atmosfæriske farger i huset fargerike striper på veggen

Atmosfæriske farger i huset

Alle trenger litt farge i livet sitt, fargen setter stemningen og tonen i hjemmet ditt – noen farger er levende og energiske, andre er beroligende og avslappende. Enten du bare vil ha noen sprut maling her og der eller et fargerikt stempel, her er noen kreative og uventede måter å legge til mer maling i hjemmet ditt!

 Mal inngangsdøren

atmosfæriske farger i huset karibisk stil babyrosa

Hvorfor trenger du ikke gjøre det første inntrykket før du går inn? Det er ingenting mer innbydende enn en varme som utstråler inngang. Inngangsdøren skal gjenspeile huset ditt. En nymalt dør antyder et velholdt hus. En mørk inngangsdør, for eksempel svart eller marineblå, indikerer en filigranstil. En rød eller gul inngangsdør indikerer at du er fet, og rosa eller en annen uventet farge som du liker overraskelser og innfall. Å male inngangsdøren din er en enkel og enkel måte å påføre maling på hjemmet ditt.

 Mal innsiden av bokhyllene

atmosfæriske farger i huset neongrønne aksenter overalt

Kanskje du bor i et leid hus, eller du bare vil ha nøytrale vegger. Du trenger ikke å kjøpe nytt tilbehør. Å male bokhyllene på innsiden gir deg en enorm effekt med minimal innsats.

Mal gulvet

atmosfæriske farger i huset gulgrønne decovases

Det malte gulvet blir mer og mer populært. Så du kan enkelt skjule feilene i det gamle tregulvet uten å måtte investere i en renovering. Noen sprut av maling på gulvet er en fantastisk og kreativ måte å gi et nytt liv til gulvet og rommet ditt. Enhver overflate – fra løvtre til betong kan males.

Mal taket ditt

atmosfæriske farger i huset lyse nyanser capiz lysekrone

Legg til uventede sprut av maling i hjemmet ditt ved å male taket. Den gamle uttalelsen om at mørke tak gjør rommet mindre har allerede blitt debunked. Hvis du fortsatt er bekymret, kan du holde deg på den sikre siden med en lysere farge, for eksempel lyseblå eller grå. Fargen i taket gir liv til stilen på rommet ditt og inspirerer gjestene dine.

Innred kjøkkenet med fargede hvitevarer

Stemningsfulle farger i huset: himmelblå komfyr og klappstoler i oransje

Denne trenden startet i Europa. Europeerne er mer lekne, vågale og initiativrike. En blå eller rød eller lysorange komfyr er ikke bare et fargeklatt på kjøkkenet, den gir energi, karakter og mål til rommet. Men du må være forsiktig, ettersom det ikke er like enkelt å skifte de større apparatene som å male om skapene.

Legg farge på kjøkkenskapene dine

atmosfæriske farger i huset marineblå kjøkkenmøbler

Kjøkkenet trenger ikke nødvendigvis å ha hvite, mørke eller tremøbler i seg. Kjøkkenskapene kan enkelt males om og er den ideelle fargekilden i rommet. Avhengig av det kan du velge hvilken som helst farge. Hvis du ikke vil gjøre det så klart, må du bare male innsiden. Og hvis du er modig nok, kan du male innsiden og utsiden i forskjellige toner av en farge eller til og med i kontrastfarger. Det nye maleriet av kjøkkenskapene er en billig oppussingsløsning for kjøkkenet ditt.

Renover møblene dine

atmosfæriske farger i huset mandarinestoler kosete mykt gress grønt vegg porselen teft

Ved å male vintagemøblene kan du gi noe gammelt nytt liv. Det er frelsen til noe historisk, og det er naturvennlig. Du kan faktisk male alt og få sprut av maling som et resultat. Med en ny farge på de gamle stolene kan du endre rommet dramatisk.

Fest kunstverk

atmosfæriske farger i huset moderne kunst blomster- og sjømønstre på putene

Du trenger ikke en rik samling, det kan bare være noen malerier, plakater eller bilder. Kunstverkene gir ikke bare farge, men også et annet lag av tekstur og dimensjon, og representerer din individualitet på best mulig måte.Kunstverkene gir liv til et rom. For nybegynnere er det utrolige samlinger på nettsteder som www.art.com, hvor du skal velge avhengig av sjanger eller artist.

tilbehør

atmosfæriske farger i huset korallrøde aksenter retro møbler

Du kan endre fargen og stemningen i rommet ved å endre eller legge på tilleggsutstyret. Bytt tepper og puter i et nytt mønster eller en ny farge. Dette er en flott måte å dramatisk endre utseendet på rommet. Det ville være best hvis du også endrer atmosfæren med sesongen.

Fest blomster

Kanskje det enkleste punktet – å ha lyse, fargerike blomster. En forseggjort sammensetning eller enkel gruppering, i en vase eller et stort basseng, endrer blomstene plassen samtidig.

Og hva mer er – du kan bytte blomstene regelmessig eller sesongmessig

atmosfæriske farger i huset beige og krem ​​med vakre blomster i rosa