Hjemmelagde påskekort er morsomme for barn og en flott måte å glede familie og venner i påsken. Slutt å kaste bort tid og brett opp ermene for å lage personlige DIY påskekort. Vi hjelper deg med en rekke ideer, kreative eksempler og instruksjoner for et påskekyllingskort med åpningsnebb. Hold deg til det og la kreativiteten gå fri! Her finner du inspirasjon til hvordan du lager originale påskekort. Ha det gøy med håndverk!

Lag kreative påskekort

Lag påskekort Påskekyllingkort med åpning nebb Instruksjoner

Lag påskekort og send dem med posten

Høytiden er tiden da familie og venner kommer sammen for å spise sammen og nyte hverandres selskap. Dessverre er det ikke alle som alltid kan delta på disse viktige familiefester.

Hver av oss har slektninger som bor langt borte, i en annen by eller i utlandet.

De kan være vanskelige å holde kontakten med, men det gjør det enda viktigere å beholde disse forbindelsene.

Dette er en fantastisk måte å ønske dine nærmeste en “god påske!”

Lag påskekort gratulasjonskort Påskeharen lager håndverk med barn

Takket være internett, mobiltelefoner og ulike sosiale nettverk er det enkelt å nå hvert familiemedlem. Imidlertid har en telefon eller et e-kort ikke det personlige preget som et gammeldags postkort har. Å få et kort i posten er sjelden i disse dager, noe som gjør det enda viktigere, spesielt for de eldre generasjonene.

Morsomme påskekort – påskekylling, kanin og lam

Påskekort lager gratulasjonskort dyr håndverk med barn

Påskekort med enkle geometriske mønstre

Påskekort lager gratulasjonskort til påskehåndverk med barn

Lag påskekort – et DIY påskekyllingkort med åpningsnebb

Å lage et påskekyllingkort med åpningsnebb er morsomt og en kreativ håndverkside for store og små. Våren er allerede her og kyllinger er et tegn på det. Så la oss lage et påskekyllingskort. Hvorfor ikke? Påsken er rett rundt hjørnet, og dette superenkle påskekortet kan tinkeres med barn i alle aldre.

Klipp ut påskekaninene fra farget papir og lim dem på innpakningspapir

Påskekort gjør ideer til kaninhåndverk og materialer til håndverk med barn

Vi er store fans av hjemmelagde kort og er ganske sikre på at dette påskekyllingskortet med et popup-nebb virkelig vil slå preg med barna dine også. Det er veldig enkelt å lage, men barna kan ikke motstå å åpne og lukke kortene for å flytte nebbet og få ungen til å snakke!

Lag et påskekyllingkort med åpningsnebb

Lag påskekort påskekyllinger med Schnabel -instruksjoner

Påskekyllingskort med åpningsnebb – instruksjoner

Materialer:

  • Kartong eller tykt papir – vi brukte brunt innpakningspapir
  • Farget papir – vi brukte gult til kyllingen og hvitt til egget
  • oransje tusj
  • saks
  • Goggle øyne
  • Lim prikker
  • limpinne

Du trenger disse materialene 

Lag påskekort Påskekyllingkort med hengslet nebbemateriale

Slik lager du jentekortet ditt med et åpningsnebb

Start med å skjære ut kyllingen. Vi bestemte oss for å gi kyllingen vinger og føtter, men en oval kylling ville se bra ut også, og du kan bruke fjær som vinger.

Klipp ut påskekyllingen fra gult papir og mal visse deler med den oransje tusjpennen

Lag påskekort påskekyllingsinstruksjoner

Deretter farget vi inn kyllingens føtter og hår før vi brettet det i to. Når du har brettet kyllingen din i to fra topp til tå, må du lage et lite snitt som blir dens nebb.

Klipp ut kyllingens nebb …

Lag påskekort selv Påskekyllinger lager Schnabel -instruksjoner

Brett tilbake begge kutte hjørnene og skår før du åpner brettet og “vender ut” nebbet. Vi farget deretter nebbet oransje.

… og mal den oransje

Lag påskekort selv Lag din egen påskekylling med et nebb som kan åpnes

Deretter legger du til de bulende øynene. Deretter limte vi kyllingen til midten av kortet med en limprikk på hver vinge. Limprikker er ideelle for dette fordi de fester seg umiddelbart og ikke krever tørketid.

Stick den ferdige kyllingen midt på innsiden av gratulasjonskortet

Lag påskekort Påskekyllinger med bein og nebb Instruksjoner

Vi limte “God påske” bokstaver på innsiden av kortet.

Ikke bekymre deg hvis du ikke har “God påske” -brev, da du bare kan skrive disse inn i dem.

Klipp ut bokstaver fra papir eller bare skriv “God påske!” For hånd

Lag påskekort Påskekyllinger God påske instruksjoner

Vi ønsket at ungen skulle være på innsiden av kortet slik at ungenes nebb skulle åpne og lukke seg når kortet åpnes og lukkes. Så vi limte et sprukket egg på forsiden av kortet med limprikker.

Og slik ser påskekortet vårt ut fra innsiden. Morsomt, ikke sant?

Lag påskekort Påskekyllinger med åpning nebb Instruksjoner

Og det er et sprukket egg på forsiden av kortet

Tinker påskekort Påskekyllinger med åpningsnebb DIY ideer

Har du allerede laget og sendt påskekortene dine? Vi ønsker deg masse moro og en god påske med familien! Ta en titt på følgende ideer for hjemmelagde påskekort. Bli inspirert og nyt ferien som kommer!

Du finner flere eksempler på DIY påskekort rett nedenfor. La deg inspirere ytterligere og gjør håndverk med barnet ditt i påsken! Ha det gøy og god påske!

Påskekort tinker håndverk ideer håndverk med barn Påskekort gjør DIY -ideer til håndverk med barn Tinker Påskekort Gratulasjonskort Lag dine egne egg med striperPåskekort gjør fargerike egghåndverk ideer håndverk med barn Lag påskekort gratulasjonskort Lag gress selv Gjør håndverk med barn Lag påskekort selv, gjør håndarbeid med barn med ditt eget gratulasjonskort med vannfarger Tinker påskekort gratulasjonskort håndverk ideer lage med barn Lag påskekort gratulasjonskort håndverk med barn til påske Lag påskekort selv Gjør håndverk med barn Lag påskekort gratulasjonskort Egg gjør håndverk med barn Lag påskekort God påske gratulasjonskort Påskekort tinker gratulasjonskort søt påskehare og fikler med barn Tinker Påskekort gratulasjonskort Påskeharen kuttet ut Husflid med barn Tinker påskekort Gratulasjonskort påskehare tinker Tinker Påskekort gratulasjonskort Påskeharen gjør håndverk med barn Lag påskekort selv, lag håndarbeidsideer Lag påskekort selv, gjør håndarbeid med barn Lag påskekort selv, lag gratulasjonskort trinn for trinn Påskekort gjør gratulasjonskort til håndverk med barnLag påskekort, lag håndavtrykk selv, gjør håndarbeid med barn Påskekort gjør kaninhåndverk ideer håndverk med barn Påskekort lager kaninhåndverk med barn Påskekort tinker kanin med egg håndverk ideer håndverk med barn Påskekort lager kaninsilhuett håndverk med barn Lag påskekort påskeharen håndverk med barn Lag påskekort påskehare påskekylling håndverk med barn Lag påskekort selv Påskeharen gjør håndverk med barn Lag påskekort selv, lag kunsthåndverk med barnLag påskekort selv Lag håndverk med barn