DIY møbler utendørs hagemøbler design solsenger bygge hageplanter selv

Det utendørs L.Utstyr ounge med flotte DIY hagemøbler

Det er sommer, på tide å nyte og leve lykkelig. Så la oss ikke kaste bort denne verdifulle tiden på noen kompliserte introduksjoner. Utesalongen må settes opp raskt, så la oss komme i gang: Hva er en del av et godt designet uteområde?

Først bør man spørre seg selv hva som er hovedelementene å vurdere. Fremfor alt trenger du et sted å sitte, det vil si hagemøbler. Videre kan du krydre rommet med flotte dekorative steiner og planter.

DIY -møbler sikrer komfort i hagen din

DIY møbler hagemøbler utendørs design fluktstol hageplanter belegningsstein

Sist, men ikke minst, bør man også vurdere materialets holdbarhet. Så du må bestemme deg for passende varianter, for eksempel noen hagemøbler i rotting.

Det er helt utrolig hvor annerledes resultatet kan bli. Så det er best å se på forskjellige eksempler for å avgjøre hvilket hagemøbelsett som kan være det riktige. Det var akkurat slik eieren av rommet gikk frem, som vi vil vise deg i dag.

Den handler om Kate, som skriver for Decoist. Vi har overvåket resultatene av prosjektene deres lenge, og her er de! Se på detaljene og nyt helheten.

 Interessante DIY -prosjekter

DIY møbler hagemøbler planters solsenger bygge hageplanter selv

Det perfekte salongområdet

Alle som har prøvd å utstyre utearealet sitt, kjenner prisene og vet at det er en veldig dyr fiskeenhet. Bruktdelene er heller ikke veldig billige. Garasjesalget er heller ikke veldig effektivt. Noen ganger kan det ta opptil noen uker å velge riktig brikke.

Jeg var sikker på en ting: Jeg ville ha en solseng med et veldig moderne utseende. Derfor så jeg etter veldig forskjellige alternativer for gjenbruk.

Lenestol med et veldig moderne utseende

DIY møbler utemøbler design fluktstol

Design en utendørs lounge

diy møbler utemøbler design fluktstol hagedesign med steiner

Hagebord og grønn potteplante på den

DIY møbler hagemøbler planters fluktstol hagedesign

Helt fra starten lette jeg etter forskjellige alternativer i uteområdet. Fordi en jente til slutt trenger et sted hvor hun kan legge drikke, bok eller brett, er det riktig? Kate laget sine egne hagemøbler til dette formålet. Hun brukte sylinderblokker for å lage et flott bord som dette. Hun gjorde dem også i veldig flotte farger før stolen så riktig ut. Bare se hvor flott dette ser ut i sin nøytrale design ved siden av det fargede bordet. Bedårende, ikke sant?

Kult hagemøblerutstyr

diy møbler hagemøbler planters fluktstol hagedesign utendørs lounge kaste puter

Friske fargetoner i olivengrønn

DIY møbler hagemøbler planters fluktstol utendørs lounge kaste puter stripet mønster

Olivengrønn er en flott nyanse som passer veldig godt til hageinnredningen. Kate kunngjorde at bordet var turkis for mange år siden. Han ble sprøytet for å nå dørens fortsettelse. Vi fant det morsomt og interessant hvordan du innrømmet at bruk av en ganske billigere farge skapte en super flott effekt. Det har blitt gjennomsiktig noen steder og den blå skyggingen kommer gjennom. Dette skapte en enda bedre blanding.

DIY møbler laget av sylinderblokk plantebeholdere

Ja, så du kan også krydre hagen flott. I dette tilfellet utførte Kate blokkene i forskjellige flotte nyanser. Hun har også lagt igjen noen i grått for å oppnå et spesielt interessant utseende.

DIY planter ut Sylinderblokker

DIY møbler hagemøbler utendørs salong hagedesign med steiner

Kate stablet blokkene strategisk slik at to med åpninger vender opp. Blokkene er åpne. Så de kan også brukes som plantebeholdere.

Sylinderblokker stable

DIY møbler hagemøbler utendørs salong hagedesign med steinplanker

Når alt dette er gjort, er det på tide å plante. Kate valgte slangetomater. Forøvrig er dette et veldig praktisk valg fordi det kan brukes både innendørs og utendørs.

Plant hageplanter

DIY møbler hagemøbler planters hagedesign hageplanter potteplanter

Vi i Freshideen elsker effekten av denne DIY -ideen med den grønne planten foran den lyse veggen. Kate la også til en dekorativ stein til dette designet. Imidlertid advarer hun om at dette designet kan være litt farlig for kjæledyrene.

DIY -idé med grønne planter

DIY møbler hagemøbler planters utendørs lounge møbler hagedesign med steiner

Krydre sommerstuen med DIY -møbler

Alle vet det av sin egen erfaring: Hvis du har komfortable stoler, bruker du mye mer tid ute. Du må definitivt ha et sted å sette føttene opp. Da kan kattene også smugle seg selv i føttene … Du må tenke på kjæledyrene også …

DIY loungemøbler

DIY møbler hagemøbler planters hagedesign salongmøbler

Putene er også et viktig poeng. De gjør underverker for ryggstøtte. Videre kan du oppnå et super sommerlig utseende i salongen.

Dekorative puter med sorte og hvite striper

DIY møbler hagemøbler planters salongbord salongmøbler

Så Kate viste oss hvordan vi kan lage en veldig rimelig utendørs innredning med DIY -ideer. Selv om du ikke vil kopiere dem alle en på en, kan dette kanskje inspirere deg til å komme med dine egne ideer.

Billige utemøbler – DIY -møbler med stor innvirkning

   DIY møbler hagemøbler planters utendørs lounge møbler