velg veggfarge farrow ball farge

Hvilken veggfarge passer hvor?

Som du sikkert allerede vet, spiller farger en viktig rolle i våre liv. De bestemmer veldig ofte vårt velvære og humør. Og det gjelder alle mulige områder som hjemmet vårt. En av de viktigste måtene å introdusere mer livsglede og visuell komfort i hjemmet vårt er fargen på veggene.

Det er mange varianter her, og du kan velge mellom mange flotte nyanser. Fargekombinasjon, toneintensitet og finish er også viktige kriterier for veggdekorasjon.

Et ikke mindre viktig poeng er miljøvennligheten til fargene. Det er best å velge de som er i samsvar med de siste EU -forskriftene. For eksempel kan du gjøre det med Farrow veggmaling & Prøv ballen. Du kan gjøre dette på Kent Blaxill Bestill enkelt online. Disse veggmalingene av høy kvalitet er vannbaserte, innovative og miljøvennlige på samme tid.

velg veggfarge farrow ball fargenyanser

Tenk på forhånd hvilke fargetoner du vil ha, hvordan de vil påvirke deg og hvordan vil de gå med møblene dine. Her har vi noen viktige tips for deg om hvordan du bruker veggmaling riktig. Vi håper de vil være nyttige for deg.

Beisede vegger og hvitt treverk

Det er en klassisk og veldig populær variant. Visuelt er dette utseendet rent, men kan til tider se ganske alvorlig ut. For å gjøre kontrasten mykere, velg en empatisk farge på taket. På den måten vil rommet også virke mye bredere.

veggmaling farrow ball hvit treverk lilla vegger

 Lette vegger og mørkere treverk

Mørkere fargetoner på dørkarmer og gulvlister er en måte å få veggene til å se mer romslige ut. Dette skaper en harmonisk kontrast.

Mal monokromatisk

Denne tilnærmingen har blitt veldig populær tidligere. Det sikrer stillhet og raushet i rommet.

Hvitt har mange nyanser

Velg riktig nyanse av hvitt. Hvis du kombinerer med andre nyanser, kan du bruke en hvit med en annen undertone for en mykere kontrast. For eksempel passer en rosa undertone godt med rødt eller lilla.

Lag mer plass visuelt

Hovedprinsippet gjelder her – lysere betyr bredere og mørkere betyr det motsatte. Hvis du har en lang, smal gang, må du male endeveggen en mørkere nyanse og sideveggene en lysere farge.

Få taket til å se høyere ut Den monokromatiske regelen gjelder også her. Hvis veggene og taklistene har samme farge, vil veggene også se høyere ut. veggmaling farrow ball hall veggdekorasjon flyt effekt

Lag en hyggelig flyt i hjemmet ditt Den enkleste måten å oppnå dette på er å matche veggfargene i de forskjellige rommene. Intensiteten til fargetonene kan variere. Du kan også oppnå denne effekten ved å koble veggfargen i neste rom med fargen på treverket i det andre. Få rommene til å se lysere ut Logisk sett ser et sted større og lysere ut når du går inn fra et mørkere sted. Så hvis du vil dra nytte av denne effekten, bør du male gangen litt mørkere. Gjør rom med lite dagslys vennligere Ikke prøv å male de små rommene hvite med lite lys. Det trenger du ikke. Det er best å bruke varmere og ganske mørkere nyanser og jevne mønstre. På denne måten får du rommene til å se mer hjemmekoselige ut, og en viss dynamikk vil også oppstå.

veggfarge lilla beige mintgrønn hvit kontrast

veggfarge farrow ball veggdekorasjon sitrongrønn hvit       veggmaling farrow fargekombinasjon