Enten du er invitert til en temafest eller skal organisere en bursdagsfest for barn, synes festideer merkelig nok alltid å være for knappe. Å kle seg er morsomt, og det er ingen tvil om det. Det øker også underholdningsfaktoren på en fest enormt. Å glide inn i andres klær lar deg oppleve og føle annerledes enn vanlig. Dette utvider fantasien, oppfatningen og sender den forkledde personen på en spennende oppdagelsesreise. Av denne grunn har vi valgt akkurat barndomsheltene som hovedtema for dagens innlegg og ønsker å finne ut hvilke helter fra da som kan gi et elegant bilde på en temafest.

kin heroes supermario

I dag vil vi samle temaidéer som ellers ville passe for enhver festlig anledning og som bør holde minnet om barndomsheltene friske. Alle som kjenner favorittene hans, vet nøyaktig hvordan han eller hun skal kle seg på det neste kule arrangementet. Mange aner faktisk ikke hva de egentlig likte som barn eller er bekymret for at de kan virke dumme for andre.

Og som du blir fortalt (for eksempel) i begynnelsen av mange workshops: Dette handler om moro! Og når det gjelder moro, bør alle slå av fordommer og hemmelser i det minste for festen og komme seg på eventyrbølgen.

kin heroes gen simoner

barndomshelter den gale hattemannen

Kinheitshelden sesamgate

Barndomshelter – ideer til forkledning og mer

Det ser veldig gøy ut når du begynner å huske hva du likte og hva du trodde på som barn. Jenter og gutter har en tendens til å ha forskjellige preferanser, men det er ikke en hard og rask regel. Likevel prøvde vi å velge barndomshelter som er veldig populære for begge kjønn. Noen ganger drar du med hele familien til et forkledningsfest på for eksempel Helloween eller Mardi Gras.

Vår liste er derfor ment å gjøre valget ditt enklere eller minne deg om helter som du kanskje har glemt i løpet av den intense informasjonsoverbelastningen fra massemediene.

kinheitshelden bibi blocksberg

barndomshelter starwars

barndomshelter indiana jones lara croft

kinheitherelden ET

Mottoparty ideer for store og små

I dag kjenner alle de vanlige Marvel Comics -karakterene, takket være de mange filmatiseringene, men mulighetene for å kle seg stopper ikke med Thor, Ironman eller den utrolige Hulken. Vi startet litt tidsreiser og fikk sannsynligvis glemte karakterer som Bibi Blocksberg eller ET ut av støvet. Karlsson vom Dach og Jim Knopf fortjener like mye oppmerksomhet som Barby eller Jedi Knight.

kin heroes hair potter

kinity helter jim knopf

barndomshelt modig hjerte

Alice in Wonderland og Pippi Langstrømpe kan beskrives som evergreens, som er et bevisst valgt begrep fra musikkscenen. Fordi slående musikere som Paul Stanley fra Kiss eller Alice Cooper ville ha spilt eller oppfylt rollen som disse barndomsheltene like godt som Krümmel -monsteret eller kanskje Mary Poppins.

Gå tilbake til barndommen og føl entusiasmen du følte om en bestemt helt da. Bare på denne måten kan forkledningen bli en ubeskrivelig opplevelse.

Redaksjonen ønsker deg masse moro og lykke til!

barndomsheltbarby

barndomshelter adams familie

kinetiske helter labyrint

familiehelter flintsteiner

kin heroes gen simoner

barndomshelt karlson vom taket

Barndomshelter barnas bursdagsfest

kinetiske helter glade valmuer

kinheitherher mr t

kinheitherelden tisse langstrømpe

kinetiske helter Poison Ivy

kin helter ronja røverens datter

kinheitherelden startreck

filmatiske helter terminator

kin heltene wondewoman og batman

slektshelter