Barbering er en av de daglige aktivitetene som er obligatorisk for de fleste menn. Følgelig er menn alltid på utkikk etter de smarteste løsningene for å redusere oppholdstiden, men selvfølgelig også for å forbedre kvalitet og komfort i løpet av denne tiden. Enten du kjøper din første elektriske barbermaskin eller bytter ut en utdatert modell, kan det brede utvalget av modeller på markedet lett forvirre deg. Barberhøvel eller foliehøvel, billig eller dyr, med kabel eller batteri? Hvilken er den beste elektriske barbermaskinen? Vi har dedikert dagens artikkel til dette dilemmaet og vil svare på alle spørsmålene dine nedenfor.

Den beste elektriske barbermaskinen før du kjøper de mest populære modellene på markedet

Den beste elektriske barberhøvelen etter type

De to hovedtypene elektriske barberhøvler er barberhøvel og foliehøvel. De er de mest populære og mest sett på markedet, men de skiller seg enormt fra hverandre. Så vi skal nå se litt nærmere på funksjonene deres.

Roterende barberhøvel

Denne barberhøvelen har ett til fem runde og flate barberhoder med flere blad i rustfritt stål som roterer under et spesielt sikkerhetsnett.

Ikke bare holder den knivene skarpe lenger, men den beskytter også huden din mot kutt. Barberhodene er også fleksible og følger ansiktets konturer. En sirkulær barberingsbevegelse anbefales her for best resultat. Elektriske barberhøvler av denne typen er et utmerket valg for menn med tykkere skjegghår som foretrekker full barbering.

Folie barberhøvel

Denne typen barberhøvel har sidelengs oscillerende skjæreblad som er skjult under en finmasket folie. Skjegghår blir dermed matet og klippet. Sirkulære bevegelser er ikke til nytte her. Tegn i stedet en foliehøvel i rette linjer over ansiktet. Elektriske barberhøvler av denne typen er spesielt egnet for menn med sensitiv hud og tynt skjegghår.

Den beste elektriske barbermaskinen - Hva du bør vite før du kjøper folie barbermaskin med mange kniver

Andre viktige faktorer ved valg av elektrisk barbermaskin

Type barberhøvel er ikke den eneste faktoren å vurdere. Her er noen flere ting du bør vurdere når du tar det endelige valget.

Merker

Det er flere store merker på markedet som er kjent over hele verden for å lage elektriske barbermaskiner og tilbehør av virkelig god kvalitet. Disse er Philips, Remington, Panasonic og Braun. Philips barbermaskiner i sammenligningstest vanligvis gjøre det beste.

utstyr

Leveres elektrisk barbermaskin med separat tilbehør som du må kjøpe separat, eller er det inkludert i et sett? Det andre alternativet er åpenbart bedre fordi det vil spare deg for mye tid og penger. Sørg imidlertid for at settet også inneholder en bæreveske, konturtilbehør og en rengjøringsbørste, noe som vil gjøre hverdagen din mye lettere.

Skifte barberblad

Selv de mest pålitelige elektriske barberhøvelene må bytte bladene på et tidspunkt, helst en gang i året. Frekvensen avhenger selvfølgelig av hvor ofte du barberer deg og hvor godt du rengjør enheten. Sjekk om barbermaskinmodellen du velger har erstatningsblad i settet, og hvis ikke, finn ut hvor du kan finne dem på forhånd. En av de mange flotte tingene med store merker er at du ikke trenger å bekymre deg for tilgjengeligheten av reserveblad.

Den beste elektriske barberhøvelen - hva du bør vurdere før du kjøper barberhøvel av vanntett, tørr eller våt barbering

rengjøring

De fleste utslett og skader skyldes skitne eller slitte barberblader. Noen er enkle å rengjøre for hånd, men mange moderne barberhøvler har til og med selvrensende og selvslipende funksjoner.

design

For å barbere komfortabelt og raskt må du ha et godt grep om barberhøvelen. Håndtaket bør derfor ha en ergonomisk design med sklisikre elementer. Det er barberhøvler på markedet i en rekke størrelser og former, inkludert venstrehendte. Den beste måten å prøve dem på er i butikk.

Vise

Elektriske barberhøvler blir mer og mer avanserte med teknologiens fremskritt. Mange modeller har allerede skjermer som informerer deg om batteriet og rengjøringsstatus.

Den beste elektriske barberhøvelen - du bør vurdere det før du kjøper Philips barbermaskin i testen

Strømforsyning

Batterier: Barbermaskiner av denne typen fungerer etter at du har satt inn ett, to eller flere batterier. De er et godt alternativ hvis du reiser ofte og trenger en liten, mobil enhet. Sørg imidlertid for at du alltid har reservebatterier tilgjengelig.

kabel: Relativt upraktisk med mindre du bare barberer deg hjemme og har en vanntett stikkontakt. Ledningen kan plage deg mens du barberer deg, men du trenger i det minste ikke å bekymre deg for batteristatusen.

Oppladbare batterier: Som navnet antyder, har disse barberhøvelene et innebygd batteri som kan lades igjen og igjen. Etter barbering er det bare å plassere enheten på ladestasjonen. Dette sikrer at du alltid har full ladning når du trenger det.

pris

Jo flere funksjoner du vil ha og jo mer pålitelig merkevaren er, desto mer må du betale for dem. Denne regelen gjelder for de fleste elektriske apparater. Avhengig av budsjettet ditt, kan du enten kjøpe en billig elektrisk barbermaskin som du sannsynligvis må bytte snart, eller investere mer og få en god barbermaskin som vil tjene deg lenge.

Som du kan se, er det mange faktorer du bør vurdere når du velger barberhøvel. Tenk derfor nøye og velg en passende modell som fullt ut dekker dine personlige behov og preferanser.

Den beste elektriske barberhøvelen - hva du bør vurdere før du kjøper en barberhøvel for sensitiv hud