I det følgende presenterer vi en litt merkelig, men veldig elegant idé: Den handler om en DIY nøkkelring som er relativt enkel å lage og ser veldig elegant ut samtidig. Det ser ut som et elegant tilbehør som ville passe spesielt godt med et sofistikert mannlig utseende. Samtidig er det praktisk og billig. Flere eller individuelle nøkler kan festes til den, og du kan også skrive noe der nede. La oss se hvordan du kan lage en DIY nøkkelring selv.

Materialer til DIY nøkkelringen

DIY nøkkelring

Nødvendige materialer for DIY nøkkelringen

Det finnes forskjellige typer butikker hvor du kan finne lær som passer for dette prosjektet. I første omgang kan du selvfølgelig gå til steder som spesialiserer seg på å selge slike varer. Du kan også finne matchende skinnmaterialer i hestetilbehør.

Tross alt er det en rekke passende tilbud på Amazon.

Så få følgende materialer:

  • En 7 til 9 cm bred skinnsnor,
  • En stangtang egnet for lær,
  • Matchende skruer,
  • Forsinket skrutrekker.

Den gode kvaliteten på materialene garanterer de beste resultatene

DIY nøkkelring

Mer informasjon

Dette prosjektet er enkelt, men det er noen viktige triks du kan bruke for å oppnå en edel effekt. Du kan bruke alle typer lær, men de beste resultatene kommer når det er farget. Ofte kan du kutte ut det nødvendige lærstykket fra gammelt tilbehør. Belter som ikke lenger brukes, er for eksempel egnede. Et annet viktig øyeblikk er valg av skrue. Messing eller materialer med lignende egenskaper er ideelle for dette prosjektet. Skruens størrelse må tilpasses mengden og størrelsen på nøklene.

Denne DIY -ideen er egnet for forskjellige typer og antall nøkler

DIY nøkkelring

Instruksjoner trinn for trinn

Klipp ut en skinnlist ca 8-9 cm lang. Brett i to og lag et hull ved siden av stripens ytterkant. Fest nå skruen med det riktige verktøyet. På dette tidspunktet, sjekk igjen om det passer til størrelsen på lærstykket og nøkkelen. Fest nå nøkkelen forsiktig til skruen og fest den med skrutrekkeren.

En slik DIY nøkkelholder anses som et edelt tilbehør som du kan ta med deg hvor som helst

DIY nøkkelring

Du kan enkelt realisere denne DIY -ideen flere ganger

DIY nøkkelring

Et navn kan lett impregneres på det

DIY nøkkelring

Sørg for å velge riktig størrelse skrue

DIY nøkkelring

Med denne tastelåsen kan du håndtere nøklene dine veldig enkelt

DIY nøkkelring