Riktignok er chips egentlig ikke sunt, men vi unner oss likevel denne himmelske deilige fristelsen nå og da. Det sprekker så fint i munnen, og det lukter så deilig også. Men det som ofte gjenstår etterpå er de runde, tomme Pringles -boksene, i tilfelle du har valgt crème de la crème når det kommer til chips. Med sin sylindriske form og stabile profil er de perfekte for å lage mange gjenstander, dekorasjoner og gaver. I dag vil vi berike deg med noen av dem og tilby deg mange DIY -prosjekter som er veldig enkle og raske å implementere.

Upcycling Pringles -bokser med kreative ideer 

upcycling med pringles bokser

I de fleste tilfeller trenger du en kutter, saks, tråd eller snor, lim, akrylmaling og innpakningspapir som tilleggsmaterialer. Selvfølgelig er det også en passende dose håndverk og litt manuell fingerferdighet. Og så starter det!

Tinker -høyttalere for mobiltelefoner

smarttelefonhøyttaler diy idé fra pringles -boksen

Spesielt barn og unge vil synes denne ideen er flott. Du kan deretter bruke den stolte høyttaleren mens du lager din egen musikk eller bare lytter til favorittmusikken din. I utgangspunktet er alt du trenger for å lage en mobiltelefonhøyttaler en tom sponekasse, fire treperler, en kniv, saks og et papirhåndkle.

Lag en ekte mobiltelefon -gadget på kort tid med bare noen få materialer 

tinker mobiltelefonhøyttalere

Du kan enten la boksen stå med de originale overskriftene eller male den i hvilken som helst akrylfarge, som i dette tilfellet en vakker blågrønn. De fire treperlene fungerer som en støtte i form av fire stabile føtter. Mobiltelefonen settes inn i den ene enden av sylinderen øverst. Selvfølgelig kutter du ut et spor for dette. Et papirhåndkle settes inn i den andre enden av sponboksen slik at alt fungerer mye bedre med akustikken.

En leken og samtidig genial håndverkside  

pringles bokser diy smarttelefonhøyttalere

Sjekk ut komplette instruksjoner på!

Lag din egen magasinhylle av bokser fra Pringles

Lag din egen magasinhylle av pringles

Ikke mindre original og praktisk er et DIY magasinhylle laget av fliseglass som bare henger på veggen. Det ser ikke bare kult og stilig ut, det sparer også mye plass og er optimalt fleksibelt. Du kan bruke tre eller flere tomme Pringles -bokser til dette, som er dekorert med maling eller med en fin gave eller håndverkspapir. Deretter henger du dem på et trebrett med en snor eller tråd. Selvfølgelig kan du bruke en slik konstruksjon for å lagre andre ting som lette sommersandaler.

Bordlampe laget av en sponboks

Lag din egen bordlampe av en sponboks

En bordlampe laget av en Pringle -tinn kan lages like raskt. Den opprinnelige ideen tilhører Kirstin fra bloggen Augusthimmel. Du kan se nøyaktig på dette Brigitte.de se på. Lampehuset er allerede der i dette tilfellet. Du trenger bare å dekorere dette med maling eller papir og impregnere ønsket mønster for åpningene. Mønsteret til vanlig kjøkkenpapir ble brukt her. Du plasserer dette ganske enkelt på utsiden av flisrullen og borer hullene med en tykk nål. Som lyskilde anbefales det å bruke en LED -lampe eller en lyskjede slik at det hele ikke kan varme opp.

Lag en DIY vase av en Pringles -tinn

borddekorasjonsvase laget av pringlesboks

En slik elegant vase til borddekorasjon om sommeren er en av de beste DIY -ideene med tomme sponruller. Alt du trenger er et lite gips av paris eller kreativ betong og små småstein. Disse blandes med den og festes på utsiden av Pringles -rullen med et passende lim. Innsiden av vasen er dekket med den tynne aluminiumsfolien på chipsrullen og er derfor også godt egnet for snittblomster som trenger vann. Natursteinens utseende og den grove følelsen av vasen vil få puristenes hjerter til å slå raskere.

Fotovaser kan lages på en lignende måte 

Lag fotogaver selv med pringles -bokser

Og hvis du liker et rustikt preg, kan du pakke rullen inn i jute 

dekorativ vasetinker med pringles -bokser

Ta en titt på de gjenværende håndverksideene med Pringles -bokser og prøv de beste av dem. Kanskje en DIY gavepapir eller en beholder for din favorittspaghetti er dagens rekkefølge. Eller vil du ha en kreativ blomsterpotte? Hagedekorasjoner, vindsokker, fuglefrø, smykkelagring, DIY bowling – alt er mulig med de store boksene. Overbevis deg selv!

Plant sukkulenter og aloe vera i bokser fra Pringles 

Plant dine egne aloe vera -sukkulenter

Dekorer morsomme chipsrullebeholdere med bobleplast 

Oppbevaringsboks laget av pringles chip jar

Mal penselholderen med krittmaling og pynt den pent 

børsteholder laget av bokser fra pringles

Og hva med en fancy adventskalender laget av chips? 

DIY adventskalender laget av pringles -bokser

Du kan også lagre malingsrullen slik 

Hold malingsvalsen i sponboksen

Og denne varianten er mer anbefalt for sminke 

DIY sminkeboks pringles bokser

Rettetangen kommer selvfølgelig også i en Pringles -rolle 

Rettetangskasse laget av bokser fra pringles

Og de hjemmebakte kakene er atmosfærisk pakket i den 

gaveide julekjeks bake pringles tinn

julepynt ideer gaveinnpakning pringles bokser

lage ideer med pringles bokser bowling pins fra pringles bokser kontorpennholder laget av bokser fra pringles tinker chip boxes halloween dekorasjon Deco box tinker fra chip box DIY hylle pringles bokser elegante oppbevaringsbokser for innpakningspapir elegante vaser laget av pringles bokser tinker vintage fotogave med chip -eske garnbeholder laget av bokser fra pringles oppbevar gavebånd i pringles -bokser lagre hårgummier pringles krukker Lag ditt eget kalejdoskop med en sponboks lag lys selv pringles bokser kjøleskapskoppholder fra sponboks tinker muffinsboks fra en sponboks påske håndverk påskehare tinker asu pringles boks pringles bokser tinker idé vase treperler pringles bokser tinker ideer pringles bokser diy pennholder ideer lag pringles bokser kalejdoskop selv pringles blikk kjeks boks julegave ideer pringles bokser upcycling ideer spaghettibomullsputer bomullspinnebeholdere laget av bokser av pringles smykker butikk diy ideer Forbered formene med sjokoladeruller skostativ laget av pringles bokser Tinker spaghetti bokser fra flisbokser tinker spareboks fra pringles boks Fortsett med strikkepinner DIY idé

tinker vintage sukker kaffeboks lag fuglemat selv Tinker vindsokk ut av pringles bokser