Tittel på rengjøringsplan

Tips som du definitivt bør inkludere i rengjøringsplanen

Synes du ikke det er gøy å rydde opp? Da tar du feil! Noen snakket deg til det, eller du vet ikke de riktige metodene som gjør rengjøring morsomt!

Rengjøring kan gjøres på så mange måter!

Med litt kreativitet har du muligheten til å gjøre alt veldig enkelt og til og med hyggelig. I tillegg trenger du ikke bruke så mye penger.

Rengjøringsplaner organiserer hverdagen din bedre

Rengjøringsplanvindu

Det er aldri skittent når du rengjør regelmessig

Rengjøringsplan tittel hva først

Vi skal nå fortelle deg noen få triks! Endre din vanlige rengjøringsplan etterpå, så ser du hvor enkelt det hele fungerer.

Befri svampene for mikrober

Har du også følelsen av at tusenvis av mikrober har ligget i svampen etter en dag? “Kok” dem i en spesiell beholder noen få dager. Du kan gjøre dette i mikrobølgeovnen eller bare på kokeplaten.

Ferskt tøy gjør hele huset rent

Rengjøringsplan vaskeri

Berøring av dører setter uunngåelig spor

Rengjøringsplan dører

Rengjør de vanskelige stedene på skapdørene med en tannbørste

Har du ikke funnet en passende måte å rengjøre de vanskelige stedene på kjøkkendører? Tenk på tannbørstene! De er spesielt designet for å fange mikrober og rester av mat på de dypeste stedene. Tannbørster kan også gjøre en fantastisk jobb med å fjerne smuss fra slike hjørner.

Svamper kan vaskes med eller kokes

Rengjøringsplan tittelsvamp

Rengjør mellomrommet mellom de to glassrutene på ovnsdøren

Hadde du også problemer med å komme til mellomrommet mellom glassrutene? Nå kommer redningen! Du trenger en metalltråd og en serviett for å henge fra den. Du kan deretter tørke hvor som helst. Du kan selvsagt også bruke egnede rengjøringsmidler!

Varmt vann og litt tålmodighet vil fjerne alle irriterende flekker

Rengjøringsplan åpen

De tror ikke hvor nyttige gamle tannbørster kan være

Rengjøringsplan for tannbørste

Rengjøring av strykejernet

I stellplanen må du også inkludere utstyret du bruker til å ta vare på klærne dine. En av de viktigste enhetene i dette området er jernet. Dryss salt på et stykke tøy. Slå av dampen og stryk over den..

Mikrofiberkluter er den perfekte løsningen mot fettete fingeravtrykk 

Rengjøringsplan ren

Bytt sengetøy

Du kan også integrere sengeputer i rengjøringsplanen. Mange skjønner ikke at disse rett og slett kan settes i vaskemaskinen.

Nytt sengetøy og regelmessig ventilasjon beskytter mot midd

Rengjøringsplan sovepute

Fjern kalkflekker

Er de sta kalkflekkene det mest kritiske punktet i rengjøringsplanen? Vi forstår at: Uansett hva du bruker, blir de der! Dette er skikkelig irriterende. Med litt eddik kan du bli kvitt disse veldig enkelt.

Forhåpentligvis vil opprydning nå virke mye lettere for deg! Hvis du er kreativ, vil du også oppdage andre gode ideer for rengjøringsplanen din selv.

Tørking av støv bør også være en del av rengjøringsplanen

Lukker rengjøringsplanen