Og enda et år nærmer seg slutten. Vi skal snart feire nyttårsaften og fullt av håp og gode intensjoner ønsker vi hverandre et godt nytt år. Det er nå riktig tidspunkt å ønske våre nærmeste alt godt. Å vise vår kjærlighet, vennskap og hengivenhet samt å formidle passende takknemlighet og takknemlighet til våre kolleger og forretningspartnere. Mange er måtene å gjøre det på. Likevel anbefales velprøvde klassikere alltid først. Fremfor alt kjærlige gaver og gratulasjonskort. I dette tilfellet er opprinnelig designet og tilpasset nyttårskort bare tingen. Når er disse spesielt egnede og hva du bør ta hensyn til, kan du finne ut nedenfor.

fyrverkeri nyttårsaften

Hvorfor skal du velge nyttårskort??

I vår digitale tidsalder har det vist seg å være ekstremt viktig å tenke mer på mellommenneskelig kommunikasjon og forbli så autentisk som mulig. I tillegg lengter man ofte etter en nedgang i hverdagen og etter mer naturlig haptikk, som datamaskiner, nettbrett og Smarttelefoner kan ikke gi. For eksempel er trykte jule- og nyttårskort den perfekte muligheten til å gjøre noen spesielle. Bedrifter bruker dem ofte som et veldig effektivt verktøy for å forbedre kundelojaliteten. Dette vil redusere stresset ved slutten av året og unngå den ekstremt massive juleposten.

Nyttårskort sendes litt senere enn julekort og har derfor mindre konkurranse i postkassen. Mottakeren kan også være mer oppmerksom på dem. I tillegg er julekort egentlig ikke universelt gjeldende i det internasjonale næringslivet. Fordi i mange land tilhører forretningspartnere og kunder forskjellige trossamfunn og har forskjellige kulturelle og religiøse synspunkter. Nyttårsønsker er ofte det mer passende valget.

Send og motta nyttårskort

Nyttårskort kan også være ganske fordelaktig i den private sfæren. Ikke bare av samme grunn, men også når du har hatt for mye julestress og bare ikke har klart å sende julekort til alle viktige for deg i tide. Du kan slappe av og gjøre dette mellom årene.

Hva bør du tenke på når du designer nyttårskort?

Spesielt når det gjelder mennesker eller kunder som er viktige for deg, bør du definitivt følge en gylden regel: 08/15 jul- og nyttårskort med banale setninger er et absolutt tabu! Det er generelt lurt å ikke sende nøytrale og kjærlighetsløse gratulasjonskort, uansett anledning. Fordi disse havner i søppeldunken uansett og kan oppfattes av mottakeren som enten irriterende eller til og med foraktelig. Hvis du er et håndverkstalent og bare trenger noen få kort, kan du selvfølgelig lage dem selv. Men hvis du ikke tør å gjøre det, ikke har tid eller bare trenger et stort antall av dem, kan du enkelt og praktisk finne din Design nyttårskort med kortparadiset. Du kan bruke maler til å lage elegante eller lekne gratulasjonskort med bare noen få klikk og uten spesiell forkunnskap ved å tilpasse dem etter dine egne behov. Farge, nummer og format kan selvfølgelig også velges fritt.

fått nyttårskort

Når du designer nyttårskort, bør du alltid sørge for at det ikke blir for ostete, spesielt i næringslivet. Det er bedre å bruke færre farger og motiver, slik at det hele ikke ser overbelastet ut til slutt. Stol på papir av høy kvalitet og perfekt utskrift. Bruk fonter som er enkle å lese. Ofte er det til og med tilrådelig å skrive kortene for hånd eller i det minste for å signere dem for hånd. Dette får mottakeren til å føle seg spesielt smigret og verdsatt.

Ekstra tips: Du bør alltid sende nyttårskortene dine i en vakker, elegant konvolutt.

Tips for å formulere nyttårshilsener

Når du skriver nyttårshilsener, er personlighet og kreativitet avgjørende. Du må under ingen omstendigheter bruke banale, kjærlighetsløse setninger. I den private sfæren kan du for eksempel fremheve en hyggelig begivenhet i vedkommendes liv, for eksempel en ny jobb eller kanskje en nyfødt, og ønske dem alt godt for fremtiden. Felles resolusjoner og planer er også en veldig god idé for originale nyttårsønsker, for eksempel nye turer sammen. Du kan takke forretningspartnerne og kundene dine med et nyttårskort for det vellykkede samarbeidet og ønske dem alt godt for det nye året. Her vil det være lurt å bruke hilsenen "kjære herr .. og kjære fru…" i stedet for "kjære herre … eller kjære fru…" å bruke. Det ser mye mer kjent ut og passer perfekt inn i feststemningen.

Følgende gjelder for alle nyttårshilsener: Less is more! Vær derfor så kort som mulig og vær original og autentisk.

signer nyttårskort selv

Send nyttårskortene dine i god tid, slik at de ideelt sett kommer kort tid før nyttårsaften eller de første to til fem dagene etterpå. Som et resultat vil nyttårsønskene oppnå optimal effekt. Håndskrevne gratulasjonskort er i dag verdsatt av mottakeren og vil bli husket lenger. Derfor må nyttårshilsen ikke være: billig, upersonlig og fantasiløs.

Med dette i tankene, alt godt for nyttår og godt nytt år!

designe og bestille nyttårskort online