Våren er rett rundt hjørnet, og med det kommer tiden for en rekke utendørsaktiviteter. Så du kan begynne å forberede huset og hagen din til den vakreste vårfestivalen. Dette er en morsom måte å få barna dine på også. Så kom deg på jobb, men sett deg også tid til morsomme og kreative aktiviteter, for eksempel påskehåndverk med barna dine. På denne måten lager du fortryllende og originale påskedekorasjoner, og samtidig stimulerer du fantasien, kreativiteten og finmotorikken til barna dine. Hvis du ønsker å få noen ferske håndverksideer, er det bare å rulle ned og du vil finne forslagene våre til påskehåndverk med barn. Vi ønsker deg masse moro og god påske!

Ideer til påskehåndverk med barn

Påskehåndverk med barn Påskekaniner laget av ispinner

Påskehåndverk med barn – 10 ferske håndarbeidsideer til påske

I denne artikkelen leter vi etter forskjellige påskehåndverksideer for hele familien, spesielt småbarn og førskolebarn. I det følgende tilbyr vi mange kreative ideer for påskehåndverk med barn, som vil hjelpe deg med å lage vakre påskedekorasjoner og også ha det gøy.

Ta en titt på de gitte håndverksideene nedenfor og finn din favoritt!

Fremme barnas kreativitet!

Påskehåndverk med barn tematiske motiver

DIY påskekyllinger laget av pomponger

Disse søte små kyllingene er så morsomme og enkle å lage. Alt du trenger er et par pomponger, googly øyne, filt og piperenser. For den større kyllingen brukte vi rørrensere for føttene. Renserensene kan settes direkte inn i de større pom-poms. For de mindre kyllingene er det lettere å kutte filt i form av føtter. Du kan også bruke eggekartonger til å etterligne et sprukket egg.

Søte påskekyllinger

Påskehåndverk med barn Påskekylling pom-poms

DIY påskeharer laget av pomponger

På samme måte kan du også lage en pompongkanin! Du kan bruke de samme materialene som for kyllingene, men vi la til snor for kaninens munn. Rørrenseren er limt inn i den større pomponen. Lim deretter på googly -øynene, pompon -nesen og halen samt filtføttene. Nå har du din egen påskehare!

Påskehare fra en gigantisk pompom

Påskehåndverk med barn Påskehare pompon

Påskeharer og gulrøtter laget av fargede plastegg

Plastegg kan brukes i så mange forskjellige påskehåndverk. Vår favoritt er gulroten vist nedenfor. Alt du trenger er googly øyne, piperenser og en svart markør. Hvis plasteggene dine ikke har et hull på toppen for de grønne rørrenserne, kan du forsiktig bruke en liten eskekniv til å lage et hull.

Morsomme håndverksideer laget av plastegg

Påskehåndverk med barn Påskeharer plastegg

Kaninene er selvfølgelig også veldig morsomme og søte. Du kan slippe damp med forskjellige typer ansikter. Og her er et annet tips – hvis du ikke liker det du maler, tørk bare av markøren og prøv igjen!

DIY påskeegg minions

Alle elsker håndlangere! Vi så denne ideen på Pinterest og bestemte oss for å lage våre egne håndlangere. Du trenger en pakke med gule og blå plastegg. Deretter limer du bare googly -øynene og bruker en svart markør for å spore munn, hår og briller.

Unge og gamle elsker håndlangere

Påskehåndverk med barn Påskeegg Minions

En fargerik DIY påskehareeske

Vi kunne bare ikke motstå søtheten til denne rosa kaninkassen. Alt du trenger er en pappeske og litt maling! Det er så enkelt å lage en supersøt påskedekorasjon med den lille datteren din. Og hvis du har en gutt, kan du ganske enkelt male esken blå eller hvilken som helst farge du ønsker. Et ekstra tips – du kan til og med bruke den morsomme påskehunneboksen som en silkeskrin! En god idé, ikke sant?

Denne søte boksen har også en praktisk bruk

Påskehåndverk med barn Påskeharen nbox rosa

Mal påskeharer med fotavtrykk

Ideer for fotavtrykk er ganske populære akkurat nå. Vi har dette på bloggen Morsomt håndtrykk Art funnet. Ved å bruke papirplater, rørrensere og maling kan du lage disse kaninene på mindre enn 10 minutter. Bare ta del!

En tematisk fotavtrykkside

Påskehåndverk med barn Påskeharen fotavtrykk

En håndverksidé med fingeravtrykk

Bruk fingeravtrykkene dine til å lage disse søte kyllingene og kaninene! Denne søte DIY -ideen er perfekt for påskekort og er et billig håndverksprosjekt.

Med fingeravtrykk kan du også lage håndverk og lage vakre påskemotiver

Påskehåndverk med barn Påskeharer Påskekylling håndavtrykkbarn

Voila!

Påskehåndverk med barn Påskeharer Påskekylling håndavtrykk

DIY påskesau fra et kokt egg

Ikke glem påskesauene! Dette unike håndverket er laget med et hardkokt egg, men hvis du vil beholde det lenger kan du også bruke skumegg.

Et enkelt egg kan bli til en påskesau

Påskehåndverk med barn Påskefåregg Batelideen

Søtt er det ikke?

Påskehåndverk med barn Påskefår med egg

Det er en annen fin variant av den

Påskehåndverk med barn Påskefåregg

En smykkeskrin med tema laget av en murert krukke

Denne påskeboksen med tema fungerer som en morsom godterikrukke, eller du kan putte det du vil inni! For dette prosjektet, bruk en murert krukke og gjør den til en søt påskekylling eller en påskehare. Disse er ypperlige til påskepynt og kan brukes i flere år.

Gi nytt liv til en gammel murkrukke og gjør den om til en påskekylling

Påskehåndverk med barn, mal påskedekorasjonen

Ulike påskefigurer laget av papirplater

Vi elsker papirhåndverk! Du trenger håndverkspapir, papirplater, googly -øyne, bomullskuler, fargestifter og tusjer og mønstret papir. Vi overlater resten til fantasien din.

Å lage papirplater er et stort tema

Påskehåndverk med barn Påskeharer Påskekyllinger Påskesaupapirstallerken

Hvilken av disse ideene for påskehåndverk med barn er din favoritt? Føl deg fri til å realisere alle ideene dine og tapper tappert og kreativt med barna dine. Dette er den eneste måten du kan lære dem å frimodig utforske verden og skape sin egen verden. Vi ønsker deg masse moro og god påske!

Ta en titt på eksemplene nedenfor og la deg inspirere videre!

fPåskehåndverk med barn Påskeharen trykker toalettpapirruller Påskehåndverk med barn Skriv ut påskeharen Påskehåndverk med barn Påskeharer fra papirtallerkenerPåskehåndverk med barn Påskeharer papirplate håndverksideer Påskehåndverk med barn Påskeharer laget av sokker og ris Påskehåndverk med barn Påskeharen håndverk ideer Påskehåndverk med barn Påskehare treskje Påskehåndverk med barn Påskeharen ideer Påskehåndverk med barn Påskekaninkurv til et egg Påskehåndverk med barn Påskeharer Påskeegg i gressPåskehåndverk med barn Påskeharer plastskjeer Påske håndverk med barn Påskeharen serviettringer håndverk påskeborddekorasjoner Påskehåndverk med barn som lager påskeharer serviettringer Påskehåndverk med barn Påskeharer toalettpapirruller Påskehåndverk med barn Påskekyllinger