DIY -dekorasjonen av papir er i utgangspunktet veldig enkel og kan lett realiseres av de fleste. Videre er denne metoden for å krydre huset ditt ganske billig. Mulighetene er mange, og de gir mye variasjon hjemme uten problemer.

Hvis du er interessert i emnet, har du sannsynligvis allerede eksperimentert mer eller mindre med emnet. Dette vil hjelpe deg videre med utvalget, fordi følgende ideer er litt mer komplekse.

For nybegynnere i DIY dekorere Selvfølgelig gjelder følgende regel: Hver begynnelse er vanskelig! Men det er også verdt for dem å ta en titt på disse gode ideene. Først fungerer de som en inspirasjon for å fortsette med denne hobbyen. Videre kunne alle raskt komme fra en nybegynner til et avansert nivå. På grunn av dette er det aldri for tidlig å se på ideer som denne.

Lag vakre blomster av papir

diy deco deco ideer kunstige blomster tinker deg selv borddekorasjonsblomster

DIY dekorasjon – elegant veggdekorasjon laget av papp

diy deco deco ideer geometrisk dekorasjon veggdesign borddekorasjon

Kalender på veggen

Den første ideen er funksjonell og vakker på samme tid. Vel, ved begynnelsen av året trenger vi alle noe slikt. Ta vakre farger på veggen din DIY dekorasjon. Det bør ideelt sett matche interiøret. Til syvende og sist vil kalenderen tjene deg hele året.

Original idé for pappdekorasjon

DIY deco tinker geometrisk veggdekorasjon selv

Lysekrone i papp

Hva synes du om denne ideen om å lage lysekroner i papp? Hvis du ser på eksemplene våre, vil du se at dette ikke bare er billig, men også ekstremt effektivt. Du kan bruke enkel, solid papp for å realisere dette prosjektet. Du kan enkelt krydre lysekronen med matchende farger.

Kreative lysekroner i minimalistisk stil

DIY dekorasjon lysekrone anheng lys gjør deg selv

Liten innsats – stor innvirkning

DIY deco deco ideer hengende lys henger lys lage lysekroner selv

Boks for gadgets

Den perfekte ordren er i de små detaljene. Ikke bare klærne, men også det lille tilbehøret og gadgets skal være i gode hender. Du kan lage nye og nye rammer og esker av papir etter behov. Farg dem i flotte nyanser, og de kan også brukes som en perfekt DIY -dekorasjon.

Gjør hjemmet ditt ryddig!

DIY dekorere papplommer selv

Lag bærekraftige esker av papp selv

DIY dekorasjon dekorasjon ideer pappkammer lag deg selv

Dekorative lys

Vi vil også henlede oppmerksomheten på noen DIY dekorasjonsideer med lys. De kan være veldig varierte. Avhengig av papirtype og mønster, blir det laget svært varierte løsninger. Det er veldig enkelt å gi komfort og varme i interiøret med slike DIY dekorasjonsideer.

DIY dekorasjon fra ditt favorittlandskap

Hva er ditt favorittlandskap? Er det noen flotte bilder som kan skrives ut i god kvalitet? I så fall, ta en av følgende ideer og implementer den med ditt favorittbilde!

Design dine egne romantiske lykter

diy deco deco ideas lanterner lag dine egne bilder hus låser

Magiske slott og hus utstråler varme

diy deco deco ideer romantiske lykter lager gamle bilder selv

DIY -dekorasjon med papirblomster

Mange mennesker elsker blomster, men av en eller annen grunn vil de ikke ha planter hjemme. Disse naturlige skjønnhetene er synd i en vase. Du dør foran øynene dine. Krukkplantene krever mer eller mindre arbeidskrevende omsorg, som ikke alle har nok tid til.

Lag røde roser av papir på kort tid – gå til www.thecasualcraftlete.com

DIY dekorasjon dekorasjon ideer kunstige blomster tinker med trådpapir

Enkel og fantasifull – instruksjonene

diy deco deco ideer røde roser kunstige blomster lag din egen papirinstruksjon

Du trenger imidlertid ikke helt å gi avkall på skjønnheten i plantene. Følgende DIY -dekorasjonsideer er utelukkende laget av papir.

Det spiller ingen rolle om du liker blomstene eller en av de andre Dekorasjonsideer velg, inviterer du allerede våren inn i hjemmet ditt. Hvem vet – hvis vi alle gjør det, kommer han til oss litt raskere!