Både innen interiør og mote satte designerne tonen, beboerne liker å følge de siste trendene. Når det gjelder veggfarger, er det sjelden noe nytt, fordi folk liker å stole på klassiske nyanser som har blitt prøvd og testet gjennom årene. Dette er nyanser som ofte har stor visuell innvirkning. Disse sprer en god følelse av letthet innenfor dine fire vegger og sikrer deg indre harmoni og balanse. I mange tilfeller er veggfargene det visuelle grunnlaget, avhengig av hvilken man deretter velger alle møblene i rommet. Vil du ha et friskt pust inn i leiligheten din? Da har du kommet til rett sted hos oss i dag. Fordi vi vil hjelpe deg med neste make-over av leiligheten din og nå vise deg de siste trendene innen veggfarger. Dette er flotte pastellnyanser som aldri går av moten og sikkert vil forbli trendy i mange år fremover.

1. Lavendel, Benjamin Moore

Lavendel er en slående veggfarge som ikke kunne la noen være likegyldige. Denne dyktige blandingen av rødt og blått, som har en tendens til å være lilla, bringer utvilsomt et nytt notat til hjemmet ditt. Ikke undervurder den kraftige effekten av lavendelfargen! Det passer perfekt med en klassiker, men også med et moderne interiør. Lavendel er lett å kombinere med andre nyanser. På denne måten kan du skape en moderne atmosfære som ser luftig og naturlig ut.

Lavendel, Benjamin Moore – den typiske orkidéskyggen utstråler naturlighet

veggfarger lavendel benjamin moore på soverommet

2. Salmon Peach, Benjamin Moore

I det store utendørs kommer vi ofte over perfekte fargekombinasjoner som vi ønsker å introdusere i interiøret. Det neste eksemplet er også bevis på dette. Dette er en vellykket blanding av en laksefarget nyanse med den populære ferskenfargen. Du kan aldri gå galt med din veggdesign, fordi fargemiksen sikrer balanse og lindrer effekten av andre lyse farger i rommet.

 Veggfargen som sikrer indre harmoni i atmosfæren

veggfarger Salmon Peach Benjamin Moore

3. Palladian Blue, Benjamin Moore

Denne veggfargen er klassisk og forfriskende. Palladian Blue er faktisk en nyanse av blågrå-grønn som ser bra ut i alle rom. Men spesielt på badet! Hvis du har et spesielt solrikt rom, kan denne lyseblå nyansen “kjøle ned” solen der. På soverommet kan du bruke den til å skape en rolig atmosfære som inviterer deg til å slappe av og slappe av.

Den beroligende nyansen – Palladian Blue av Benjamin Mooore

Palladian Blue Benjamin Moore maler arbeidsplassen på en moderne måte

4. Beroligende stein grå, Clark + Kensington

Denne gråtonen kan sees i hver steinhage, den gir fred og harmoni. Introduser også denne beroligende gråtonen i interiøret ditt, og den vil forbli aktuell der i mange år. Dette er virkelig en nyanse som har stått tidstesten vellykket. Derfor er denne steingrå favorittveggfargen til mange designere og interiørdesignere.

 Palstellgrå i alle mulige nyanser er og vil forbli trendy i lang tid

stein grå clark + kensington trendy veggmaling i stuen

5. Manchester Tan, Benjamin Moore

Manchester Tan av Benjamin Moore antyder den bemerkelsesverdige fasaden av sandstein på Manchesters historiske rådhus. Dette er en nøytral farge som er klassisk og elegant. Den er perlegrå, men ikke helt! Favorittfargen til mange designere er en lysegrå nyanse med en lys sandsteinglans.Dette er en varm fargetone som alltid fremstår lys og frisk, endrer til og med nyansen, avhengig av lyskilden i rommet.

Klassisk og trendy på samme tid

veggfarger Manchester Tan Banjamin Moore velge en nøytral farge på badet

6. Kompatibel krem, Sherwin Williams

En delikat nyanse har erobret moteverdenen en stund – det er kremgult. Den skyver frem og kommer på veggene hjemme også. Det er for øyeblikket til og med favorisert fordi fargen utstråler varme, men er ikke like lys som den gule solen. Denne kremgule nyansen er innbydende og kan enkelt kombineres med andre farger i interiøret.

Den kremfargede pastellskyggen kan enkelt kombineres med mange andre farger

veggfarger for et koselig soverom Kompatibel krem ​​Sherwin Williams

7. Intense White, Benjamin Moore

Ikke la deg lure her, skyggen kalles egentlig “Intense White” i fargen til Benjamin Moore, men fargen inneholder grå undertoner. Dette er det ideelle veggteppet for de som ikke liker å bruke subtile farger i interiøret og alltid leter etter en fin kontrast til hvitt. Denne off-white kan kombineres perfekt med hovedfargene på møblene. Så du vil utvilsomt få et moderne romutseende.

 Det moderne rommet ser ut i off-white

veggfarger for en harmonisk stue Intense White Benjamin Moore

8. Revere Pewter, Benjamin Moore

Tilbake hos Benjamin Moore finner du en lys grå nyanse, Revere Pewter, som er en favoritt del av å designe en åpen gulvplass. Dette er en nøytral, og du kan være helt sikker på at du ikke kan gå galt med valget. Fargen passer godt til alle møbler, fra tradisjonell til moderne, og er fantastisk innskrevet i varme og kule fargepaletter. Denne fargen er et velkomment alternativ til hvitt, den bringer nok vitalitet inn i et rom uten at den virker overveldende.

Klassisk møter moderne

veggmaling for kjøkkenskapene i Revere Pewter Benjamin Moore

Du kan nå se på vårt bildegalleri i fred og ro og finne andre fasjonable nyanser. For oss alle er det imidlertid klart at nøytralene er på forhånd! Dette er veggfargene som er etterspurt og populære rundt om i verden. Har du også funnet din favoritt blant dem?

Sprout 06 – den milde skyggen er også egnet for taket

veggfarger for et harmonisk hjem Sprout 06

Lyse veggfarger og mørke polstrede møbler skaper den perfekte kontrasten i den moderne stuen

veggedesign i gangen ull nøste sherwin veggmaling og mørkere møbler

 Nøytrale er på vei oppover overalt!

veggedesign på barnerommet lysegrå vegger og hvite barnemøbler

 Vil du ha et moderne bad? Gå deretter til lys grå!

veggedesign med lysegrå veggtoner på badet