Mange liker å gå lange turer med hundene sine. Og mens vi mennesker er beskyttet mot kulde av varme klær, hatter og hansker, kan det være ubehagelig å gå for noen hunderaser. Det er nok delikate hunderaser som bør ha passende klær ved lave temperaturer. Og fordi helsen til våre elskede firbeinte venner er viktig for oss, ville det være fornuftig å tenke på vinterklærne. I dagens artikkel skal vi tenke på hjemmelagde hundeklær og dele kreative ideer. Og etter å ha skrevet så mange artikler om å lære å strikke, foreslår vi i dag temaet “strikking av hundegensere”. Hundens frysing vil være over, og du kan fortsette å ta runder i fred. Vedlagt kan du oppdage mye inspirasjon og spesifikke strikkeideer. Ha det veldig gøy med det!

Å strikke hundegensere kan være enkelt, individuelt og bærekraftig 

hundegenser strikkeprofil

Strikkede hundetrøyer – enkle, individuelle og bærekraftige

Mange ville synes det var overflødig og kanskje overdrevet for en hund å bruke genser. Det er nok dyrerettsaktivister som kan kalle det tortur. Hver hundeeier kjenner best egenskapene til hunden sin og bør lytte mindre til andre.

Små hunderaser og valper er spesielt følsomme for kulde og kan raskt bli forkjølt eller enda verre sykdommer. Hver søte firbeinte venn kan få en varm cardigan eller en fancy genser. Å strikke en hundegenser er superenkelt.

Du kan bruke ull fra klær som er igjen og strikke en ny genser selv 

hundegenser strikket grå

Spesielt hvis du strikker for små hunder, blir hundegenseren strikket på kort tid. Siden alle hunder garantert blir skitne på tur, er det kanskje ikke så verdt å bruke ny og verdifull ull. En god idé ville være å gjenbruke ull fra gamle klær. Å strikke en hundegenser er spesielt bra for nybegynnere. Dette er en veldig enkel oppgave som fremdeles kan implementeres vakkert og veldig individuelt. La deg inspirere av de mange strikkeideene og kom snart i gang med strikking!

Å strikke en hundegenser er veldig enkelt og nyttig på samme tid

strikket hundegenser med krage

Strikk og ta vare på hundegensere

Selv om det er veldig enkelt å strikke en hundegenser, må du også vite hvordan du skal ta vare på det gode stykket. Hvis du skal strikke en hundegenser, bør du vite hvordan du best vedlikeholder stoffet. Flekker av gress eller gjørme kan være veldig sta, og plagget bør gjennomvåt før vask. Ren ull behandles med lunkent vann og må ikke komme inn i tørketrommelen med resten av tøyet.

Det anbefales å bruke en hundegenser i mettede farger, spesielt på grå vinterdager 

strikkegenser genser grønn

Hundegensere og hundemote

Markedet er virkelig overfylt med et stort utvalg av hundeklær. Du kan finne hundemote i alle pris- og kvalitetskategorier. Alt du vil ha for hunden din, finner du hos forskjellige tilbydere. Dette er virkelig flott, men livene våre har en tendens til bærekraft, og derfor vil mange lage hundeklærne selv.

Små valper og spesielle hunderaser trenger ekstra klær om vinteren

hundegenser strikket valp

Jo varmere genseren er, jo roligere og lengre gange 

morsomme strikkede hundegensere

Den franske bulldogen er en av de spesielle hunderaser som trenger spesiell omsorg

hundegensere strikket pervertert

Hvordan du ordner hundegenseren er helt opp til deg

fargerike strikkede hundegensere I en av de følgende artiklene planlegger vi å skrive mer om gjenbruk av gamle klær. Men en god idé er å lage en hundegenser eller cardigan av klær som er igjen. Det er litt tungvint å ordentlig forberede de gamle klærne for et nytt prosjekt. Men det er nok mønstre og strikkeoppskrifter for hver forespørsel på Internett.

Hundegensere kan også være vakre cardigans som kan lukkes med knapper eller glidelåser

hundegenser strikke fargerike diy ideer

Enkelt strikkede ting er noen ganger vakre og også veldig praktiske 

hundegenser strikkemønster

Strikk hundetrøyer etter mål

Selv om hundegensere er enkle å strikke, bør de passe godt til hundens kropp. Før du starter, er det viktig å ha riktige målinger av hunden og å vite omkretsen av nakken. Det er best å måle ved hjelp av et skreddersydd målebånd. Mansjettene på nakken og på beina skal passe nøyaktig slik at hunden også kan få litt ekstra varme. Dette er den eneste måten å strikke en hundegenser.

Før du begynner å strikke trenger du nøyaktige mål

strikkehundgenser måler lengde

Brystet og ryggen skal være godt dekket og godt varmet 

hundegenser strikk strikke tegning

Personer med mer strikkeerfaring kan prøve å strikke en hettegenser. Hvis du vil, kan du også planlegge en knapp eller glidelås. Hunder kan og bør være like elegante som eierne. Og selvfølgelig skal det være varmt nok for dem.

Mål strikk hundegenser

Hunderaser og hundeklær

Hundeklær er ikke obligatorisk for hver rase om vinteren. Det er hunderaser med et vakkert kroppsdekke som ikke har noe problem med vinterkulden. Det er, men også spesielle hunderaser som har kort hår og lett kan fryse om vinteren. Akkurat de trenger ekstra varme, spesielt hvis eieren planlegger lange turer med dem på de kalde vinterdagene.

De som er mer erfarne i strikking kan prøve å strikke hette med genser 

strikkegenser med hette

Korthår raser trenger absolutt en hundegenser i den kalde vinteren 

strikkehund genser instruksjoner dam

Med litt ull og to nåler kan du strikke en hundegenser på kort tid 

opplæring i strikking av hundegenser

Hvis du vil strikke hundegenseren selv, kan du velge farge og stoff selv. En hundegenser som er individuelt utviklet for en bestemt hund er selvfølgelig den beste. Hunder, akkurat som mennesker, har sterke karaktertrekk og hundegenseren kan utformes i henhold til karakteren.

Vær oppmerksom på målingene og lag en matchende mansjett 

instruksjoner for strikking av hundegenser

Når det gjelder valg av farger, anbefales det å bruke lyse og lyse farger. Det er velkjent at hunder ikke selv kan se eller skille farger. Derimot ser vi mennesker godt og burde raskt kunne kjenne igjen vår elskede firbente venn i skogen eller i marka på en grå vinterdag. Kanskje du kan strikke flere hundegensere til din lille venn?

Den selvstrikkede hundegenseren er alltid individuell og tilsvarer karakteren til den firbeinte vennen

hundegenser strikket håndlaget

Vi håper å ha godt informert og underholdt deg igjen, og vi venter på deg med andre spennende og aktuelle temaer her på nettstedet vårt!

hundegenser strikkekatter

W.hvis han kjenner strikkepinnene godt, kan han lage de galeste hundegenserne

strikket hundegenser

instruksjoner for strikking av hundegenser

hundegenser strikket cardigan

hundegenser strikkeprøve

hundegenser strikk strikke tegning hvordan du gjør det

hundegenser strikket valpevest

hundegenser strikket ull