke og glødende. Etter gni, la skrubben henge på føttene en stund. Du kan deretter skylle føttene med lunkent vann. Det er en enkel, men effektiv måte å forbedre skjønnheten i føttene dine.

Fotskalling med brunt sukker – det er tross alt ikke til å spise!

Lag brun sukkerfot selv

  1. Fotskalling med kaffe og kokosolje

Kaffe er virkelig effektivt for behandling av solbrun hud og gir føttene en naturlig glød. Kokosolje fremskynder helbredelsen og regulerer produksjonen av nye celler. Det er virkelig gunstig for sprukket hud. Bland begge ingrediensene etter behov og tilsett brunt sukker også. Gni blandingen på føttene, spesielt de grove områdene, før du skyller dem med varmt vann. Det vil gjøre føttene glatte og skinnende. Denne enkle peeling vil gi føttene nok fuktighet tilbake.

Kaffen kan også oppdatere huden din

Oppskrifter på en hjemmelaget fotmaske Lag din egen fotskalling med kaffe

Peeling huden på føttene dine og nyt resultatet!

Lag dine egne oppskrifter på en hjemmelaget fotmaske

  1. Fotskalling med aloe vera og honning

Aloe Vera er en kur for alle problemene dine. Det er antibakterielt og antiinflammatorisk. Det regulerer helbredelse og gir næring til føttene. Honning hjelper også med å holde huden hydrert. Bland 1 ss honning og aloe vera gel i en bolle. Du kan også tilsette kamferolje og badesalt for bedre resultater. Kamferolje hjelper til med å behandle døde hudceller og helbreder utslett. Påfør limen på føttene dine nå. Gni dem på de berørte områdene og skyll dem med lunkent vann. Føttene dine vil være klare til å ta varmen.

En antibakteriell og antiinflammatorisk fotmaske

Oppskrifter på en hjemmelaget fotmaske Lag din egen fotskalling med aloe vera

  1. Fotskalling med lavendel og havsalt

Lavendelolje er en naturlig healer og har en antiseptisk effekt. Det hjelper med å drepe bakterier og blir kvitt vond lukt. Det hjelper også med å fukte føttene dine. Havsalt, derimot, hjelper til med å fjerne død hud og eksfolierer huden din. Bland de to ingrediensene sammen og massér skrubben på føttene i 15-20 minutter. Skyll av med varmt vann og tørk føttene. Det vil slappe av føttene og forynge dem.

Denne masken lukter så godt av lavendel

Få Kavendel -foten til å skrelle selv

For kjærligheten til føttene dine

Oppskrifter på en hjemmelaget fotmaske Lag din egen fotskalling med lavendel

Endelig

Dette er noen effektive måter å holde føttene hydrert om sommeren. Føttene beholder oljer og glans. Nøkkelen til sunne føtter er å skjemme dem bort. Ved å skrubbe føttene dine over lengre tid vil de holde dem ungdommelige og myke. Du bør alltid bruke en fuktighetskrem på føttene for å unngå tørrhet og sprekker.

Peeling huden på føttene og ha vakre føtter om sommeren!

DIY fotmaske gjør at foten skreller selv

Nyt forskjellen!

Lag dine egne oppskallinger for fotskalling

Myk hud på føttene

Fotpleie får foten til å skrelle selv

Du kan også lage en fotmaske med leire

Oppskrifter på en hjemmelaget fotmaske vakker fothud lag vakker hudfotmaske fotskalering selvOppskrifter på en hjemmelaget fotmaske