Denne innovasjonen på kjøkkenområdet ble inspirert av oppfinnerens fabelaktige opplevelse med fransk mat. Han lengtet etter Frankrike og Sveits og etter osten han spiste der. Han kunne ikke finne de samme oppskriftene eller samme smaken igjen. Formaggio – det høyteknologiske kjøkkenapparatet for å lage ost skal nå hjelpe mennesker som ham. Fordi dette lar deg lage denne delikatessen til din egen smak hjemme.

Du kan nå lage mange av dine populære oster selv

mange flotte oster

Hvordan ble Formaggio kjøkkenutstyr utviklet

Det har jobbet med utviklingen av dette Formaggio kjøkkenapparatet i over to år ved hjelp av høyt kvalifiserte tekniske eksperter. Det er en enkel enhet som ikke tar opp mye plass i det hele tatt og er enkel å bruke. Produksjon av forskjellige typer ost er mulig med Formaggio.

Dette inkluderer de klassiske variantene av moderne oster beriket med probiotika og til og med veganer. I tillegg kommer andre produkter som f.eks Lag fersk yoghurt og tofu. Det du lager med kjøkkenmaskinen Formaggion kan ikke bare brukes på kjøkkenet. Ost og relaterte produkter med sunne ingredienser, som f.eks det probiotiske, kan brukes i kosmetikk eller til og med i planteavl.

Du kan lage ost med Formaggio i tre trinn

Kjøkkenapparat i tre nivåer

Hvorfor er hvitevarer av denne typen viktige?

Et hi-tech kjøkkenapparat som Formaggio symboliserer i hvilken retning husstanden vår vil utvikle seg i fremtiden. Sunne luksusprodukter kan enkelt produseres av hvem som helst og er derfor ikke lenger en luksus. Den enkle produksjonen fremmer forberedelse og utvikling av en svært individuell sunn livsstil. Formaggio hi-tech kjøkkenutstyr er også fremtidsrettet fordi det er multifunksjonelt. I tillegg til ost kan du også bruke den til å lage en rekke andre flotte og sunne produkter selv.

Vi kjøper Formaggio når den er på markedet. Hva med deg?

Kjøkkenapparatet Formaggion tar ikke mye plass på kjøkkenet

Formaggio kjøkkenutstyr på kjøkkenet

Fersk ost – hjemmelaget 

ferdig produkt kjøkkenapparat

Deilig kvark fra Formaggion

Kjøkkenapparat hvite produkter

Du kan lage flotte ostespredninger selv til festene dine

Kjøkkenutstyr med pålegg

Med kjøkkenmaskinen Formaggio kan du produsere deilig probiotisk ost

formaggio probiotisk ost