sminke trender smokey eyes make-up

Hold deg i trend med røykfylte øyne

Har jeg rett hvis jeg mistenker at øynene er det viktigste elementet i kontakt med andre mennesker? De er refleksjonen av vår sjel, vår karakter og temperament og tiltrekker seg oppmerksomhet helt fra begynnelsen. Vi kjenner alle mennesker med vakre, nydelige øyne hvis blikk etterlater et uforglemmelig inntrykk.

Sannheten er at kvinner ofte bruker tiltrekningen til sine vakre øyne som et hemmelig våpen. Noen sminketrender går aldri av moten. Ja, de blir værende og oppfattes som klassiske. Det er selvfølgelig forskjellige sminkemetoder som understreker skjønnheten i øynene. En av disse klassiske teknikkene er sminke, kjent som “Røykfylte øyne“. Nedenfor er ti smokey eye guider som får deg til å være kjernen i handlingen.

Med riktig sminke blir du uforglemmelig

sminke trender smokey eyes make-up øyne

Smokey øyne kan lages med forskjellige farger eller med de forskjellige nyansene i en farge. Med svart ser denne sminkemetoden riktig ut, fantastisk dramatisk og uimotståelig og gir utseendet en dyp, nydelig effekt. Men du kan også bruke nøytrale toner i hverdagen slik at du ikke fremstår så merkbar. Mange kombinasjoner kan gjøres mulig hvis man har fantasi og lyst. Fargespillet med lilla og blått, gult og brunt, grønt og gult, rosa og svart og mye mer er veldig morsomt og etterlater vakre øyne som beruser. Utstyret du trenger for å nå Smokey Eys inkluderer en øyenskygge børste, en øyenskygge i en lysere og en mørkere nyanse, svart mascara og, for et veldig dramatisk utseende, eyeliner i svart. Det er best å bruke røykfargene.

Ta en titt på de gitte bildene og gi deg selv et dypt, uforglemmelig blikk!

Lett å ta på

sminke moderne smokey eyes make-up

Galaxy sminke

sminke moderne smokey eyes galaxy

Dramatisk utseende røykfylte øyne

Nøytral i hverdagen

sminke trender smokey eyes nøytrale

Svart for et grasiøst, dypt utseende

sminke trender smokey eyes make-up look

Tiltrekning av øynene

sminke trender smokey eyes make-up dypere utseende