Hvem hadde trodd at den nødvendige følsomhetsdosen måtte brukes ved boring, av alle steder? Ja, med denne tilsynelatende enkle forbedringen av hjemmet, er det ganske viktig å huske på visse forhold. Ikke bare strukturen på boreoverflaten spiller en viktig rolle, men også selve materialet, så vel borevinkelen og hastigheten, for eksempel. Så du må bevæpne deg med noen smarte tips fra fagfolk og, selvfølgelig, fremfor alt med riktig drill / driver. Dette elektroverktøyet kan beskrives som et av de viktigste av alt når det gjelder oppsett. Det er vår uunnværlige hjelper når du henger bilder og veggdekorasjoner eller når du fester bokhyller eller hyller. En drill / driver bør derfor være pålitelig og effektiv. Litt som Skil 6221 drill / driver. Han har allerede klart å overbevise mange lidenskapelige gjør-det-selv-folk og fagfolk. I tillegg til perfekt ytelse, har den også andre viktige kriterier som ergonomi, miljøvern og fleksibilitet.

drilling skill drill driver energy line concept

Bare en rask titt på de viktigste egenskapene til enheten gir et bemerkelsesverdig inntrykk. Først og fremst kommer presisjonen. Og dette oppnås gjennom den spesielle VariTorque 20 + 1 -funksjonen, som gjør såmaskinen så spesiell. Med sin mekaniske to -trinns girkasse gir Skil 6221 også allsidighet – skruer som er for tykke eller for lange er ikke lenger et problem, selv for de med lite erfaring. Den to-kappede 10 mm nøkkelfrie chucken lar deg enkelt bytte tilbehør og gassbryteren bidrar til sikker verktøyveiledning. Med denne bore- / skrutrekkeren fra Skil forblir du fleksibel og smidig mens du arbeider, fordi den har en seks meter lang kabel som sikrer en optimal handlingsradius.

drill drill driver skil energy line concept gjør-det-selv

Miljøvennlighet er også veldig viktig her. 6221 -modellen tilhører Energy Line Concept. Alle Skil elektroverktøy, de fra Energy Line er designet for å være bærekraftige, kan brukes på ubestemt tid og ikke bruke batterier. Du trenger ikke lenger bekymre deg for den irriterende lastetiden.

Skil drill / driver går et skritt videre – med mykt grep og ergonomisk håndtakstørrelse for optimal komfort og maksimal ergonomi. Den er også veldig kompakt og veier bare 1,2 kg.

Med Skil 6221 er du ganske enkelt i gode hender, og med noen få ekspertkunnskapstips er du sikker på å fullføre alle mulige boreprosjekter på egen hånd.

Ha det gøy og lykke til!

drill drill driver skil energy line  drill drill driver skil energy line concept power tools