rød kjøkken bakvegg kjøleskap vask murveggDen siste uken har vi sett på noen flotte grønne splashbacks. I dag snakker vi om en annen fet nyanse: rød.

Egentlig kan det noen ganger være vanskelig å jobbe med denne nyansen, spesielt når det gjelder super lyse og meningsfulle nyanser. De har blitt kombinert med mange andre prangende farger og elementer.

Effekten du oppnår kan noen ganger være overveldende og lystig.

Nøkkelen til dette er å bruke effekten av den røde fargen litt for langt. På grunn av dette er kjøkkenet et ideelt sted å legge til et snev av rød farge.

Ta en titt på de 15 søte eksemplene nedenfor, og jeg er nesten sikker på at du finner veien til ett eller flere. Jeg mener både relevant informasjon knyttet til bruken av den røde fargen og de spesifikke detaljene du kan integrere på kjøkkenet ditt.

Glassmosaikk

rød kjøkkenvegg

rødt kjøkken bakvegg mosaikk flis tre kjøkkenskap

De er vakre og gir glans til dette moderne lyse kjøkkenet. Rødt harmoniserer fantastisk med tretonene, så vel som med den hvite overflaten og den sprø skyggen i taket.

Bakveggen er fra Crimson Blend fra Hakatai.

Glassmosaikk –2

rødt kjøkken bak vegg mosaikk fliser hengende lamper tre tak

I dette tilfellet ble lineære mursteinformede steiner brukt i stedet for firkanter. De røde flekkene korresponderer med taklampene over kjøkkenhalvøya. Sistnevnte bidrar derfor til en plutselig effekt. En blanding av farger brukes til bakveggen, ikke bare en enkelt nyanse. Bakveggen virker mindre monokromatisk og derfor mer moderne. Det ser ut til å fungere som en kobling mellom forskjellige stiler.

Her kan du se fargene på Ann Sacks -anlegget.

Doble vinduer i rødt

rødt kjøkken bakvegg mosaikkfliser hvite møbler

Liker du dette kjøkkenet som har en garasjeport? Det er så mye naturlig lys i løpet av dagen! Du kan virkelig modig og sjenerøst designe kjøkkenet. Dette skyldes følelsen av rikelig belysning i rommet, som skyldes lysinnstrømningen fra vinduet i løpet av dagen og det industrielle preget på rommet om kvelden. Flisene her viser doble vinduer. De er mellom 5 og 10 cm dype og har en fargerik overflate. Dette skaper et enkelt mosaikkutseende og et undergang-lignende format.

Flisetypen her heter Glaze Paprika og er laget av Heath Ceramics

rød kjøkken bakvegg mosaikk flis kjøkken øy vask

  1. 3D fliser

Jeg elsker denne typen fliser, og eksemplet her er en av mine favoritter. Nisjene og andre fordypninger vil sikkert ta litt mer innsats for å rydde opp. Men etter min mening lønner det seg gjennom WOW -effekten.

Bakmalt glass

rødt kjøkken bakvegg mosaikkfliser innebygd kjøkkenskap

Imidlertid er her et eksempel på folk som foretrekker å holde ting enkelt når det gjelder rengjøring. Vi har også å gjøre med en løsning som DIY -entusiaster vil like veldig godt. Sørg for å lete etter en egnet og erfaren installatør som hjelper deg med å lage skreddersydde bakvegger i glass.

Bakvegg: For et lignende utseende, sjekk Benjamin Moore’s Caliente.

Ryggmalt glass – variant 2

Her kan du se et annet nydelig eksempel: Aura glass av Ann Sack. Dette materialet kan kjøpes i mange forskjellige størrelser. 10 til 20 cm finnes i sekskantene i forskjellige størrelser, og du kan også kjøpe hele overflater som varierer mellom 60 og 100 cm.

Bakvegg i skinnende rød farge gjennom små mosaikkbiter

rød kjøkken bakvegg kjøkkenstol trukket med skinn

Du kan oppnå utseendet til en solid glassvegg med den glitrende teksturen til glassmosaikken. Du kan gjøre det med disse små formatflisene. Den flotte veggen glitrer og gir glans til det elegante kjøkkenet.

  1. Glitrende bakvegg i et nøytralt kjøkken

Her ser vi en annen versjon av Artistik Tile -flisene. Jeg liker måten kjøkkenpaletten har blitt holdt veldig lett, kjølig og naturlig. Så den varme og skinnende bakveggen tar en sentral plass.

På bildet: Modular Gloss Mosaic in Red Hot Mamma Miles av Artistic Tile

rødt kjøkken splashback mosaikkfliser synker blomster raffinert

  1. Lek med dimensjoner

Jeg anbefaler at du spiller med de forskjellige skalaene. Fordi det er så mange alternativer som faller utenom det vanlige.

Gå stort

rød kjøkkenvegg, glatte fliser, skinnende belysning

Gå sjenerøst gjennom undergangsflisene. Ikke se disse flisene skarpe her inne på kjøkkenet?

I eksemplet her: Mekong -fliser i original stil

Uvanlige former

rød kjøkken bak vegg fliser vintage hengende panner

Hvem sier egentlig at bakveggen må være rektangulær? Disse flisene her viser en mer organisk, rund form. Dette skaper en vintage stil.

På bildet her kan du se flisene fra Health Ceramic

rød kjøkken bakvegg kjøleskap vask murvegg

  1. Uvanlige former – variant 2

Jeg liker de uregelmessige, tilfeldige og kantede formene, så vel som den subtile fargevariasjonen mellom de forskjellige brikkene. De krever tykke mørtellinjer. Så design alt i henhold til produsentens retningslinjer for en feilfri effekt.

På bildet: Trento Damasco keramiske mosaikkfliser av Porcelanosa

rødt kjøkken bak vegg vask gulv tre kjøleskap

  1. Gjennomsiktig glassmosaikk

Disse flisene ville fungere fantastisk med forskjellige designstiler. Du kan velge mellom både tradisjonelle og moderne stiler. Du kan også bruke en god mengde organisk rød maling. Dette skaper en fantastisk harmoni med tregulvet og skapene laget av dette materialet.

På bildet her: Tessera glassmosaikkfliser i rødt # 077 Iriserende av Oceanside Glasstile

rød kjøkkenbakvegg, glatte fliser, tallerkenhyller

  1. Glassstang – 2

En så kul løsning i rød farge, ikke sant? Du har en så magisk, moderne vri. En vertikal eller horisontal design kan oppnås. I dette tilfellet ble beslutningen tatt for den første varianten og fikk taket til å se høyere ut.

Glassstang – 3

rødt kjøkken bak veggfliser vindu dagslys vask

Her er et annet eksempel på en vakkert farget lineær mosaikk. Den hvite mørtelen hjelper til med at denne bakveggen harmonerer godt med den hvite overflaten.