Emnet pallemøbler forblir i en ledende posisjon når det gjelder visuell design og kvalitet for 2018.

Artikkelen presenterer de mest populære og fremfor alt de siste designene som tidligere var ukjente i designerverdenen. Designene er veldig enkle å bygge selv. Ved hjelp av ideene som presenteres her, kan du designe et oppsiktsvekkende DIY interiørdesign selv på veldig kort tid.

I 2018 vil pallemøbler malt hvitt absolutt være en absolutt trend. Grunnen til dette er at den hvite fargen passer godt til nesten alle veggedesigner, enten grå eller marineblå, pallemøblene kommer garantert til å bli et skikkelig blikkfang.

Et bord laget av paller skaper et stilig design

euro pall ideer

Hvilke farger vil forbli i i 2018?

Du har sikkert sett mange pallemøbler i alle fargekombinasjoner, enten det er for hagedesign eller interiør. Fargen og optikken spiller en avgjørende rolle for det generelle utseendet på pallemøblene. De siste modellene presenteres i hvite nyanser (varm hvit og mørk hvit).

Den naturlige fargen på pallene kan kombineres veldig godt med grå veggedesign.

Du bør planlegge fargekombinasjonene med Euro -paller nøye

grå veggdesign naturlig farge

Hvilke møbler forblir oppdaterte?

Siden sommersesongen allerede er over, konsentrerer vi oss om interiøret og matchende møbler laget av paller. Salongsettene er blant de siste DIY -prosjektene. Vegghyller og de små bordene som vanligvis plasseres i stua er også blant trendene for 2017/2018. Salongssett er fortsatt veldig aktuelle, fordi konstruksjonen er veldig enkel å bygge selv, og du sparer mye penger sammenlignet med konvensjonelle salongsett laget av naturlig tre.

Vinklede salongsett skaper en behagelig atmosfære

DIY pallemøbler

Planlegg og bygg pallemøbler selv raskt og enkelt

Det første du må tenke på er hvor lenge og hvor stort et salongsett skal være. Du kan lage høyden fra to eller tre paller, og du kan velge lengden på hele salongsettet etter din smak. Disse settene kan ha forskjellige former på grunn av posisjoneringen, og vinkelformene brukes også veldig ofte i interiørdesign. Så du kan designe stua med et kantet salongsett og dermed spare mye plass.

Hvis du ikke er en stor fan av pallemøbler, kan du bare bygge et lite møbel fra paller, for eksempel et lite bord til stua selv. Kontormøbler laget av paller er også blant de siste trendene. Et stort kontorbord laget av paller skaper en innbydende atmosfære, og hvis du også jobber med kundebehandling, vil pallemøblene spille en stor rolle i ditt daglige arbeid. Dessverre er mange gründere veldig skeptiske til denne ideen. Men i flere måneder nå har mange kontormodeller laget av paller blitt presentert rundt om i verden, og interessen for dem er enorm.

Enkel og optisk perfekt kombinasjon av Euro -paller

moderne seng i hvitt

Få inspirasjon fra de perfekt utvalgte pallemøbelideene i vårt bildegalleri. De siste designene er veldig enkle å bygge selv, og på få timer kan du lage et perfekt interiør. Redaksjonen håper du liker å surfe!

Et kreativt bord laget av paller er nok for ditt moderne interiør

nåværende møbler fra paller

Euro -paller har et naturlig utseende

euro pall design ideer

Bordene laget av paller anses som veldig praktiske og fleksible

  ideer euro paller

Høyden kan bygges av 3 paller

  salongsett pallemøbler

Plasser bordet strategisk i rommet

møbler

Møbelhjørne laget av paller  nøytral hvit palettdesign palldekorasjon  utendørs pallemøbler paller naturlig fargekombinasjon soveroms seng laget av paller pallemøbler DIY bord laget av paller

Hvite pallemøbler i hvitt