Vår favoritt i luftfukterstesten

Har du noen gang spurt deg selv hvorfor folk liker å tilbringe så mye tid på et museum, på messer eller i taxfree-butikker? I tillegg til at utstillingene i mange tilfeller krever vår oppmerksomhet, er det andre faktorer som får oss til å henge lenge på disse stedene. En av dem er de optimaliserte inneklimaforholdene, som er muliggjort av kvalifiserte spesialister ved hjelp av spesielle luftfuktingsanordninger. Visste du at ditt velvære viser de høyeste verdiene ved en fuktighet på 50% – 60%?

Hva viser faktisk luftfukterstesten?

luftfukter test inneklima luft befukning privat bruk tollfritt

Du har sikkert også lagt merke til hvor tiltalende din sensitive hud plutselig blir om vinteren? En av årsakene til dette er den tørre oppvarmingsluften, som neppe kan unngås på kontoret eller hjemme i den kalde årstiden. Heldigvis kan man finne en løsning for hvert problem i dag.

Du kan sette en stopper for den tørre luften, og vi har den rette adressen klar for deg. Blant mange selskaper som gjør det bra i avfukter- og luftfukter -testen, har vi valgt en for deg som er aktiv i Tyskland og har stått for pålitelighet og effektivitet i mer enn 85 år.

Kondensluften og formen har nå kommet til en slutt

luftfukter testrom klima luft befukning privat bruk kondensert luft

Brune -selskapet ble grunnlagt i 1928 og spesialiserer seg på avfukting og fukting av romluft. Selskapet, som allerede har ekspandert i Sveits og USA, annonserer høy kvalitet, bransjekompetanse og individuelle og originale, kundeorienterte inneklimaløsninger.

Mange av enhetene brukes i industrien, i gastronomi og også i alle lagre som fungerer i henhold til forskrifter. Likevel øker privat bruk stadig.

For oppbevaring av sigarer bør visse romklima -forhold være oppfylt 

luftfukter testrom klima luftfukting privat bruk sigarskap humidori

Foretaket Brune er fremdeles opptatt med salg av enhetene og med kunderåd. Konsultasjon ville være mulig i alle tilfeller telefonisk, personlig, men også i multimedieform på selskapets nettsted fra ditt eget hjem.

Temperatur og fuktighet spiller en viktig rolle i all datateknologi 

luftfukter test inneklima luft befukning server for privat bruk

Til slutt, men sist, men ikke minst, nyttig informasjon for sigarforhandlere: På Brune kan du også kjøpe spesialiserte sigarskap, kalt humidors, og finne ut om de siste standardene i bransjen..

Besøk Brune -nettstedet i dag og finn den beste inneklimaløsningen for deg i selskapets omfattende utvalg!

Spesielt i leirene bør du følge reglene 

luftfukter testrom klima luftfukting privat bruk sigarskap skap

Et hyggelig tidsfordriv ikke bare på grunn av rekkevidden 

luftfukter test innendørs luft befuktning museum

Profesjonelt og også til privat bruk 

luftfukter

luftfukter 2