Å holde orden er ofte et problem når de riktige organiseringsmidlene mangler og det rette stedet for klær, bøker og lignende rett og slett ikke kan bli funnet. Bokser og andre sorteringsutstyr koster vanligvis også mye penger. Vi har satt sammen noen ideer for å gjøre ryddingen litt enklere.

Hårklips og hårbånd kan ha sin plass på døren i fremtiden. De er tydelig arrangert på dørbladet og vil bli funnet der igjen og igjen senere. Bare trekk hårbåndene på kastede dusjforhengsringer – disse kan åpnes på et tidspunkt – deretter henger du alt på en tidligere limt krok. For hårklipp, fest ganske enkelt fargede bånd til døren (lim den øvre enden med tape) og fest hårklipsene på dem.

Spar plass ved å henge hatter på veggen

Kleshengere kan konverteres perfekt som holdere for slips. Fest også kastede dusjforhengsringer til kleshengeren. Ett slips kan nå henges per ring. Braketten kan da lett forsvinne inn i veggskapet. Dette er perfekt for ryddig, no-nonsense menn som bankfolk eller profesjonelle aksjer. (De som ønsker å bli det, kan finne flere sammenligninger av meglere under onlinebroker.net.)

Med den nevnte kleshengeren kan også tankskjorter eller undertrøyer sorteres og lagres veldig enkelt. Det samme prinsippet kan oppnås med gardinstenger. For eksempel kan du henge hele smykkekolleksjonen, belter og vesker eller skjerf pent på den.

DIY idé med henger

Gardinstengene er også en perfekt måte å oppbevare vevde bånd, washi -bånd, gavebånd, etc. i håndverket eller syrommet. Stangen trenger bare å være tynn nok til å trekke båndene. Plusspunktet er: du trenger ikke engang å ta av rullene for å trekke av tapen.

Blikkbokser eller glass er alltid veldig populære for lagring eller innsamling av noe. Malet og merket på tavler eller festet til en stripe på veggen, de lagrer krydder, penner, håndverksmateriell, barneleker, sminkeredskaper og co. Smykker kan også sorteres etter tema eller farge. Dette gjør det mye lettere å finne riktig tilbehør om morgenen.

malte glass diy håndverk ideer badet

Magasinfiler i trådnett er et reelt alternativ på kjøkkenet når det gjelder lagring av løk og poteter. Fordelen er: Gjennom trådnettet kan du se på et øyeblikk når forsyningen begynner å bli lav og må kjøpes mer.

Fargerike magasinfiler er også en morsom løsning for å pent lagre flate sko, tøfler, flipperspill eller tøfler. Du kan stå på skostativet, slik at du til enhver tid har skoene klare til å håndtere og unngår at de “spres” i området.

Det er utallige måter å lage dine egne sorteringshjelpemidler og lagringssystemer for lite penger. Internett tilbyr en nesten uendelig kilde til ideer. Senest neste vårrengjøring gir muligheten til å skape plass.

DIY ideer med malte blikkbokser og stoff