IPhone 8 og storebror iPhone 8 Plus fra Apple er den ellevte modellvarianten i iPhone -serien og har vært på markedet over hele verden siden 22. september 2017. I andre kvartal av regnskapsåret 2018 var de til og med det mest solgte produktet til det amerikanske teknologiselskapet i hjemlandet. Selv om andre iPhone -modeller som iPhone X og 11 siden har erobret scenen, forblir iPhone 8 og Plus klassikere. Hvis du allerede har bestemt deg for at du vil kjøpe din egen iPhone 8 Plus eller iPhone 8, må du ikke skynde deg til din nærmeste Apple Store ennå! Fordi her er noen ting du bør vite før du kjøper!

Vil du kjøpe en iPhone 8? Det burde du vite på forhånd! to modeller side om side

Kjøpe iPhone 8 eller rettere sagt iPhone 8 Plus? Hva er forskjellen??

Ved første øyekast vil du umiddelbart legge merke til at iPhone 8 Plus er mye større. Når det gjelder materialer, er begge modellene imidlertid mye mer like. Selv om sidene fremdeles er laget av aluminium, har aluminiumsryggene til forgjengerne blitt byttet ut mot Gorilla Glass. Dette ser ikke bare super elegant ut, men er også ganske støtsikkert, vanntett og støvtett. Det gjorde det også mulig for Apple å integrere en trådløs ladefunksjon for første gang.

IPhone 8-modellene har ikke design uten ramme introdusert på nyere iPhones. I stedet tilbyr de en hjemmeknapp for Touch ID (fingeravtrykksautentisering). Selv om hodetelefonkontakten fortsatt mangler (og sannsynligvis aldri kommer tilbake), har iPhone 8 og Plus 25% høyere stereohøyttalere enn iPhone 7 -modellene.

HD -skjerm

Når det gjelder skjermer, beholder begge smarttelefonene de samme kjernespesifikasjonene som de tre foregående modellene – IPS -LCD med LED -bakgrunnsbelysning. Apple har også lagt til støtte for True Tone -teknologi. Dette reagerer på omgivelsesbelysning for å sikre at skjermfargene til enhver tid er riktige. Dette er også bra for øynene dine.

Tillegget av Dolby Vision og HDR10 gir et mer dynamisk område når du ser på innhold på HDR-kompatible tjenester som Netflix, Amazon Video og iTunes.

Vil du kjøpe en iPhone 8? Det burde du vite på forhånd! iPhone 8 vs 8 pluss modeller

Brikkesett og ytelse

Inne i iPhone 8 og Plus er A11 Bionic -brikkesettet. Med en seks-kjerners CPU, seks-kjerners GPU, M11 bevegelsesmaskin, 3 GB RAM (iPhone 8 Plus) og 2 GB RAM (iPhone 8), er begge modellene opptil 70% raskere enn A10 i iPhone 7 og 7 Plus. IPhones 8 er ypperlige for spill og til og med AR (Augmented Reality). Begge tilbys med identiske lagringsalternativer på 64 GB og 256 GB.

Kameraer og video

Når det gjelder kameraer, er iPhone 8 Plus langt bedre enn iPhone 8. IPhone 8 har et enkelt 12 MP vidvinkelkamera med f / 1.8 blenderåpning og optisk bildestabilisering. IPhone 8 Plus har derimot to imponerende 12 MP brede og telefotokameraer med f / 1.8 – f / 2.8 blenderåpning, portrettmodus og portrettbelysning med fem effekter.

Kameraet til iPhone 8 er likevel et av de kraftigste smarttelefonkameraene på markedet. En av de beste funksjonene er muligheten til å ta opp 4K- og slow motion -videoer. Dette gjør begge modellene ideelle for profesjonelle og hobbyfotografer samtidig.

Vil du kjøpe en iPhone 8? Det burde du vite på forhånd! kamera test stue iphone 8 pluss

Kjøp din egen iPhone 8 på Back Market!

Hvorfor Back Market? Veldig lett! Back Market er den første markedsplassen for renoverte enheter. Der har du tilgang til tusenvis av elektroniske produkter, alt fra smarttelefoner til vaskemaskiner. Disse er oppusset av 1000 sertifiserte spesialister på profesjonelle verksteder.

Bare ikke tro at dette er brukt elektronikk! Kvaliteten på de bearbeidede produktene er den samme som de helt nye fra elektronikkbutikken, men de er opptil 70% billigere og dessuten mye mer naturvennlige. Siden det ble grunnlagt i 2014 har Back Market unngått produksjon av 1700 tonn elektronisk avfall og 72 megaton råvarer og har også plantet 100 000 trær.

Så hvis du har din iPhone 8 kjøp, spar 46% fra den opprinnelige prisen. Smarttelefonen koster deg bare € 288 i stedet for € 539. At iPhone 8 Plus er til og med 50% billigere (325 € i stedet for 659 €). Hvert produkt på plattformen blir deretter levert med 36 måneders pengene tilbake-garanti og mulig uttak innen 14 dager. Du kan betale i flere avdrag via PayPal eller Klarna.

Vil du kjøpe en iPhone 8? Det burde du vite på forhånd! fin design med glass Selv om iPhone 8 og iPhone 8 Plus er nesten 3 år gamle, er begge modellene fortsatt en favoritt blant mange brukere og Apple -fans. Hvis du vil kjøpe din egen iPhone billig og også ønsker å gjøre en bevegelse for miljøet, ikke nøl lenger. Besøk Back Market! Vil du kjøpe en iPhone 8? Det burde du vite på forhånd! iphone 8 i testen regnbue pen